Cele mai bune uscătoare de păr

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Uscătorul de păr este cel mai întâlnit electrocasnic, lucru care a determinat marii producători să evolueze foarte mult din punct de vedere tehnologic în ultima perioadă. Uscătorul de păr este folosit atât de femei, cât și de bărbați și este un dispozitiv indispensabil tocmai pentru că elimină rapid apa din păr după baie, oferind totodată un aspect atractiv părului. De aceea, dispozitivele moderne au început să combine design-ul ergonomic cu numeroasele funcții de ajustare a aerului cald (putere/ grad de încălzire).
Astfel, achiziționarea unui uscător de păr performant trebuie făcută cu atenție, mai ales că acesta va fi folosit de câteva ori pe săptămână. În plus, un uscător de păr de calitate contribuie la economisirea timpului și la sănătatea părului. economisești timp, va prelungi durata de viață coafurii (tunsorii) preferate și va proteja sănătatea părului.
În articolul de față, găsiți recomandările noastre, dar atunci când sunteți în căutarea unui uscător bun, trebuie să țineți cont – înainte de toate – de putere, funcțiile, accesoriile incluse, prețul, dimensiunile și greutatea acestuia.
Astfel, în continuarea articolului veți găsi un top al celor mai bune uscătoare de păr, dar și al celor mai ieftine și recomandate.

 

1. Uscător de păr Philips HP8232/00

× Este prevăzut cu ThermoProtect pentru uscare la o temperatură constantă și Ionic Care pentru strălucirea părului drept.
× Uscătorul de păr de 2200 W creează un flux de aer, iar puterea acestuia accelerează uscarea și coafarea părului.
× Difuzorul pentru volum are un design asimetric fiind foarte ușor de folosit. Are un cablu de alimentare și un cârlig pentru depozitare.
× Cool Shot (asigură un flux de aer rece) + Tratament cu ioni+ Filtru detașabil pentru debit de aer (pentru curățare ușoară).

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Uscător de păr Rowenta Silence Premium Care CV7920F0

× Mulțumită tehnologiei hydra protect, uscătorul de păr ultra-silențios menține până la 25% din hidratarea naturală a părului.
× În vreme ce motorul de 2300W garantează o uscare rapidă și silențioasă, învelișul exclusiv cashmere keratin cu ulei de argan păstrează strălucirea și delicatețea firului de păr.
× Generatorul de ioni hidratează și are un efect puternic antistatic.
× Concentratorul de 8 mm asigura control și eliberează un flux de aer precis pentru finisarea coafurii.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Uscător de păr Rowenta Powerline CV5090

× Uscătorul are un motor de 2300W și include un concentrator și un difuzor.
× Ionii negativi duc la o concentrare a moleculelor de apă pe firul de păr în timpul uscării.
× Învelișul ceramic emite o căldură ce se îmbină armonios cu acțiunea ionică. Emisia de ioni negativi reduce electricitatea statică.
× Are un dispozitiv de agățare și un grilaj detașabil. Cablul de alimentare are o lungime de 1,8m.
× Tensiune de alimentare: 220 V / 240 V
× Este ușor de folosit și transportat, având o întrebuințare casnică, nu profesională.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


4. Uscător de păr Remington AC9140B OPTIheat Proluxe Midnight Edition

× Remington Proluxe este ușor de reglat, având 2 trepte de viteză și 3 de temperatură, accesorii pentru volum de la rădăcină (difuzor pentru volum, concentrator) și grilă de admisie detașabilă.
× Uscătorul are grijă de părul dvs. și îi oferă strălucirea dorită, iar pentru un plus de confort, aveți un cârlig de agățare a aparatului în spațiul dvs. special amenajat.
× Uscătorul are un motor de 2400W și are o întrebuințare casnică, nu profesională.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


5. Uscător Rowenta Compact Pro CV4721F0

× Uscătorul este ușor de folosit și reglat, având 3 trepte de temperatură și 2 viteze de aer, asigură căldura optimă de uscare a părului, protejându-l în același timp.
× Ionii negativi înlătură încărcarea statică, tratează părul intensificând luciul și strălucirea, iar învelișul ceramic emite o căldură ce se îmbină armonios cu acțiunea ionică.
× Funcția de aer rece se folosește după coafare, pentru finisarea și fixarea coafurii.
× Altele: Concentrator de aer pentru precizie, Difuzor pentru volum, Grilă detașabilă pentru curățare ușoară, cablu de 1.8m.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Într-adevăr, toate uscătoarele de păr au același principiu de funcționare, însă pe piață există aparate dotate și cu alte funcții, pe lângă cea principală de a oferi o uscare delicată și rapidă.
Uscătoarele de păr au prețuri ce pornesc de la 40 de lei și pot ajunge la câteva sute de lei. Prin urmare, aveți la dispoziție o gamă variată de produse, gamă din care puteți alege modelul potrivit bugetului dvs.

Alte modele ieftine și recomandate

1. Uscător de păr Remington D3190
Are un motor de 2200W și un generator de ioni pentru coafuri cu efect antistatic. Uscătorul are un cârlig pentru depozitare și include un difuzor și un concentrator.
Are înveliș din plastic, 2 trepte de viteză și 3 trepte de temperatură. Este destinat uzului casnic, nu profesional.

2. Uscător Remington D5000
Are un design robust, 2 setări de viteză și 3 trepte de temperatură. Uscătorul are un cârlig pentru depozitare, un cablu de alimentare de 1,8 m și un grilaj detașabil.
Are o putere de 1800W. Include un concentrator perfect pentru finisarea unei coafuri.

3. Uscător de păr Remington D5220
Are un design compact și ergonomic și trei setări flexibile de viteză. Uscătorul are un cârlig pentru depozitare, este ușor de manevrat și depozitat.
Generatorul de ioni are cu 90% mai mulți ioni pentru un adaos de strălucire și un efect antistatic, în vreme ce funcția turbo mărește fluxul de aer pentru o uscare rapidă.


De asemenea, acordați atenție elementului de încălzire folosit. Tehnologia încălzirii aerului este caracteristica principală a unui uscător influențând calitatea aerului direcționat de acesta. E bine de știut că o rezistență de metal creează un aer uscat și elementele ceramice de încălzire folosesc raze infraroșii pentru a încălzi părul din interior spre exterior. Pe de altă parte, turmalina încălzește uniform părul – contribuind la strălucirea acestuia – și emite ioni pozitivi care reduc efectul electrostatic.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *