Cele mai bune scaune pentru gaming

Numeroase studii ne arată că, odată adoptată o postură incorectă la birou, există și riscul apariției unor probleme de sănătate. O poziție greșită a corpului pe durata șederii la birou afectează spatele, îndeosebi coloana vertebrală.
Din această cauză, fiecărui pasionat de jocuri video i se va părea necesar un scaun de gaming care să-i ofere maximum de confort, dar care să se găsească și la un bun raport preț/ calitate.
Construcția unui scaun pentru gaming este asemănătoare cu aceea a unui scaun ergonomic de birou, însă puteți găsi și modele care să se îndepărteze de designul standard și care să pună, totodată, la dispoziție, unele dotări specifice.
În momentul în care intenționați să vă achiziționați un scaun de gaming, țineți cont de ergonomia și calitatea materialelor de construcție. Un bun scaun de gaming trebuie să aibă un schelet trainic, brațe ajustabile atât în înălțime cât și lateral și tapițerie din material textil (evitați pielea sintetică). În plus, șezutul se cere a fi ajustabil, astfel încât zona lombară să facă un contact perfect cu spătarul, iar genunchii să fie încă depărtați de marginea frontală a pernei pentru șezut.
Unele scaune pentru gaming vă pun la dispoziție suprafețe suplimentare care permit folosirea confortabilă a unei tastaturi și a unui mouse. De asemenea, scaunul cu balansoar sau piedestal permite integrarea difuzoarelor.
Astfel, în continuarea articolului, veți întâlni recomandări legate de cele mai bune scaune pentru gaming.

 


1. Scaun gaming Kring Orion

× Șezutul și spătarul aduc un plus de confort, fiind tapițate cu material textil moale, iar brațele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe înălțime. În plus, scaunul este dotat cu un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea în înălțime a șezutului.
× Tetiera are rolul de a susține coloana vertebrală în mod corect, iar suportul reglabil pentru mijloc și înălțimea reglabilă a cotierelor vă asigură că puteți găsi postura potrivită pentru a rezema coatele, fără să tasați coloana.
× Tapițeria din material textil permite circulația aerului.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Scaun Gaming Arozzi Torretta V2 Albastru

× Construcția ergonomică, cotierele și înălțimea reglabile, funcțiile de balans, rotire la 360° sau de înclinare, fac din acest scaun unul dintre cele mai flexibile scaune de gaming. 
× Scaunul suportă o greutate de până la 120 Kg. În plus, cele 5 roți de rezistente asigură stabilitate atunci când momentul de joc se intensifică.
× Scaun și spătar cu o căptușeală densă; țesătură din tapițerie rezistentă
× Greutate: 21 Kg; Înălțime spătar: 84 cm; Înălțime ajustabilă: 45 – 53 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Scaun gaming Raidmax Drakon DK-706GN

× Materialul folosit este pielea sintetică, care imită foarte bine pielea naturală însă este mult mai ușor de întreținut; Tapițerie din burete cu densitate și elasticitate mare.
× Scaunul are o bază tip stea cu 5 brațe prevăzute cu roți durabile și cotiere reglabile pe înălțime din spumă poliuretanica tare.
× Scaun cu sistem de ridicare cu cilindru pe gaz de înaltă siguranță și un mecanism de reglare al înclinării spătarului până la 90°.
× Perne pentru suport gât și zona lombară + Cadru metalic robust din oțel.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Scaun gaming Serioux, Black/Red

× Materialul este pielea sintetică, iar scaunul este prevăzut cu perniță detașabilă pentru cap și zona lombară. Scaunul este disponibil și în alte culori.
× Scaunul are mânere 2D reglabile, o bază tip stea cu 5 picioare, iar greutatea maximă admisă este de 150 kg.
× Este prevăzut cu un sistem de ridicare cilindric cu gaz.
× Înălțime reglabilă 126-134 cm; Spătar reglabil până la 170 grade.
× Greutate scaun: 22 kg;
× Înălțime spătar: 83 cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII5. Scaun Gaming Arozzi Monza Portocaliu

× Scaunul are o captușeală groasă, calitativă, ce se regăsește atât pe spătar, cât și pe brațe. Construcția ergonomică vă permite să lucrați sau să vă jucați ore în șir, grație poziției corecte în care este susținut spatele.
× Scaunul este fabricat din piele sintetică confortabilă și este foarte ușor de curățat, roțile fiind și ele realizate pentru a rezista în timp. De altfel, poate fi ajustat pe înălțime, se poate înclina și se poate roti la 360°. 
× Este echipat cu un sistem performant de ridicare cilindric cu gaz, construcția scaunului suportând o greutate de până la 120 kg.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Astfel, în alegerea scaunului de gaming dorit, trebuie să aveți în vedere tipul (sunt recomandate scaunele care au un suport special pentru zona lombară), ergonomia acestuia (șezut, spătar, brațe, înalțime ajustabile), materialele folosite (trebuie să asigure rezistența și siguranța scaunului) și specificațiile suplimentare (există modele care pot încorpora și un sistem audio).

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + 15 =