Cele mai bune scaune ergonomice

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Prin ergonomie ├«n╚Ťelegem existen╚Ťa unui factor care s─â asigure un confort sporit ├«n utilizare, iar aceste scaune de birou constituie o bun─â investi╚Ťie ├«n s─ân─âtate dac─â petrece╚Ťi o perioad─â ├«ndelungat─â din zi la birou sau la calculator.
Concret, scaunele ergonomice oferă un plus de elegantă și un confort deplin pe întreagă perioadă de folosire, iar mai jos sunt selectate cele mai calitative și rezistente scaune de birou.
Scaunele ergonomice sunt at├ót de preferate de c─âtre cump─âr─âtori tocmai pentru c─â au rolul de a sus╚Ťine coloana vertebral─â, p─âstr├ónd ├«n acela╚Öi timp o pozi╚Ťie corect─â a spatelui la birou pe durata mai multor ore. Scaunele prev─âzute cu tetiera au ╚Öi ele sarcina de a sus╚Ťine capul, evit├ónd astfel oboseal─â provocat─â de o pozi╚Ťie inconfortabil─â.
Pentru c─â munc─â la birou a devenit un lucru at├ót de ├«nt├ólnit, achizi╚Ťionarea unui scaun ergonomic ╚Öi men╚Ťinerea unei pozi╚Ťii corecte a spatelui vor contribui, ├«n mod cert, la s─ân─âtatea dumneavoastr─â. C├ót despre pre╚Ťurile acestor scaune, trebuie spus c─â, acestea depind (la fel c─â atunci c├ónd dori╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi orice produs) de materialele folosite, dar ╚Öi de complexitatea modelelor.

Acestea fiind spuse, recomand─ârile noastre sunt urm─âtoarele:

1. Scaun de birou ergonomic Kring Walter

Scaunul Kring este un scaun ergonomic care ├«mbin─â trei criterii esen╚Ťiale ╚Öi anume func╚Ťionalitate, inova╚Ťie ╚Öi estetic─â. Sp─âtarul ├«nalt si prevazut cu pernele moi, tapitate cu material textil, ofer─â un suport uniform pentru a preveni durerile de spate sau de g├ót.
Bra╚Ťele sunt buretate pentru un plus de confort, iar pistonul cu gaz asigur─â un bun reglaj al ├«n─âl╚Ťimii ╚Öezutului, lucru care ajut─â la men╚Ťinerea unei pozi╚Ťii corecte a picioarelor ╚Öi genunchilor, iar mecanismul de tip fluture ofer─â func╚Ťia de balans al scaunului. Produsul este livrat demontat, ├«n interiorul cutiei g─âsindu-se ghidul ╚Öi materialele necesare asambl─ârii. Pentru mai multe recomand─âri legate de ├«ntre╚Ťinerea produsului, accesa╚Ťi linkul ata╚Öat.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Alte specifica╚Ťii: 

Scaun de birou ergonomic, cu roti și brate
Tapi╚Ťerie din materiale naturale: amestec de bumbac cu in.
Caracteristici cheie: Suport lombar, Tetier─â reglabil─â, Mecanism cu balans, Ajustabil pe ├«n─âl╚Ťime, ├Änclinare sp─âtar ajustabil─â.
Stare asamblare: Neasamblat
├Än─âl╚Ťime maxim─â ╚Öezut: 56 cm
Greutate maxim─â suportat─â: 120 kg.

 


2. Scaun de birou ergonomic Kring Oregon

Scaunul de birou Kring Oregon este apreciat pentru forma sa distinct─â, curburile interesante ╚Öi sp─âtarul ergonomic ce urmeaz─â linia coloanei vertebrale. Acesta este prev─âzut cu un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea ├«n ├«n─âl╚Ťime a ╚Öezutului, pentru ob╚Ťinerea unei pozi╚Ťii c├ót mai confortabile la birou. Materialele de calitate asigur─â o rezisten╚Ť─â bun─â la uzur─â ╚Öi un termen ├«ndelungat de utilizare.
Bra╚Ťele sunt c─âptu╚Öite cu piele, iar scaunul are printre altele, arcuri ├«n interiorul ╚Öezutului, func╚Ťia de balansare, ├«n─âl╚Ťime reglabil─â, rotire 360┬░.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

┬á Alte specifica╚Ťii: 

Scaun de birou ergonomic, cu ro╚Ťi ╚Öi bra╚Ťe, stil modern
Spătar înalt, mecanism balans.
Culoare: Maro
Stare asamblare: Neasamblat
Material cadru: Metal
Material tapiterie: Piele ecologic─â, Poliuretan
├Än─âl╚Ťime: 48.5 cm, respectiv 56.5 cm
Latime sp─âtar: 65 cm.


3. Scaun ergonomic de birou TRAFFIC CHAIRS CONCEPT

Scaunul ergonomic impresioneaz─â de la prima vedere, fiind un scaun confortabil, cu aspect minimalist, sp─âtar tapi╚Ťat cu mesh cu dimensiuni generoase ╚Öi suport lombar reglabil.
Este disponibil ├«n 9 culori diferite, are o ├«n─âl╚Ťime ajustabil─â, mecanism de balans, rota╚Ťie 360┬░, suport lombar reglabil, bra╚Ťe reglabile standard, tetier─â reglabil─â 2D ╚Öi un mecanism multiblock sigur ╚Öi eficient.
Are un design aparte și se asamblează în doar câteva minute, cu minimum de efort.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Alte specifica╚Ťii: 

Scaun de birou ergonomic, cu sp─âtar ├«nalt, ro╚Ťi ╚Öi bra╚Ťe.
Greutate maxima suportata: 120 kg
Stare asamblare: Neasamblat
Material cadru: Polipropilen─â
Material tapi╚Ťerie: Textil
U╚Öor de ├«ntre╚Ťinut ╚Öi de cur─â╚Ťat. Materialele folosite sunt rezistente ╚Öi antiperspirante.

 


4. Scaun de birou ergonomic Klaus X

Confort, estetic─â ╚Öi func╚Ťionalitate sunt cele mai de seam─â caracteristici ale acestui scaun de birou. Pentru a reduce presiunea coatelor ╚Öi pentru a repartiza uniform greutatea, bra╚Ťele sunt c─âptu╚Öite.┬á
Pistonul cu gaz ofer─â un bun reglaj al ├«n─âl╚Ťimii ╚Öezutului, lucru care ajut─â la men╚Ťinerea unei pozi╚Ťii corecte a picioarelor ╚Öi genunchilor, iar mecanismul de tip fluture permite balansul scaunului ╚Öi regleaz─â for╚Ťa de balans. Produsul este livrat demontat, dar ├«n interiorul cutiei ve╚Ťi g─âsi ghidul de asamblare ╚Öi materialele necesare.┬á

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Alte specifica╚Ťii: 

Scaun de birou ergonomic, cu sp─âtar ├«nalt, ro╚Ťi ╚Öi brate, stil modern
Caracteristici cheie: ├Än─âl╚Ťime ╚Öezut ajustabil─â
Culoare: Gri (produs disponibil și în alte culori)
Stare asamblare: Neasamblat
Material cadru: Metal
Material tapi╚Ťerie: Textil, Plas─â
Greutate maxim─â suportat─â: 100 kg.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *