Cele mai bune seturi de curățenie

Curățenia și ordinea se pot păstra ușor într-o casă cu ajutorul unei organizări riguroase și unui plan stabilit. În momentul de față avem numeroase electrocasnice care ne vin în ajutor, ușurându-ne munca considerabil: vasele se pot spăla în mașina de spălat, la fel și hainele. Suprafețele din casă (fie gresie, fie parchet) se aspiră rapid cu un bun aspirator, pentru ca mai apoi să fie curățate și igienizate cu ajutorul unor seturi de curățenie extrem de utile.
O curățenie generală înseamnă un consum mare de timp și energie, însă rezultatele unei curățenii generale pot fi ușor de întreținut. Casa va arăta curată și ordonată dacă micile treburi casnice se vor face regulat și dacă veți folosi electrocasnicele necesare și produse de calitate.
Pentru ca igienizarea casei să nu ocupe mult timp, totul ține de o bună organizare: este recomandat să începeți curățenia cu camerele în care petreceți cel mai mult timp (sufragerie, baie, dormitor, bucătarie). Podelele se curăța și se șterg ultimele. În caz contrar, dacă se șterge praful după ce s-a aspirat și spălat pe jos, se va face mizerie la loc imediat. 
În acest articol, vă sunt prezentate cele mai utile seturi de curățenie, seturi ce includ mop, găleată și diferite accesorii. Sunt trebuincioase fiindcă vă ușurează munca și curățarea pardoselilor din casă se va face mult mai rapid și eficient.

Set de curățenie Kring AMBER

× Acest set include o găleată cu roți, un mop prevăzut cu un mâner telescopic cu lungime variabilă 100-130 cm, un dozator pentru detergent lichid și 2 rezerve din microfibră absorbantă, ce se poate spăla în mașina de spălat rufe.
× Mecanismul de rotație din interiorul mânerului permite apăsarea lejeră a cozii de mop în centrifuga al cărei sistem de accelerare crește de până la 4 ori presiunea de stoarcere a mopului.
× Găleata are un volum de aproape 9l. Mopul este ușor de manevrat și în colțuri. Setul este potrivit pentru curățarea gresiei sau a pardoselilor din lemn.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Set de curățenie Kring Magic Spin

× Acest set include o găleată compactă de dimensiuni  reduse, o pompă centrifugală, un mâner telescopic cu lungime variată 100-130 cm și două rezerve mop care pot fi spălate și la mașina de spălat.
× Spre deosebire de modelul anterior prezentat, la acest set Kring Magic Spin, clătirea și stoarcerea se fac în aceeași cuvă, prin presare și deblocarea mecanismului aflat pe coada mopului (unlock). 
× Coada mopului are o înălțime ajustabilă, mopul se rotește la 360 de grade, iar sistemul se dovedește a fi ideal pentru curățarea oricărui tip de suprafață (ceramice, pardoseli din lemn ori parchet laminat).

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Set Leifheit Clean Twist Disc

× Acest set include spălătorul de Podele rotund + laveta ce poate fi spălată la 60 grade și găleata universală de 20 litri cu sistem de centrifugare.
× Mecanismul de rotație permite mopului să fie mai uscat comparativ cu alte sisteme. Acesta are un mânerul extensibil cu funcția de oprire integrată. Noua tehnologie de rotire de la Leifheit se află în interiorul  mânerului spălătorului de podea, acesta se activează prin apăsarea mânerului și ridicarea acestuia, apa și murdăria rămânând în găleată.
× Setul este potrivit pentru curățarea suprafețelor din parchet laminat și lemn.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Set de curățenie Vileda Easy Wring Turbo

× Suportul de mop este creat pentru a garanta stabilitatea acestuia în timpul folosirii sau depozitării, iar microfibrele de microfina albă asigură obținerea unei eficacități remarcabile în curățarea podelelor și în îndepărtarea petelor individuale.
× Gaura conturată din galeată are un indicator integrat al cantității optime de apă necesară pentru curățare. Gaura de evacuare a conturului în recipient permite ca apa să fie turnată fără riscul de scurgere. 
× Setul de curățenie este perfect pentru curățarea pardoselilor ceramice, din lemn sau parchet laminat.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Set de curățenie Lamart

× Acest set include o găleată din plastic (dotată cu mâner ergonomic pentru transport ușor), un mop rotativ fabricat din microfibră, cu diametrul de 32 cm și un mop plat fabricat din microfibră.
× Grație microfibrei, mopul este perfect atât pentru spălat, cât și pentru praf sau lustruit. Setul este recomandat ca fiind un sistem de curățenie cu un raport excelent preț-calitate.
× Găleata are o capacitate de aproape 7 litri, iar ambele capete de mop sunt ușor de manevrat. Setul de curățenie este potrivit pentru suprafețele interioare, fie ceramice, fie din lemn sau parchet laminat.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


De altfel, pentru o locuință curată, puteți ține cont de câteva trucuri precum:

  • fă ordine zi de zi: spală vasele după fiecare masă sau pe parcurs ce gătești ceva, curăță petele de pe suprafețe ceramice sau lucioase la momentul potrivit, nu la câteva zile;
  • concentrează-te pe fiecare cameră în parte;
  • așează fiecare lucru/ obiect la locul lui pentru a ști mereu unde se află;
  • depozitează eficient haine, lucruri, cărți, produse sanitare în cutii, coșuri, lădițe, sertare etc.
Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *