Cele mai bune somiere

Alegerea unei somiere de pat – ce recomanda specialistii?

Alegerea unei somiere confortabile si rezistente este la fel de importanta ca si alegere unei saltele de buna calitate. Cei mai multi cumparatori sunt dispusi sa investeasca intr-o saltea buna, insa putini acorda atentia necesara alegerii somierei bune. Somiera este un element esential  pentru a beneficia de o pozitie corecta in timpul somnului.

Criterii pentru alegerea celei mai bune somiere de pat

Somiera de pat buna poate face diferenta intre un somn divin si un chin. Somiera este o baza pentru saltea sau o parte a ramei patului, fiind alcatuita din mai multe bare conectate pe latimea patului. somiera de pat poate transforma modul in care oamenii se odihnesc, influentandu-le chiar modul de viata si comportamentul din timpul zilei sau randamentul la munca.

Somiera de pat trebuie sa fie in primul rand usor de instalat, sa ofere spatelui sustinerea necesara, sa se adapteze si sa reactioneze in functie de greutatea exercitata si sa ofere o sustinere perfecta pentru coloana vertebrala. In alta ordine de idei, somiera sustine salteaua si ii va oferi mai multa duritate si durabilitate, presiunea fiind distribuita in mod uniform, ceea ce va sustine o buna circulatie a sangelui.

Recomandările noastre:

1. Somieră pat Global Network

× Somiera de pat este disponibilă în mai multe dimensiuni, fiind potrivită pentru orice pat, datorită construcție sale stabile. Somiera are o ramă metalică și 32 de bucăți de lamele din lemn de fag, rigidigizate suplimentar cu o bandă textilă de 2 cm grosime, asigurând astfel un suport ferm și suportând o greutate maximă de 120 kg.
× Produsul este prevăzut cu 6 picioare metalice.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Somiera pat, Metalica, Quality, 3 Zone

× Somiera de pat este disponibilă în aproape toate dimensiunile necesare, iar datorită calității (lamelele elastice sunt fabricate din fag stratificat – mult mai rezistente si mai elastice față de lamelele din mesteacăn sau plop-), poate fi considerată o investiție pe termen lung.
× Somiera Quality previne formarea mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute, contribuind chiar ca salteaua să respire, iar umiditatea de dedesubt să dispară.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Somieră din lemn masiv de fag stratificat

× Somiera este prevăzută cu 5 picioare reglabile și detașabile și lamele elastice, din furnire de fag presate. Astfel, lemnul de fag asigură calitate și rezistență, această somieră fiind foarte recomandată pentru o poziție corectă a coloanei și un somn de calitate.
× Lamele sunt montate în cadru, fiind prinse de somieră cu ajutorul capetelor de prindere. Prin urmare, somiera se montează foarte ușor (trebuie fixate la poziție picioarele produsului).

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


4. Somieră cadru de pat cu sistem de rabatare

× Cadrul metalic cu somiera rabatabilă poate fi alegerea perfectă pentru un pat cu spațiu de depozitare, fiind disponibil în mai multe dimensiuni.
× Construcția metalică ranforsată este foarte rezistentă, iar somierele au lamele din lemn de fag cu grosime de 10mm și lățime de 54mm.
× Un alt avantaj al somierei este acela că zonele independente permit mișcarea partenerului fără a-l deranja pe celălalt.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pe piata exista mai multe tipuri de somiere de pat, iar acesta este primul si cel mai important criteriu de achizitie. Asadar, exista somiere fixe, care ofera suport cu o fermitate mare, dar si somiere rabatable, care confera spatiu de depozitare si acces la spatiul de sub pat. Nu in ultimul rand, este vorba si de somiere ajustabile, o varianta destul de costisitoare, relativ noua care permite utilizatorilor sa controleze mecanismul in mod manual sau automat prin apasarea unor butoane.

Alegerea somierei depinde si de gradul de curbare a lamelor. Asadar, pe piata sunt disponibile somiere cu lamele curbate, dar si cu lamele drepte. Somierele cu lamele drepte creeaza un pat ferm si o sustinere buna, cu conditia ca lamelele sa nu fie dispuse la o distanta mai mare de 8 cm intre ele. Somierele cu lamele curbate fac posibila dispunerea curbata a lamelor care are rolul de a elibera punctele de presiune, de a conferi un grad de sustinere delicata si de a realiza un nivel de duritate medie sau mica a saltelei.

Materialul somierei conteaza foarte mult in alegerea pe care urmeaza sa o faca utilizatorii. Exista modele din lemn si metalice pe piata la momentul actual. Somierele din lemn sunt cele mai populare, insa metalul este mult mai durabil. Este necesara acordarea atentiei necesare imbinarilor care trebuie sa fie trainice.

Dimensiunile si greutatea somierei conteaza foarte mult. Dimensiunea trebuie sa se potriveasca cu cea a saltelei si a ramei de pat. In cazul greutatii, majoritatea somierelor pot sustine o greutate de pana la 150 kg in cazul unui pat single.

Ergonomia este un alt criteriu demn de luat in considerare. Somiera trebuie sa fie ergonomica si modelele mai noi permit chiar reglarea duritatii somierei si a saltelei. Functiile si caracteristicile cele mai importante ale unei somiere de pat fac referire la reglarea duritatii,la existenta unui spatiu de depozitare, la existenta picioarelor, la prezenta tapiteriei care elimina grija pentru cumpararea unui cadru de pat separat si functia de ajustare.

Pretul si garantia reprezinta un alt criteriu foarte important de achizitie. In general, oamenii isi fac o idee referitoare la bugetul pe care il pot aloca acestei achizitii, iar orice depasire poate provoca instabilitati in bugetul total al familiei.

Functionalitatea somierei aleseconteaza foarte mult. Cele mai simple modele sunt cele care ofera functia de baza, si anume cea de sustinere a saltelei. Clientii care iubesc relaxarea au la dispozitie modele mai performante cu pana la 5 sectiuni independente, care pot fi actionate manual sau cu un motor foarte puternic. Asadar, somiera se poate transforma rapid intr-un veritabil pat medicinal pe care clientii sa il poata regla in functie de preferinte si de necesitati.

Pe piata exista mai multe modele de somiere, iar fiecare model este adaptat cerintelor si preferintelor cumparatorilor si utilizatorilor. Cu siguranta acestia vor gasi produsul potrivit pentru necesitatile lor si ale familiei lor daca vor tine cont de aceste recomandari ale specialistilor, de sfaturile importante de achizitionare ale unei somiere bune.

Cea mai buna somiera se remarca prin functionalitatea deosebita, prin pretul prietenos si prin materialele de buna calitate.  

Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *