Cele mai bune tigari electronice

Prin definitie, tigarile electronice sunt vaporizatoare alimentate cu baterii care creeaza impresia de fumat, dar fara tutun. Folosirea lor este numita in mod frecvent “vaping.” In loc de fum de tigara, individul inhaleaza un aerosol, eliberat printr-un element de incalzire care evapora o solutie lichida, cunoscut sub numele de e-lichid. Utilizatorul activeaza evaporarea prin apasarea unui buton al bateriei.
Este cert insa, ca tigara electronica are rolul de a imita experienta fumatului real, in conditii mai putin distrugatoare pentru sanatate. Un prim avantaj al folosirii tigarii electronice este acela ca nu necesita bricheta si se pare ca efectul sau nu ar fi la fel de toxic pentru cei din jur.
Este stiut faptul ca folosind tigara electronica nu va disparea dependenta de nicotina! Pentru a renunta definitiv la fumat, se recomanda reducerea treptata a concentratiei de nicotina pe parcursul mai multor saptamani.

1. Kit Tigara Electronica Joyetech eGo AIO

 

Kit-ul prezinta un design inovator “all-in-one”, rezervor cu o capacitate de 2 mililitri de lichid si sistem anti scurgeri. In mod cert, nu veti mai avea vreodata lichid pe maini ori pe haine. Capacul superior cu rol dublu, permite atat reglajul fluxului de aer, cat si sistemul unic de umplere. Simplu si usor de utilizat, eGo AIO vine in 5 culori diferite si atent alese, cat si cu posibilitatea de a schimba culoarea led-ului intern. Remarcat prin eficienta, AIO se adreseaza tuturor celor care doresc o tigara electronica cu un design elegant si randament pe masura.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 

Tigara electronica, pentru incepatori/ avansati
Moduri de operare: Simplu, fara display
Functii: Flux de aer reglabil; Umplere pe sus; Intrare aer pe sus; Protectie la activarea accidentala; Protectie la scurt-circuit; Protectie la supra-incarcare
Altele: Port de incarcare; Rezistenta schimbabila; Indicator nivel baterie
Continut pachet: 1x Baterie eGo AIO; 2x rezistente 0,6 ohmi; 1x Mustiuc; 1x Cablu USB de incarcare
Plaja rezistenta: 0.6 – 1.5 ohm
Capacitate baterie: 1500 mAh
Timp incarcare baterie: 4 h
Tip incarcare: Passtrough
Greutate: 75 g
Inaltime: 118 mm
Rating produs: 4,37/ 67

 


2. Kit Tigara Electronica Eleaf Istick Basic

 

Pe langa bateria de mare capacitate (2300 mAh) acesta vine impreuna cu un conector inovator, magnetic, foarte usor de folosit impreuna cu orice atomizor / clearomizor de 14mm. Carcasa este metalica, vopsita in culori vibrante. Remarcam conectorul magnetic inovator, compatibil cu mufele 510 si eGo, fereastra pentru a observa nivelul lichidului din rezervor si clearomizorul GS Air 2 cu reglaj al fluxului de aer.
Printre alte caracteristici, mentionam autonomia mare intr-o baterie foarte mica si o noua rezistenta GS Air (0.75 ohmi) cu bumbac organic. Alte tipuri de rezistente se pot achizitiona ulterior.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 

Tigara electronica, pentru incepatori
Moduri de operare: Simplu
Functii: Reglaj al fluxului de aer
Altele: Port de incarcare; Rezistenta schimbabila; Indicator nivel baterie
Continut pachet: 1x Corp iStick Basic; 1x Clearomizor GS Air 2 (14mm); 2x rezistente de rezerva (0.75 ohmi) 1x conector 510 magnetic; 1x conector eGo magnetic; 1x cablu USB pentru incarcare; 1x manual de utilizare
Plaja rezistenta: 0.4 – 5 ohm
Capacitate baterie: 2300 mAh
Timp incarcare baterie: 3 h
Capacitate lichid: 2 ml
Rating produs: 4,16/ 19

 


3. Kit Tigara Electronica Joyetech Cuboid Mini

Kitul Joyetech Cuboid Mini reuseste sa combine celebrul MOD Cuboid cu un atomizor Cubis intr-o constructie speciala. Puterea maxima de 80W impreuna cu capacitatea acumulatorul de 2400 mAh, dar si cu posibilitatea de upgrade de software va garanteaza un device de calitate. Mai amintim aici de Notchcoil care este un nou tip de rezistenta patentata de Joyetech.
Pachetul CUBIOD Mini kit contine 1 x Joyetech Cuboid Mini MOD; 1 x vaporizator Joyetech Cuboid Mini; 1 x rezistenta Notchcoil 0.25ohm DL; 1 x rezistenta BF SS316 coil 0.5ohm; 1 x rezistenta BF Clapton coil 1.5ohm; 1 x baza BF RBA M&L (vertical); 2 x mustiuce; 1 x cablu USB; 1 x Manual de utilizare si Certificat de Garantie.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 

Tigara electronica, pentru incepatori/ avansati/ pro
Materiale: Metal, plastic, sticla
Functii: Flux de aer reglabil; Umplere pe sus; Intrare aer pe sus; Rezistenta schimbabila; Indicator nivel baterie; Protectie la activarea accidentala; Protectie la scurt-circuit; Protectie la supra-incarcare; Port de incarcare
Tip mod: Electronic; diplay OLED
Plaja rezistenta: 0.05 – 3.5 ohm
Capacitate baterie: 2400 mAh
Timp incarcare baterie: 5 h
Greutate: 223 g
Inaltime: 124 mm
Rating produs: 4,29/ 7

 


4. Kit Tigara Electronica Vaporesso TARGET Mini TC Starter Kit

 

TARGET Mini este un MOD foarte comod, prevazut cu o electronica de 40w si control de temperatura. Impreuna cu tankul Guardian cCELL (care nu va curge niciodata) ofera o experienta remarcabila de vapat, intr-o forma extrem de compacta. Un kit complet la care nu trebuie decat sa adaugati lichidul preferat. Pe langa designul mic si compact, kitul se bucura de un sistem de blocare la activarea accidentala si celula integrata li-pol 1400mAh.
Extrem de mic si comod, Target mini performeaza datorita tehnologiilor de ultima ora integrate: rezistente ceramice si control de temperatura.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 

Tigara electronica, pentru incepatori/ avansati
Moduri de operare: VW/ Bypass/ Temp/ Control
Functii: Protectie la scurt-circuit; Intrare aer pe sus; Protectie activare accidentala; Flux aer reglabil
Tip mod: Electronic; display OLED
Continut pachet: 1 x Target Mini Mod; 1 x Guardian Tank (CCELL SS 0.5ohm Coil preinstalat); 1 x Extra CCELL MTL 1.5ohm Coil; 1 x Mustiuc pentru MTL; 1 x cablu de incarcare USB; 1 x Manual
Plaja rezistenta: 0.2 – 2.5 ohm
Capacitate baterie: 1400 mAh
Tip incarcare: USB
Greutate: 120 g
Inaltime: 58 mm
Rating produs: 4,00/4

 


Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

One comment

 1. Cand faceti un top…puneti si voi macar un kit serios…
  tot ce e aici sunt de incepatori.
  Ori au tankuri de capacitate mica…ori acumulatori mici…
  Ceva mai serios de exemplu:
  Moduri Wismec Reuleaux 2/3, sau Smok Alien,
  tankuri SubOhm Smok TFV8, TVF12

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + seventeen =