Cele mai bune trotinete electrice

Ușor de folosit, fiabile, rapide, distractive și fără costuri ridicate, trotinetele electrice au câștigat în ultimii ani din ce în ce mai multă popularitate în mediul urban. Interesul pentru aceste trotinete se datorează și faptului că nu e necesar un permis de conducere, nu poluează, au costuri reduse de operare și acel factor „cool”. Într-un cuvânt, sunt foarte convenabile.

Comparativ cu alte mijloace de transport (autoturism, bicicletă sau transport public), o trotinetă electrică este mai practică din punct de vedere al costurilor de întreținere, fiind necesară doar o sesiune de încărcare a bateriei. Alte costuri suplimentare ar fi achiziționarea unui echipament de protecție, anume o cască ce oferă protecție în caz de impact, cotiere/ genunchiere, vestă reflectorizantă și mănuși (aceste accesorii sunt foarte accesibile la preț și sunt indicate în timpul deplasării).
Se scutesc, așadar, costurile diverse ale unui autoturism: combustibil, asigurare, schimb de ulei și alte reparații neașteptate.

Alegerea unei trotinete electrice rentabile și care să se potrivească nevoilor dvs. se face cu ușurință, datorită gamei diverse, posibilității de comparare a prețurilor și a informațiilor existente pe internet. În acest articol, găsiți și sugestiile noastre, produsele alese fiind apreciate și achiziționate de un număr mare de cumpărători.

Recomandările noastre:

Trotinetă electrică Xiaomi Mi Pro 2

♦ Trotineta are o autonomie de până la 45 km, un tablou de bord dotat cu 4 LED-uri de notificare status baterie, cric retractabil, sistem dublu de frânare roți (tehnologia E-ABS), far și stop LED.
♦ Acest model are un cadru din aluminiu, motor de 300 W, ajunge la o viteză maximă de 25 km/h și suportă o greutate de maxim 100 kg. 
♦ Este recomandată pentru cei cu vârste între 14-50 de ani (statură 120-200 cm).

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Trotinetă electrică, Motus

♦ Trotineta Motus are o autonomie de 65 km, cadru din aluminiu, un motor de 350 W, viteză maximă de 25 km/h, afisaj LED complex și informativ, fiind concepută pentru distanțe lungi.
♦ Este prevăzută cu lampă frontală, schimbător de viteză, mânere stabile, două frâne (frână cu tambur și sistemul KERS de recuperare a energiei motorului în spate) și cu modurile ECO, DRIVE și SPORT.
♦ Este sigură, compactă și fiabilă, are roți mari și rezistente, iar datorită dimensiunilor perfect proporționate, trotineta electrică Motus este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Trotinetă electrică E-TWOW GT Smart Edition

♦ Trotineta electrică este portabilă și perfectă pentru mersul prin oraș sau la job, având o autonomie de 50 km, o viteză maximă de 40 km/h, un cadru rezistent și un motor de 700 W.
♦ Acest model are un design elegant, mânere ergonomice, conectivitate bluetooth, frână cu tambur, reflectorizante, cric și o platformă lungă și aderentă (foarte ușor de curățat). De asemenea, trotineta are un sistem rapid și inovativ de pliere pentru a fi transportată și depozitată cu ușurință. 

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Trotinetele electrice constituie o modalitate rapidă și prietenoasă cu mediul atunci când vă plimbați prin oraș, iar pe lângă avantajele trecute mai sus, ar mai fi de menționat faptul că acestea sunt mai puțin zgomotoase decât alte mijloace de transport.
O astfel de trotinetă electrică poate fi un cadou minunat atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, datorită faptului că sunt comode, practice, ușor de depozitat și potrivite pentru plimbări prin oraș sau mers la muncă. Cu toate astea, prețul unei trotinete poate fi un mic dezavantaj pentru mulți. Motivul prețurilor mari îl reprezintă acumulatorul trotinetelor electrice, care are la rândul lui, costuri mari de fabricație.
În ciuda acestui lucru, există – desigur – și variante accesibile, sub 2000 de lei, foarte apreciate pentru caracteristicile oferite.

Cele mai ieftine și fiabile modele:

1. Trotineta electrică Xiaomi Mi Scooter Essential

♦ Această trotinetă electrică are un tablou de bord cu 4 LED-uri de notificare status baterie, sistem dublu de frânare regenerativă, autonomie de până la 20 km și un motor de 250 W.
♦ Modelul este foarte apreciat datorită raportului calitate-preț. Suportă o greutate maximă de 100 kg și este recomandat celor cu vârste cuprinse între 14-50 de ani.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


2. Trotineta electrică KugooS1

♦ Trotineta KugooS1 are 3 moduri de viteză, anvelope solide și antiderapante, autonomie de până la 30 km, mâner pliabil și înălțime reglabilă.
♦ Acest model este prevăzut cu un cadru rezistent din aluminiu ce poate suporta o greutate de 120 kg, un motor de 350 W, un ecran LCD bine luminat, un sistem de atenuare a șocurilor și distanță de frânare sigură. 
♦ Durată de încărcare: 4 ore.

Vezi aici prețul actual și alte specificații

Acestea sunt concepute pentru a fi convenabile și de lungă durată, astfel că investiția într-o trotinetă electrică pare a fi opțiunea evidentă pentru cei care vor să se deplaseze rapid, fără costuri mari de întreținere, fără grija locurilor de parcare sau aceea de a aduce daune mediului înconjurător.
O trotinetă electrică este perfectă pentru a scăpa de traficul aglomerat și de a parca fără probleme, însă nu trebuie uitat faptul că aceasta este totuși un mijloc de transport. Ca atare, trebuie condusă cu grijă și cu echipamentul de protecție menționat mai sus.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *