Cele mai bune trotinete electrice

U╚Öor de folosit, fiabile, rapide, distractive ╚Öi f─âr─â costuri ridicate, trotinetele electrice au c├ó╚Ötigat ├«n ultimii ani din ce ├«n ce mai mult─â popularitate ├«n mediul urban. Interesul pentru aceste trotinete se datoreaz─â ╚Öi faptului c─â nu e necesar un permis de conducere, nu polueaz─â, au costuri reduse de operare ╚Öi acel factor ÔÇ×coolÔÇŁ. ├Äntr-un cuv├ónt, sunt foarte convenabile.

Comparativ cu alte mijloace de transport (autoturism, biciclet─â sau transport public), o trotinet─â electric─â este mai practic─â din punct de vedere al costurilor de ├«ntre╚Ťinere, fiind necesar─â doar o sesiune de ├«nc─ârcare a bateriei. Alte costuri suplimentare ar fi achizi╚Ťionarea unui echipament de protec╚Ťie, anume o casc─â ce ofer─â protec╚Ťie ├«n caz de impact, cotiere/ genunchiere, vest─â reflectorizant─â ╚Öi m─ânu╚Öi (aceste accesorii sunt foarte accesibile la pre╚Ť ╚Öi sunt indicate ├«n timpul deplas─ârii).
Se scutesc, a╚Öadar, costurile diverse ale unui autoturism: combustibil, asigurare, schimb de ulei ╚Öi alte repara╚Ťii nea╚Öteptate.

Alegerea unei trotinete electrice rentabile ╚Öi care s─â se potriveasc─â nevoilor dvs. se face cu u╚Öurin╚Ť─â, datorit─â gamei diverse, posibilit─â╚Ťii de comparare a pre╚Ťurilor ╚Öi a informa╚Ťiilor existente pe internet. ├Än acest articol, g─âsi╚Ťi ╚Öi sugestiile noastre, produsele alese fiind apreciate ╚Öi achizi╚Ťionate de un num─âr mare de cump─âr─âtori.

Recomand─ârile noastre:

Trotinet─â electric─â Xiaomi Mi Pro 2

ÔÖŽ Trotineta are o autonomie de p├ón─â la 45 km, un tablou de bord dotat cu 4 LED-uri de notificare status baterie, cric retractabil, sistem dublu de fr├ónare ro╚Ťi (tehnologia E-ABS), far ╚Öi stop LED.
ÔÖŽ Acest model are un cadru din aluminiu, motor de 300 W, ajunge la o vitez─â maxim─â de 25 km/h ╚Öi suport─â o greutate de maxim 100 kg.┬á
ÔÖŽ Este recomandat─â pentru cei cu v├órste ├«ntre 14-50 de ani (statur─â 120-200 cm).

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Trotinet─â electric─â, Motus

ÔÖŽ Trotineta Motus are o autonomie de 65 km, cadru din aluminiu, un motor de 350 W, vitez─â maxim─â de 25 km/h, afisaj LED complex ╚Öi informativ, fiind conceput─â pentru distan╚Ťe lungi.
ÔÖŽ Este prev─âzut─â cu lamp─â frontal─â, schimb─âtor de vitez─â, m├ónere stabile, dou─â fr├óne (fr├ón─â cu tambur ╚Öi sistemul KERS de recuperare a energiei motorului ├«n spate) ╚Öi cu modurile ECO, DRIVE ╚Öi SPORT.
ÔÖŽ Este sigur─â, compact─â ╚Öi fiabil─â, are ro╚Ťi mari ╚Öi rezistente, iar datorit─â dimensiunilor perfect propor╚Ťionate, trotineta electric─â Motus este potrivit─â at├ót pentru adul╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru adolescen╚Ťi.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Trotinet─â electric─â E-TWOW GT Smart Edition

ÔÖŽ Trotineta electric─â este portabil─â ╚Öi perfect─â pentru mersul prin ora╚Ö sau la job, av├ónd o autonomie de 50 km, o vitez─â maxim─â de 40 km/h, un cadru rezistent ╚Öi un motor de 700 W.
ÔÖŽ Acest model are un design elegant, m├ónere ergonomice, conectivitate bluetooth, fr├ón─â cu tambur, reflectorizante, cric ╚Öi o platform─â lung─â ╚Öi aderent─â (foarte u╚Öor de cur─â╚Ťat). De asemenea, trotineta are un sistem rapid ╚Öi inovativ de pliere pentru a fi transportat─â ╚Öi depozitat─â cu u╚Öurin╚Ť─â.┬á

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Trotinetele electrice constituie o modalitate rapid─â ╚Öi prietenoas─â cu mediul atunci c├ónd v─â plimba╚Ťi prin ora╚Ö, iar pe l├óng─â avantajele trecute mai sus, ar mai fi de men╚Ťionat faptul c─â acestea sunt mai pu╚Ťin zgomotoase dec├ót alte mijloace de transport.
O astfel de trotinet─â electric─â poate fi un cadou minunat at├ót pentru cei mici, c├ót ╚Öi pentru adul╚Ťi, datorit─â faptului c─â sunt comode, practice, u╚Öor de depozitat ╚Öi potrivite pentru plimb─âri prin ora╚Ö sau mers la munc─â. Cu toate astea, pre╚Ťul unei trotinete poate fi un mic dezavantaj pentru mul╚Ťi. Motivul pre╚Ťurilor mari ├«l reprezint─â acumulatorul trotinetelor electrice, care are la r├óndul lui, costuri mari de fabrica╚Ťie.
├Än ciuda acestui lucru, exist─â – desigur – ╚Öi variante accesibile, sub 2000 de lei, foarte apreciate pentru caracteristicile oferite.

Cele mai ieftine și fiabile modele:

1. Trotineta electric─â Xiaomi Mi Scooter Essential

ÔÖŽ Aceast─â trotinet─â electric─â are un tablou de bord cu 4 LED-uri de notificare status baterie, sistem dublu de fr├ónare regenerativ─â, autonomie de p├ón─â la 20 km ╚Öi un motor de 250 W.
ÔÖŽ Modelul este foarte apreciat datorit─â raportului calitate-pre╚Ť. Suport─â o greutate maxim─â de 100 kg ╚Öi este recomandat celor cu v├órste cuprinse ├«ntre 14-50 de ani.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


2. Trotineta electric─â KugooS1

ÔÖŽ Trotineta KugooS1 are 3 moduri de vitez─â, anvelope solide ╚Öi antiderapante, autonomie de p├ón─â la 30 km, m├óner pliabil ╚Öi ├«n─âl╚Ťime reglabil─â.
ÔÖŽ Acest model este prev─âzut cu un cadru rezistent din aluminiu ce poate suporta o greutate de 120 kg, un motor de 350 W, un ecran LCD bine luminat, un sistem de atenuare a ╚Öocurilor ╚Öi distan╚Ť─â de fr├ónare sigur─â.┬á
ÔÖŽ Durat─â de ├«nc─ârcare: 4 ore.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii

Acestea sunt concepute pentru a fi convenabile ╚Öi de lung─â durat─â, astfel c─â investi╚Ťia ├«ntr-o trotinet─â electric─â pare a fi op╚Ťiunea evident─â pentru cei care vor s─â se deplaseze rapid, f─âr─â costuri mari de ├«ntre╚Ťinere, f─âr─â grija locurilor de parcare sau aceea de a aduce daune mediului ├«nconjur─âtor.
O trotinet─â electric─â este perfect─â pentru a sc─âpa de traficul aglomerat ╚Öi de a parca f─âr─â probleme, ├«ns─â nu trebuie uitat faptul c─â aceasta este totu╚Öi un mijloc de transport. Ca atare, trebuie condus─â cu grij─â ╚Öi cu echipamentul de protec╚Ťie men╚Ťionat mai sus.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *