Cele mai bune saltele

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Aleg├ónd una dintre saltelele prezentate mai jos, pute╚Ťi conta, automat pe cre╚Öterea confortului ╚Öi pe durata lung─â de utilizare. ├Än func╚Ťie de tipul saltelei ╚Öi a materialului de la baza acesteia, ve╚Ťi reu╚Öi s─â v─â odihni╚Ťi ├«ntr-un mod natural, f─âr─â stres ╚Öi tensiune muscular─â. Afl├óndu-se ├«n topul celor mai preferate saltele, acestea ofer─â un sentiment total de bun─âstare ╚Öi luminozitate, av├ónd beneficii anatomice extraordinare pentru circula╚Ťie ╚Öi pentru coloana vertebral─â.
├Än topul favoritelor se afl─â salteaua ortopedic─â SleepMe by TED, Termoflex, ce asigur─â confortul anatomic, av├ónd spum─â cu memorie termosensibil─â ├«n matlaseu, spum─â poliuretanic─â profilat─â, ╚Ťes─âtur─â moale din poliester ╚Öi ╚Ťes─âtur─â exterioar─â 3D.
├Än ce prive╚Öte ├«ntre╚Ťinerea unui asemenea produs, se recomand─â folosirea unei huse de protec╚Ťie, aspirarea periodic─â, sau utilizarea unei protec╚Ťii de saltea impermeabil─â. Produsele lichide de cur─â╚Ťare nu sunt recomandate, salteaua fiind expus─â deterior─ârii. De altfel, ├«n momentul ├«n care se schimb─â lenjeria, se recomand─â l─âsarea saltelei ├«ntr-o camera bine aerisit─â. Afl─â mai mult din cele ce urmeaz─â:

I. Saltea Ortopedic─â Dolce Dormire Rubino

 Despre: 

Realizat─â dintr-un singur strat de spum─â poliuretanic─â, profilat─â pe ambele p─âr╚Ťi, salteaua ortopedic─â ╚Öi anatomic─â Rubino a fost conceput─â pentru un plus de confort ╚Öi un somn odihnitor. Creat─â cu tehnologie de ultim─â genera╚Ťie pentru profilarea spumei, salteaua asigur─â o ventila╚Ťie corect─â ce ├«mpiedic─â formarea sporilor ╚Öi bacteriilor ╚Öi garanteaz─â confortul termic ╚Öi fizic ├«n timpul somnului.
Altele: suport sporit al coloanei, distribuire uniform─â a greut─â╚Ťii, fermitate medie spre mare, folosirea pe ambele p─âr╚Ťi pentru prelungirea duratei de via╚Ť─â, hus─â lavabil─â, tratat─â ├«mpotriva apari╚Ťiei acarienilor.

 Imagini: 

 Specifica╚Ťii: 

 • Tip saltea: Din spuma poliuretanica
 • Hus─â din microfibr─â, deta╚Öabil─â.
 • Are o greutate de 17 kg ╚Öi se livreaz─â rulat─â.
 • Greutate maxim─â recomandat─â/persoan─â: 80 kg
 • Num─âr straturi: 1
 • Culoare: Alb
 • Dimensiuni: 200 x 180 cm; ├Än─âl╚Ťime: 19 cm

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Pro ╚Öi Contra: 

Rating: 4,87/ 676 review-uri
Avantaje:
* Salteaua este disponibilă în mai multe dimensiuni
* Caracteristici cheie precum: Hipoalergenic, reversibilă, ortopedică și antibacterian.
* Fabricată în România.
Dezavantaje:

II. Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh

 Despre: 

Salteaua AquaGel are capacitatea de a sc─âdea temperatura cu 3-4 grade C datorit─â stratului de Memory Foam cu inser╚Ťie de gel. De asemenea, reg─âsim proprietatea de a ├«nl─âtura uniform c─âldur─â ├«mpr─â╚Ötiat─â pe toat─â suprafa╚Ť─â saltelei, men╚Ťin├ónd o temperatura pl─âcut─â ╚Öi de lung─â durata.
Spum─â vasco-elastic─â memory reac╚Ťioneaz─â la greutatea ╚Öi c─âldur─â corpului, oferind suport pe toat─â perioada somnului. Fiind capabil─â s─â se adapteze formei corpului, spuma din interior se adapteaz─â formei corpului, contribuind la reducerea tensiunii articula╚Ťiilor. Salteaua are, ├«n acela╚Öi timp, beneficii anatomice excelente pentru circula╚Ťie ╚Öi pentru coloana vertebral─â.
Banda tridimensional─â asigur─â o aerisire intern─â constant─â, protej├ónd salteaua de bacterii ╚Öi mucegai. Aerul trece prin band─â, fiind ventilat total, salteaua r─âm├ón├ónd uscat─â. Astfel, umezeal─â acumulat─â ├«n timpul somnului va fi eliminat─â rapid ╚Öi eficient. Materialul Aloe Vera are multe efecte pozititve pentru organism; calmeaz─â, men╚Ťine un mediu pl─âcut ╚Öi revigoreaz─â pielea. ┬á┬á

 Imagini: 

 Specifica╚Ťii: 

 • Tip saltea: Cu memorie
 • Nivel fermitate: Medie
 • Greutate maxim─â recomandat─â/persoan─â: 100 Kg
 • Continut pachet 1 x Saltea
 • Grosime spuma memorie: 5 cm
 • Dimensiuni: 160 x 200 cm; ├Än─âl╚Ťime: 22 cm

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Pro ╚Öi Contra: 

Rating: 4,43/ 354 review-uri
Avantaje:
* Salteaua este moale ╚Öi delicat─â la atingere, ├«mbog─â╚Ťit─â cu microcapsule de Aloe Vera tratat─â ├«mpotriva acarienilor ╚Öi microorganismelor.
* Caracteristici cheie precum: Antialergic, Ortopedic─â, Strat Aloe Vera, Antitranspirant.
* Salteaua are un efect de prospe╚Ťime.
* Riscul apari╚Ťiei alergiilor este ├«ndep─ârtat.
* Existen╚Ťa m├ónerelor laterale pentru a putea fi ridicat─â, ├«ntoars─â ╚Öi aranjat─â cu u╚Öurin╚Ť─â pe pat.
Dezavantaje:

III. Saltea Ortopedic─â SleepLine BioGreen Memory

 Despre: 

Salteaua Biogreen Memory se afl─â ├«n topul preferin╚Ťelor cump─âr─âtorilor, deoarece ajut─â organismul s─â fie complet relaxat ╚Öi lipsit de stres ├«n timpul somnului.
Se ├«nt├ómpl─â deseori, ca atunci c├ónd dou─â persoane dorm pe aceea╚Öi saltea, presiunea s─â fie exercitat─â diferit ├«n cele dou─â zone, fiecare dintre ei confrunt├óndu-se cu un anumit disconfort. Acest lucru nu se ├«nt├ómpl─â cu salteaua Biogreen Memory, mul╚Ťumit─â celor 7 zone de confort. Nivelul de suprafa╚Ť─â se men╚Ťine simetric, chiar dac─â ponderile celor dou─â persoane difer─â. Stratul de spum─â memory Hi-Tech din component─â saltelei, se adapteaz─â perfect la temperatura corpului, eliber├ónd tensiunea din mu╚Öchi ╚Öi coloana vertebral─â. Pe l├óng─â aceste propriet─â╚Ťi terapeutice, comparativ cu spuma de memorie standard, aceast─â nou─â genera╚Ťie de spum─â de memorie (Hi-Tech) este rezisten╚Ť─â ├«n timp. Mai exact, salteaua ├«mbin─â cu succes elasticitatea, absorb╚Ťia, delicate╚Ťea ╚Öi durabilitatea, pentru a garanta suport ╚Öi confort optim ├«n timpul somnului.

 Imagini: 

 Specifica╚Ťii: 

 • Tip saltea: Cu memorie; Din spum─â poliuretanic─â
 • Nivel fermitate: Medie
 • Greutate maxim─â recomandat─â/persoan─â: 120 Kg
 • Con╚Ťinut pachet: o saltea ╚Öi o hus─â din material textil
 • Grosime spum─â memorie: 5 cm
 • Dimensiuni: 160 x 200 cm; ├Än─âl╚Ťime: 22 cm
 • Greutate: 12 kg
 • Culoare: Verde

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Pro ╚Öi Contra: 

Rating: 4,50/ 333 review-uri
Avantaje:
* Caracteristici cheie precum: Fir cu ioni de argint.
* Reduce riscul apari╚Ťiei alergiilor
Dezavantaje:
* Pre╚Ťul.

IV. Saltea SleepLine DuoFlex, Memory foam Hi-Tech

 Despre: 

Salteaua ortopedic─â ╚Öi anatomic─â Duo Flex, cu spum─â memory, este special conceput─â pentru a men╚Ťine coloana ├«ntr-o pozi╚Ťie optim─â ╚Öi pentru a ajut─â la relaxarea mu╚Öchilor. Aceasta combin─â propriet─â╚Ťile ergonomice cu cele de comoditate, oferind, totodat─â, o mai bun─â circula╚Ťie a s├óngelui ├«n timpul somnului.
Materialele atent alese ╚Öi testate ofer─â un confort optim ╚Öi asigur─â o reparti╚Ťie ortopedic─â a greut─â╚Ťii corpului pe toat─â suprafa╚Ťa saltelei. Printre altele, se asigur─â o pozi╚Ťie natural─â ╚Öi corect─â a coloanei vertebrale ├«n timpul somnului, relax├ónd mu╚Öchii ╚Öi odihnind corpul pe ├«ntreag─â durat─â a somnului.
Concret, salteaua DuoFlex este realizat─â din dou─â straturi: o suprafa╚Ť─â rigid─â din spum─â poliuretanic─â elastic─â de 14 cm ╚Öi un strat moale de spum─â vasco-elastic─â memory de 2 cm pentru un confort major. Afl─â mai multe despre aceasta, husa calitativ─â confec╚Ťionat─â din tricot sau instruc╚Ťiunile de folosire, acces├ónd linkul de mai jos.

 Imagini: 

 Specifica╚Ťii: 

 • Tip saltea: Ortopedic─â, cu memorie
 • Nivel fermitate: Medie
 • Greutate maxim─â recomandat─â/persoan─â: 120 Kg
 • Material husa: Tricot
 • Culoare: Alb
 • Dimensiuni: 140 x 200 cm; ├Än─âl╚Ťime: 18cm (produs disponibil ╚Öi ├«n alte dimensiuni)

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Pro ╚Öi Contra: 

Rating: 4,50/ 154 review-uri
Avantaje:
* Salteaua este moale ╚Öi delicat─â la atingere, oferind o senza╚Ťie de prospe╚Ťime
* Caracteristici cheie: Antibacterian, Antiacarieni, Efect anatomic și ortopedic, Memory foam Hi-Tech
* Raport excelent pret-calitate.
Dezavantaje:

DE CE ESTE IMPORTANTĂ ACHIZIȚIONAREA UNUI ASTFEL DE PRODUS?

Consider─âm important─â alegerea unei saltele bune, deoarece un astfel de produs ofer─â protec╚Ťie ├«mpotriva problemelor coloanei vertebrale (mai cu seama, ├«mpotriva problemelor din zona g├ótului/zona lombar─â).
O saltea care s─â ne ofere suportul corespunz─âtor, ├«ndep─ârt├ónd presiunea exercitat─â asupra mu╚Öchilor ╚Öi coloanei vertebrale, ne asigur─â c─â investi╚Ťia este destul de bun─â. Ad─âug─âm, de asemenea, plusuri precum protec╚Ťia ├«mpotriva acarienilor, bacteriilor ╚Öi ciupercilor, propriet─â╚Ťile unice care permit aerisirea corect─â, raportul avantajos calitate-pre╚Ť sau realizarea din materiale atent selec╚Ťionate ╚Öi testate.

Salteaua ortopedică GREEN FUTURE este un produs la fel de bine vândut, apreciat fiind pentru beneficiile aduse. Salteaua din spumă cu husă din fibre de bambus și Aloe Vera este dezvoltată împreună cu specialiști ortopezi pentru a garanta un confort excelent și un somn sănătos fără acarieni și mucegaiuri.


FII LA CURENT CU CELE MAI NOI OFERTE DIN ACEAST─é CATEGORIE!

Mai multe produse ce asigur─â un confort sporit ├«n timpul somnului pot fi g─âsite aici. Dac─â deja a╚Ťi achizi╚Ťionat un produs din cele prezentate mai sus, nu ezita╚Ťi ├«n a ne spune p─ârerea dumneavoastr─â ├«ntr-un comentariu.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *