Cele mai bune soluții pentru întreținerea textilelor

Intretinerea tesuturilor poate incepe chiar de la prima spalare, iar pentru a va asigura ca acestea isi vor mentine aspectul si textura initiala, nu le setati la un ciclu prelungit, cu rotatii multe si la o temperatura mai mare decat e prevazuta pe eticheta.
Eticheta fiecarei piesa vestimentara trebuie sa mentioneze compozitia fibroasa a acestuia, mai precis denumirile fibrelor componente, urmate de procentul in greutate al fiecarei fibre. Acordati atentie ca produsele chimice pe care le folositi sa respecte instructiunile de intretinere. La randul lor, instructiunile de intretinere marcate pe eticheta, trebuie sa acopere toate tratamentele: spalare, calcare, curatare chimica si uscare in masina de uscat cu tambur rotativ, indiferent daca se aplica sau nu.
Atat materialele naturale, cat si cele sintetice prezinta calitatile lor. Materialele naturale ofera un grad sporit de confort, majoritatea acestor materiale permitand corpului sa respire in mod natural, protejandu-l de frig sau oferindu-i racoare in zilele calduroase.
Pe de alta parte, materialele sintetice sunt mai rezistente si nu se deterioreaza repede daca sunt expuse mult timp la soare. De aceea, introducerea fibrelor sintetice in tesaturile naturale maresc rezistenta la uzura, diminueaza tendinta de sifonare si fac mai usoara intretinerea tinutei.
Astfel, in parcurgerea articolului veti vedea care sunt cele mai bune solutii folosite pentru intretinerea acestor textile sau curatarea petelor.

 

1. Aditiv pentru spalare K2r Colour Catcher

× Deoarece, culorile din haine ies la fiecare spalare si pot patrunde in alte tesaturi, Colour Catcher are rolul de a proteja rufele la fiecare spalare.
× Multumita tehnologiei brevetate, servetelul COLOUR CATCHER retine excesul de culoare si murdarie din apa, garantand protectie maxima.
× De asemenea, previne mixarea culorilor si permite spalarea hainelor de culori diferite .
× În plus, nu veti mai avea nevoie de sortarea rufelor.

Click aici pentru pret si alte detalii

 


2. Aditiv dezinfectant pentru haine Sanytol

× Fiind special conceput pentru o curatare impecabila a tesaturilor, dezinfectantul are la baza o formula care garanteaza distrugerea bacteriilor si eliminarea mirosului neplacut.
× Mai exact, este perfect pentru dezinfectarea lenjeriile copiiilor, echipamentului sportiv, tesaturilor de uz casnic, distrugand 99,9% dintre microbi, bacterii si virusi.
× Poate fi folosit pentru spalarea de mana sau automata si este recomandat atat pentru tesaturi albe, cat si pentru tesaturi colorate.
× Nu contine clor si are un miros fresh.

Click aici pentru pret si alte detalii


3. Vopsea Simplicol pentru reimprospatarea culorii negre

× Aceasta vopsea protejeaza culorile si este potrivita pentru fibre naturale (bumbac, viscoza, in), dar si amestecuri pana la 50% cu fibre sintetice.
× Acest pachet nu este recomandat pentru tesaturi pur sintetice, micro fibre, puf de gasca, textile impregnate sau care nu se spala.
× Alegerea programului potrivit la masina de spalat va contribui la rezultatul final. Site-ul firmei producatoare pune la dispozitie instructiuni de folosire.
× Rezistenta culorii la spalarile viitoare este garantata.
× Cantitate potrivita pentru 600 g de textile uscate.

Click aici pentru pret si alte detalii


4. Solutie pentru indepartarea petelor Sano Oxygen

× Solutia de la Sano Oxygen are rolul de a proteja culorile, fiind un aditiv pentru spalare, ce inlatura orice pata de pe tesaturile albe si colorate.
× Nu contine clor, iar textura este lichida.
× Poate fi folosita pentru spalarea in masina de spalat rufe si este recomandata atat pentru tesaturi albe, cat si pentru tesaturi colorate.
× În plus, datorita cantitatii de 3 l, solutia va va ajunge pentru 30 de spalari. Se gaseste la un pret foarte bun, ce nu depaseste suma de 40 de lei.

Click aici pentru pret si alte detalii

 


5. Solutie pentru indepartarea petelor Vanish Gold Gel

× Actioneaza in 30 de secunde si indeparteaza imediat petele. Pentru aceste rezultate, va recomandam sa inmuiati si sa identificati petele mai intai.
× Este potrivit pentru rufele albe sau colorate, iar datorita cantitatii de 940 ml, solutia va va ajunge pentru 10 spalari.
× Este hipoalergenic, protejeaza culorile si are un efect antistatic.
× Adaugati o doza la fiecare spalare. Pe langa cantitatea normala de detergent, adaugati 120 ml pentru pete dificile sau 60 ml pentru pete normale.

Click aici pentru pret si alte detalii


♦ Materialele naturale au culori specifice care pot fi imitate, insa niciodata copiate fidel de culorile materialelor sintetice.
♦ In ceea ce priveste un material sintetic, amestecurile de fibre sunt calitativ superioare, deoarece au rezistenta materialelor sintetice si calitatile celor naturale. Chiar si asa, rezistenta tine de calitatea tesaturii si de eventualele tratamente aplicate. Bumbacul, spre exemplu, are fibre mai groase si o tesatura mai densa, astfel ca se va comporta mai bine in timp.
♦ Acordati atentie programului folosit la masina de spalat, iar pentru a proteja culorile si a pastra piesa vestimentara in conditii perfecte mai mult timp, puteti alege o solutie care sa protejeze rufele la fiecare spalare.
♦ Respectati instructiunile de intretinere mentionate pe eticheta fiecarui produs. 

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *