Cele mai bune tensiometre

Măsurarea tensiunii arteriale joacă un rol important în aplicarea tratamentului eficient al hipertensiunii arteriale. Pentru un tratament corect este recomandat să vă monitorizați tensiunea singur acasă și, mai mult decât atât, dacă sunteți hipertensiv, va trebui să măsurați în mod regulat tensiunea arterială.
Astfel, un tensiometru se dovedește a fi necesar în foarte multe case, acesta prevenind sau ajutând la tratamentul corespunzător al unor afecțiuni cardiace sau vasculare (cea mai comună fiind hipertensiunea).
Un tensiometru utilizat periodic – chiar și de alți membrii ai familiei – poate detecta foarte devreme o hipertensiune arterială, evitând tratamentul complicat. În alegerea unui aparat de calitate, puteți ține cont de aspecte precum:
+ model automat (este suficientă apăsarea unui buton) sau semi-automat (necesită umflarea și dezumflarea manuală a unei pompițe);
+ dimensiunea manșetei (o manșetă de braț trebuie să acopere circa 1/3 din distanța umăr-cot și să se poată închide strâns);
+ standarde de calitate și funcțiile aparatului.
Luând în considerare aceste criterii, în continuarea articolului, veți găsi recomandări legate de cele mai bune tensiometre:


1. Tensiometru Omron M3 +

×  Tensiometrul electronic, portabil, cu oprire automată, oferă interpretarea rapidă și ușoară a valorilor tensionale. 
× Indicatorul LED pentru valorile tensionale arată dacă tensiunea arterială este mai mare decât limitele normale, dar și dacă manșeta este corect înfășurată pe braț.
× Tensiometru dispune de manșeta Easy Cuff pentru circumferința brațului între 22 și 42 cm.
× Dispune de funcția stocare în memorie, ghidaj pentru manșetă, senzor de mișcare, senzor pentru ritm neregulat și indicator LED hipertensiune. 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Tensiometru de braț automat Omron MIT3

× Acest tensiometru automat este un monitor digital potrivit pentru măsurarea tensiunii arteriale și a pulsuluui la pacienții adulți.
× Dispozitivul detectează bătăile neregulate ale inimii în timpul măsurării și emite un semnal de avertizare în momentul afișării rezultatului măsurării.
× Dispune de funcții precum portabilitate, semnalizare sonoră, avertizare vizuală și display LCD.
× Circumferință manșetă: 22-42 cm
× Număr maxim măsurători: 60
× Husă inclusă. Baterii necesare: 4 x AA 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Tensiometru electronic Medisana BU 510

×  Tensiometrul de braț dispune de o manșetă foarte mare și lată (circumferința brațului 22-36 cm).
× Poate fi utilizat de 2 persoane, funcția de memorare automată permițând salvarea de până la 90 de valori ale tensiunii.
× Afișează următoarele tensiuni: sistolica, diasistolica, data, ora.
× Este un dispozitiv medical certificat (în conformitate cu Directiva Dispozitivelor Medicale MDD).
× Măsurătorile sunt clasificate în funcție de sistemul de evaluare al OMS, folosind o scală de culori. 
× Indicator de aritmie. 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Tensiometru electronic de braț SilverCloud MB23

×  Tensiometrul de braț folosește ca metodă de măsurare oscilometrica care înregistrează vibrațiile pereților unei artere comprimate de un manșon pneumatic, la trecerea sângelui, oferind acuratețe și fiabilitate.
× Dispune de funcția de memorare automată, funcția de detecție a bătăilor neregulate ale inimii, ecran LCD de mari dimensiuni și un design plăcut pentru o utilizare ușoară.
× Circumferință manșetă: 22-23 cm
× Număr maxim măsurători: 90
×  Pentru alimentare sunt necesare 4 baterii AAA sau un alimentator 220V. 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Diana

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *