Cele mai bune tigari electronice

Acest articol a fost actualizat în noiembrie 2021.

Prin definitie, tigarile electronice sunt vaporizatoare alimentate cu baterii care creeaza impresia de fumat, dar fara tutun. Folosirea lor este numita in mod frecvent “vaping.” In loc de fum de tigara, individul inhaleaza un aerosol, eliberat printr-un element de incalzire care evapora o solutie lichida, cunoscut sub numele de e-lichid. Utilizatorul activeaza evaporarea prin apasarea unui buton al bateriei.
Este cert insa, ca tigara electronica are rolul de a imita experienta fumatului real, in conditii mai putin distrugatoare pentru sanatate. Un prim avantaj al folosirii tigarii electronice este acela ca nu necesita bricheta si se pare ca efectul sau nu ar fi la fel de toxic pentru cei din jur.
Este stiut faptul ca folosind tigara electronica nu va disparea dependenta de nicotina! Pentru a renunta definitiv la fumat, se recomanda reducerea treptata a concentratiei de nicotina pe parcursul mai multor saptamani.

1. Kit Tigara Electronica Joyetech eGo AIO

Kit-ul prezinta un design inovator “all-in-one”, rezervor cu o capacitate de 2 mililitri de lichid si sistem anti scurgeri. In mod cert, nu veti mai avea vreodata lichid pe maini ori pe haine. Capacul superior cu rol dublu, permite atat reglajul fluxului de aer, cat si sistemul unic de umplere. Simplu si usor de utilizat, eGo AIO vine in 5 culori diferite si atent alese, cat si cu posibilitatea de a schimba culoarea led-ului intern. Remarcat prin eficienta, AIO se adreseaza tuturor celor care doresc o tigara electronica cu un design elegant si randament pe masura.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Țigară electronică, pentru începători/ avansați.
Moduri de operare: Simplu, fara display
Functii: Flux de aer reglabil; Umplere pe sus; Intrare aer pe sus; Protectie la activarea accidentala; Protectie la scurt-circuit; Protectie la supra-incarcare
Altele: Port de incarcare; Rezistenta schimbabila; Indicator nivel baterie
Continut pachet: 1x Baterie eGo AIO; 2x rezistente 0,6 ohmi; 1x Mustiuc; 1x Cablu USB de incarcare
Plaja rezistenta: 0.6 – 1.5 ohm
Capacitate baterie: 1500 mAh
Timp incarcare baterie: 4 h
Tip incarcare: Passtrough
Greutate: 75 g
Inaltime: 118 mm
Rating produs: 3,96/ 209 review-uri


2. Kit Tigara Electronica Eleaf Istick Basic

Pe langa bateria de mare capacitate (2300 mAh) acesta vine impreuna cu un conector inovator, magnetic, foarte usor de folosit impreuna cu orice atomizor / clearomizor de 14mm. Carcasa este metalica, vopsita in culori vibrante. Remarcam conectorul magnetic inovator, compatibil cu mufele 510 si eGo, fereastra pentru a observa nivelul lichidului din rezervor si clearomizorul GS Air 2 cu reglaj al fluxului de aer.
Printre alte caracteristici, mentionam autonomia mare intr-o baterie foarte mica si o noua rezistenta GS Air (0.75 ohmi) cu bumbac organic. Alte tipuri de rezistente se pot achizitiona ulterior.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Țigară electronică, pentru începători
Moduri de operare: Simplu
Functii: Reglaj al fluxului de aer
Altele: Port de incarcare; Rezistenta schimbabila; Indicator nivel baterie
Continut pachet: 1x Corp iStick Basic; 1x Clearomizor GS Air 2 (14mm); 2x rezistente de rezerva (0.75 ohmi) 1x conector 510 magnetic; 1x conector eGo magnetic; 1x cablu USB pentru incarcare; 1x manual de utilizare
Plaja rezistenta: 0.4 – 5 ohm
Capacitate baterie: 2300 mAh
Timp incarcare baterie: 3 h
Capacitate lichid: 2 ml
Rating produs: 4,13/ 45 review-uri


3. Kit Țigară Electronică Jac Vapour UK VIM AIO Box Mod Slate Powder

Designul elegant, dimensiunea compactă, materialele premium folosite, rezistența la șocuri clasează țigara electronică Jac Vapour în topul celor mai apreciate și bine-vândute țigări electronice.
Are un acumulator integrat, o baterie de 2600 mAh, suficientă pentru o zi întreagă de vapat și funcții precum protecție împotriva supraîncărcării și protecție scurtcircuit.
Coletul include un cablu Micro USB, un manual de utilizare, o rezistență MTL, baterie Jac Vapour VIM și un rezervor JacVapour VIM.
Dispozitivul are cea mai mare perioadă de garanție de pe piața autohtonă.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Țigară electronică, pentru începători/ avansați.
Materiale: Oțel. Cauciuc
Tip mod: Electronic
Tip atomizor: Rezistență interschimbabilă
Tip vapare: Mouth to lung (MTL) și Direct lung (DL)
Capacitate baterie: 2600 mAh
Cantitate lichid atomizor: 2ml
Înălțime: 9 cm
Lățime: 4 cm.
Rating produs: 4,71/ 17 review-uri


4. Kit Țigară Electronică eGo, XEO VOID Gun Metal, tip eGo

Xeo Void este conceput și proiectat în Germania, remarcându-se așadar prin calitatea materialelor și performanță și fiind printre cele mai vândute țigări electronice tip vape pen.
Țigara electronică eGo cucerește prin design-ul elegant, mânerul ergonomic, rezervorul integrat, ușor de umplut, debitul de aer reglabil și întreaga structură all-in-one, XEO VOID Vapor StarterKit fiind un vaporizator al generației următoare.
Pe lângă proiectarea ergonomică, este prevăzută cu un sistem de blocare pentru copii, cu un acumulator de 1500 mAh și un rezervor de 2 ml.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Țigară electronică, pentru începători.
Materiale: Metal
Tip mod: Electronic
Tip atomizor: Rezistență interschimbabilă
Tip vapare: Mouth to lung (MTL) și Direct lung (DL)
Capacitate baterie: 1500 mAh
Cantitate lichid atomizor: 2ml
Putere maximă: 30 W
Lungime: 12 cm
Rating produs: 5,00/5 review-uri

Diana

One comment

 1. Cand faceti un top…puneti si voi macar un kit serios…
  tot ce e aici sunt de incepatori.
  Ori au tankuri de capacitate mica…ori acumulatori mici…
  Ceva mai serios de exemplu:
  Moduri Wismec Reuleaux 2/3, sau Smok Alien,
  tankuri SubOhm Smok TFV8, TVF12

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *