Cele mai bune sterilizatoare -pentru biberoane-

Primele luni din viața unui copil sunt vitale pentru dezvoltarea acestuia din aproape toate punctele de vedere. De aceea, este necesar să acordăm atenție sterilizării biberoanelor și a tetinelor în primele șase luni din viața bebelușului.
Prin sterilizare se elimină orice tip de agenți patogeni și cu potențial periculos pentru sănătatea nou-născuților și a bebelușilor. Este prioritară crearea unui mediu steril, fără microorganisme dăunătoare, mai cu seamă atunci când vine vorba despre obiecte cu care micuții au contact direct.
Sterilizarea recipientelor din care beau bebelușii se poate face în mai multe feluri, însă înainte de a începe sterilizarea propriu-zisă, trebuie îndepărtate cu atenție resturile și impuritățile.
Avem astfel 3 metode de sterilizare:
– sterilizarea prin fierbere;
– sterilizarea la rece sau cu ajutorul soluțiilor chimice;
– sterilizarea cu aburi.
Pentru ca sterilizarea să se efectueze cu succes, atât biberoanele, cât și tetinele trebuie curățate și clătite cu atenție după fiecare masă a bebelușului.
Recomandăm sterilizatoarele electrice cu aburi deoarece echipamentele rămân sterile până la 24 de ore dacă nu se deschide capacul sau 3-6 ore dacă sunt scoase din sterilizator. 
În articolul de față, vă prezentăm 5 dintre cele mai cumpărate și apreciate sterilizatoare pentru biberoane.


1. 3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03

× Sterilizatorul a fost conceput pentru a putea fi compatibil atât cu biberoane, dar și cu pompa de sân sau alte accesorii. La capacitatea maxima, sterilizatorul poate cuprinde 6 biberoane din aceeași gamă AVENT de 11oz/ 330ml.
× Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători, iar acest sterilizator are un ciclu de doar 6 minute, cu oprire automată. 
× Sterilizatorul electric de la Philips Avent are dimensiuni reglabile, ceea ce înseamnă că ocupă mai puțin spațiu în bucătărie.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. 4-IN-1 Sterilizator electric Philips-AVENT SCF286/03

×  În top se află și acest sterilizator electric care se încadrează perfect articolelor pe care vreți să le sterilizați, ocupând totodată un spațiu minim în bucătărie.
× Durata de sterilizare este de doar 6 minute, timp în care puteți steriliza 6 biberoane, dar și accesoriile acestora. Odată finalizat procesul de sterilizare, dispozitivul se va opri automat.
× Sterilizatorul folosește metoda sterilizării cu abur, care este rapidă, ușoară și eficientă, fără a se folosi substanțe chimice.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Sterilizator cu aburi Laica BC1005

×  La fel de bun este și acest sterilizator cu aburi, care reprezintă un sistem sigur și ușor de sterilizare a biberoanelor și a accesoriilor; datorită aburului generat, majoritatea germenilor nocivi sunt eliminați imediat.
× Aparatul poate steriliza în doar 10 minute 6 biberoane (împreună cu accesoriile acestora), dar, în comparație cu alte sterilizatoare, acesta le menține sterile doar 6 ore.
× Include un suport pentru biberoane și tetine, un clește și un pahar de măsurare.
× Dimensiunile produsului: 31.5 x 20 x 23 cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


În primele luni de viață, sistemul imunitar al bebelușilor este în continuă formare, de aceea trebuie să avem grijă ca prepararea formulei de lapte să se facă în condiții de maximă igienă. Sterilizarea biberoanelor este modalitatea prin care se înlătură bacteriile de pe suprafața capacelor și tetinelor cu care sugarul intră în contact.
Majoritatea sterilizatoarelor păstrează conținutul steril până la 24 de ore, în condițiile în care capacul nu este deschis. În funcție de sterilizatorul ales, respectați instrucțiunile producătorului privind aparatul și urmăriți mențiunile de pe ambalaj.


4. Pachet Sterilizator Electric Tommee Tippee

×  Sterilizatorul electric cu aburi se folosește cu ușurință și este foarte rapid, ciclu de sterilizare durând numai 5 minute (plus 3 minute de răcire). 
× Are un design elegant, ce permite economisirea spațiului, iar sterilizatorul este compatibil cu orice tip de biberon/ tetine. Conținutul rămâne steril până la 24 de ore, atâta vreme cât capacul nu a fost deschis. 
× Acest pachet de la Tommee Tippee include un sterilizator, o suzetă Anytime 0 – 6 luni și un clește pentru manevrarea accesoriilor.
× Este fabricat din materiale fără BPA.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII5. Sterilizator electric 2 in 1 Chicco SterilNatural

× Cu ajutorul aburului generat de sterilizatorul electric Chicco, se elimină în doar 5 minute 99,9% din germeni în mod natural și eficient, fără metode chimice. 
× La încheierea ciclului de sterilizare, aparatul se va opri automat. În plus, dacă capacul va sta închis, conținutul se va menține steril până la 24 de ore.
× Sterilizatorul este compatibil cu toate tipurile de biberoane, accesorii ale pompei de sân, tetine și suzete.
× Dimensiunea este ajustabilă, fiind un produs 2 in 1, mai exact „Compact” sau „Full Size. Prin urmare, dacă sterilizați numai obiecte de dimensiuni mici puteți folosi versiunea „compact”, economisind spațiu.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *