Cele mai bune scaune pentru gaming

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021

Numeroase studii ne arat─â c─â, odat─â adoptat─â o postur─â incorect─â la birou, exist─â ╚Öi riscul apari╚Ťiei unor probleme de s─ân─âtate. O pozi╚Ťie gre╚Öit─â a corpului pe durata ╚Öederii la birou afecteaz─â spatele, ├«ndeosebi coloana vertebral─â.
Din aceast─â cauz─â, fiec─ârui pasionat de jocuri video i se va p─ârea necesar un scaun de gaming care s─â-i ofere maximum de confort, dar care s─â se g─âseasc─â ╚Öi la un bun raport pre╚Ť/ calitate.
Construc╚Ťia unui scaun pentru gaming este asem─ân─âtoare cu aceea a unui scaun ergonomic de birou, ├«ns─â pute╚Ťi g─âsi ╚Öi modele care s─â se ├«ndep─ârteze de designul standard ╚Öi care s─â pun─â, totodat─â, la dispozi╚Ťie, unele dot─âri specifice.
├Än momentul ├«n care inten╚Ťiona╚Ťi s─â v─â achizi╚Ťiona╚Ťi un scaun de gaming, ╚Ťine╚Ťi cont de ergonomia ╚Öi calitatea materialelor de construc╚Ťie. Un bun scaun de gaming trebuie s─â aib─â un schelet trainic, bra╚Ťe ajustabile at├ót ├«n ├«n─âl╚Ťime c├ót ╚Öi lateral ╚Öi tapi╚Ťerie din material textil (evita╚Ťi pielea sintetic─â). ├Än plus, ╚Öezutul se cere a fi ajustabil, astfel ├«nc├ót zona lombar─â s─â fac─â un contact perfect cu sp─âtarul, iar genunchii s─â fie ├«nc─â dep─ârta╚Ťi de marginea frontal─â a pernei pentru ╚Öezut.
Unele scaune pentru gaming v─â pun la dispozi╚Ťie suprafe╚Ťe suplimentare care permit folosirea confortabil─â a unei tastaturi ╚Öi a unui mouse. De asemenea, scaunul cu balansoar sau piedestal permite integrarea difuzoarelor.
Astfel, ├«n continuarea articolului, ve╚Ťi ├«nt├ólni recomand─âri legate de cele mai bune scaune pentru gaming.

1. Scaun gaming Kring Racer X

├Ś Scaunul se bucur─â de un sistem ergonomic, ofer─â suport optim coloanei vertebrale, ╚Öezutul ╚Öi sp─âtarul aduc un plus de confort, fiind tapi╚Ťate cu material textil moale ╚Öi 2 perne pentru suport cervical ╚Öi lombar, iar cotierele 3D permit reglarea sus-jos, dreapta- st├ónga.
├Ś Func╚Ťiile de balans, reglare sp─âtar, rotire 360 de grade, reglare ├«nal╚Ťime asigur─â c─â pute╚Ťi g─âsi postura potrivit─â pentru a rezema coatele, f─âr─â s─â tasa╚Ťi coloana sau s─â pune╚Ťi presiune la nivelul umerilor.
├Ś Bra╚Ťele de sprijin sunt robuste ╚Öi reglabile, iar ro╚Ťile sunt moi ╚Öi silen╚Ťioase.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII


2. Scaun Gaming eSPORT COLLECTION

├Ś Construc╚Ťia ergonomic─â, cotierele ╚Öi┬á├«n─âl╚Ťimea┬áreglabile, func╚Ťiile de balans, rotire la 360┬░ sau de ├«nclinare, fac din┬áacest scaun┬áunul dintre cele mai flexibile scaune de gaming.┬á
├Ś Scaunul este g├óndit pentru a asigura pozi╚Ťia ╚Öi confortul corect al corpului ├«n timpul orelor petrecute la calculator. Are o baz─â solid─â cu 5 v├órfuri, mecanism TILT de ├«nclinare, ro╚Ťi cauciucate ╚Öi ├«n plus, suport─â o greutate de p├ón─â la 140 Kg.┬á
├Ś Este confortabil, elegant ╚Öi vine echipat cu dou─â perne, una pentru g├ót ╚Öi una pentru zona lombar─â.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII


3. Scaun gaming Kring Gear

├Ś Designul acestui scaun asigur─â o sus╚Ťinere corect─â a coloanei ╚Öi asigur─â un plus de confort datorit─â celor dou─â perne pentru suportul g├ótului ╚Öi a zonei lombare. Materialul textil este respirabil ╚Öi se cur─â╚Ť─â u╚Öor.
├Ś Scaunul┬áeste prev─âzut┬ácu un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea ├«n ├«n─âl╚Ťime a ╚Öezutului, are o baz─â tip stea cu 5 bra╚Ťe prev─âzute cu ro╚Ťi durabile, care amortizeaz─â ╚Öocul ╚Öi permit o stabilitate ╚Öi o mobilitate ridicat─â.
├Ś Suport─â o greutate maxim─â de 150 kg.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII


4. Scaun gaming Serioux, Black/Yellow

├Ś Materialul este pielea sintetic─â, iar scaunul este prev─âzut cu perni╚Ť─â deta╚Öabil─â pentru cap ╚Öi zona lombar─â. Scaunul este disponibil ╚Öi ├«n alte culori.
├Ś Scaunul are m├ónere 2D reglabile,┬áo baz─â tip stea cu 5 picioare, iar greutatea maxim─â admis─â este de 150 kg.
├Ś┬áEste prev─âzut cu un sistem de ridicare cilindric cu gaz.
├Ś ├Än─âl╚Ťime reglabil─â 126-134 cm;┬áSp─âtar reglabil p├ón─â la 170 grade.
├Ś Greutate scaun: 22 kg;
├Ś ├Än─âl╚Ťime sp─âtar: 83 cm.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII


Astfel, ├«n alegerea scaunului de gaming dorit, trebuie s─â ave╚Ťi ├«n vedere tipul (sunt recomandate scaunele care au un suport special pentru zona lombar─â), ergonomia acestuia (╚Öezut, sp─âtar, bra╚Ťe, ├«nal╚Ťime ajustabile), materialele folosite (trebuie s─â asigure rezisten╚Ťa ╚Öi siguran╚Ťa scaunului) ╚Öi specifica╚Ťiile suplimentare (exist─â modele care pot ├«ncorpora ╚Öi un sistem audio).

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *