Cele mai bune scaune de masă pentru bebe

Așezat în scaunul de masă, cel mic va putea să mănânce în siguranță, interacționând cu cei din jur și având totodată o poziție corectă. Scaunul trebuie să fie stabil, ajustabil, să permită reglarea în înălțime, nivelul de înclinare și poziționarea corectă, dar și confortabilă atât pentru copil, cât și pentru părinte. De asemenea, scaunul trebuie să fie prevăzut cu o tăviță rezistentă și sigură, un despărțitor (bară) și cu centuri de siguranță.
Un bun scaun de masă pentru bebe trebuie să respecte câteva standarde; spre exemplu, normativele europene prevăd ca scaune de masă pentru copii să aibă 2 roți și 2 opritoare, pentru a se exclude probabilitatea unei întâmplări nefericite în cazul în care ați uitat activarea mecanismului de închidere al roților.
Astfel, în articolul de față, vă prezentăm 5 dintre cele mai cumpărate și apreciate scaune de masă pentru bebe.


1. Scaun de masă 3 in 1 Peg Perego Tatamia

×  Scaunul de masă, compact și multifuncțional poate fi folosit până la vârsta de 36 de luni.
× Scaunul este pliabil, are tăviță reglabilă și detașabilă, centura 5 puncte, spătar reglabil și, de asemenea, este prevăzut cu un sistem de frânare Stop&Go.
× Dimensiuni scaun (lățime x înălțime x adâncime cm): 59 x 107 x 78  cm
× Scaunul are o închidere centralizată pe butoanele laterale, înălțime ajustabilă în 9 poziții și spătar ajustabil în 4 poziții.
× Husa este din piele ecologică bine captușită, tratată antialergic.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Scaun de masă Multiply 6 in 1

×  Scaunul de masă multifuncțional poate fi atât un loc de joacă util, cât și un booster pentru casă.
× Scaunul este pliabil, are tăviță reglabilă și detașabilă, roți integrate în partea din față pentru a se monta ușor, centuri cu prindere în 5 puncte și, de asemenea, este prevăzut cu un spătar reglabil în 3 poziții distincte.
× Dimensiuni scaun deschis: l 82.5cm x w 64.8cm x h 107.3cm
× Scaunul are o înălțime reglabilă, fiind ajustabil pentru majoritatea meselor (5 poziții distincte).
× Greutate maximă suportată: 25 kg.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Krausman – Scaun de masă multifuncțional Lofty Gray

×  Scaunul de masă se poate transforma într-un scaun cu măsuță de joacă pentru junior. Este construit din plastic robust ergonomic pentru cât mai multă siguranță și confort optim.
× Scaunul este potrivit pentru copiii de la 6 luni la 6 ani. Se pliază rapid, este prevăzut cu o tăviță detașabilă, centuri de siguranță în 5 puncte și spătar reglabil în 3 poziții.
× Scaunul are un design ergonomic, cu colțuri rotunjite pentru un plus de siguranță.

× Husa este bine captușită, detașabilă și lavabilă.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Stabilitatea este cel mai important aspect la care ne uităm atunci când vine vorba de scaunul de masă al copilului. Picioarele scaunului nu trebuie să alunece, șezutul trebuie să fie confortabil, iar înălțimea reglabilă.
La fel de important este ca scaunul să fie rezistent și ușor de curățat, iar materialele din care este făcut să poată fi simplu de igienizat.
În funcție de scaunul de masă ales, respectați instrucțiunile producătorului privind produsul și modalitatea de asamblare.


4. Scaun de masă Mappy, 6-36 luni

× Scaunul este rezistent și stabil, iar când nu este folosit se poate demonta, ocupând deci puțin spațiu.
×  Materialul textil al scaunului este moale și plăcut la atingere, iar husa este detașabilă, curățându-se deci cu ușurință. 
× Tăvița este mare și confortabilă, dotată cu un suport pentru pahar.
× Scaunul este prevăzut cu un suport de picioare rezistent, colțuri rotunjite, picioare din material antiderapant și centuri cu sistem de prindere în 5 puncte pentru un plus de siguranță.
× Greutatea maximă suportată este de până la 15 kg.

× Dimensiuni (lățime x înălțime x adâncime cm): 63 x 99 x 75  cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


5. Scaun de masa Juju Eat & Play

× Centurile cu prindere în 5 puncte asigură un plus de siguranță în timpul mesei, spătarul este reglabil în 3 poziții, colțurile sunt rotunjite, iar stabilitatea scaunului se datorează în mare parte dimensiunilor mari ale bazei.
× Scaunul este prevăzut cu husă și tăviță detașabilă și lavabilă. Model are o utilizare îndelungată, putând fi folosit de copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 6 ani.
× Scaunul are o tăviță dublă ușor de asamblat și spălat, un suport pentru picioare și se poate transforma cu ușurință din scaun de masă în măsuță de joacă.
× Dimensiuni (lățime x înălțime x adâncime cm): 60x108x61 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


6. Scaun de masa Wunderkid Circle
×  Scaunul de masă este prevăzut cu o tăviță dublă reglabilă și detașabilă, centuri cu sistem de prindere în 5 puncte, înălțime și spătar reglabile pe mai multe poziții.
× Husa este dintr-un material de calitate superioară, se poate spală sau pur și simplu se poate curăța cu o lavetă umedă.
× Scaunul poate fi folosit de copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 36 de luni, suportând o greutate de până la 15 kg.

× Dimensiuni scaun (lățime x înălțime x adâncime cm): 57 x 102 x 57cm
× Scaunul poate fi rotit 360°, iar înălțimea este reglabilă datorită unui sistem cu piston.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *