Cele mai bune purificatoare de aer

Un purificator de aer este un aparat ce asigura filtrarea aerului poluat din locuinte, protejandu-ne astfel, sanatatea pe o perioada lunga de timp. Printre particulele filtrate de purificatoarele de aer se numara praful, alergenii din praf, bacterii si virusi, particule de polen, microorganisme din aer si alergeni din parul animalelor de companie. Purificatoarele de aer pot indeparta mirosul de tigara si mirosurile nedorite dintr-o incapere, prevenind in acelasi timp crearea mucegaiului si a igrasiei.
De aceea, achizitionarea unui purificator de aer va avea doar efecte benefice asupra sanatatii noastre.
Cel mai ieftin model, totodata apreciat de un numar mare de cumparatori, este purificatorul de aer CA267 Clean Air Optima, cu plasma si ionizare pentru spatii de pana la 15 mp, silentios si eficient pe spatii mici, cu un consum redus de doar 2,5 Watti si un pret ce nu depaseste suma de 200 ron.
Astfel, in continuarea articolului, veti regasi o selectia a celor mai bune purificatoare de aer.

 


1. Purificator de aer ARGO PURISSIMO

× Aparatul ARGO PURISSIMO purifica aerul din incapere si indeparteaza mirosurile, fumul, sporii de mucegai, bacteriile, precum si gazele toxice generate de detergenti.
× Functie de ionizare + Functia “Memory”
× Greutate: 10 kg
× Nivel de zgomot: 48 dB
× Purificatorul este perfect pentru mai multe incaperi: pentru dormitoare, dar si pentru spatii unde purificarea aerului este necesara la viteza maxima a aparatului.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

× Purificatorul are un design atractiv, este prevazut cu display cu LED-uri pentru controlul functionalitatii, avand o eficienta ridicata de purificare a aerului.
× Este prevazut cu un sistem complex de functii, precum filtru anti-praf, prefiltru din bumbac, filtru HIMOP (High Efficiency Multi Oxydation Porcelain), filtru HEPA si filtru de carbon activ.2. Purificator aer CA401 Clean Air Optima

× Purificator de aer cu tehnologie de filtrare prin tehnologii moderne: Plasma, Ionizare, Filtru electrostatic si Lampa UV pentru spatii de pana la 60 mp;
× Silentios si eficient, cu un consum redus de doar 25 de watti;
× Nu necesita schimbare a filtrelor, se curata doar filtrul inoxidabil cu o carpa moale;
× Purificatorul are 3 trepte de viteza, timer, telecomanda;
× Nivel de zgomot: 35 dB

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

× Sistemul de filtrare ofera protectie impotriva tuturor tipurilor de substante daunatoare din aer cum ar fi: praful, polenul, virusii, mucegaiul, alergenii, compusii organici volatili, substantele chimice, mirosurile neplacute si fumul de tigara.3. Purificator de aer Stadler Form Viktor

× Aparatul Stadler  Form Viktor reduce sporii de mucegai, bacteriile, fumul, polenul ori praful, existenti in aerul respirabil. In plus, purificatorul poate aduce un miros divin in casa ta, utilizand dispozitivul special creat pentru esente parfumate.
× Purificatorul este prevazut cu functia de reducere a intensitatii LED-urilor, astfel incat sa poate fi folosit si pe timp de noapte.be
× Functii: Timer; Programare modul noapte; Pornire/oprire programabila

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

× Are 5 trepte de viteza si regasim in dotarea aparatului sistemul complex de functii, un sistem dezvoltat de filtrare a aerului, format din prefiltru, filtru HPP (High Potential Particle Filter Technology) si un filtru de Carbon Activ.


Beneficiile utilizarii unui purificator

 

  1. Cele mai bune purificatoare de aer pentru acasa elimina eficient particulele care dauneaza, avand un principiu de functionare silentios si sigur.
  2. Principalele avantaje aduse de un purificator de aer sunt eficienta filtrarii, intreaga zona acoperita, nivelul de zgomot, siguranta in utilizare, consumul de energie, functiile suplimentare si garantia producatorului.
  3. In plus, plasate in dormitorul celor mici, purificatoarele reduc semnificativ numarul microorganismele din aer, alergenii organici din aer ce pot produce simptome de astm, rinite sau bronsite.
  4. Modelele noi si performante reduc mirosurile neplacute din incaperi oferind un mediu perfect pentru copii. La fel de utile sunt si in bucatarie unde pregatirea mancarii contribuie la eliminarea unor cantitati importante de monoxid de carbon.
  5. Multe purificatoare sunt prevazute cu lumina anti-stres, care poate fi controlata printr-un variator, lucru conceput pentru camera copiilor, purificatorul putand fi folosit si ca lumina de veghe. 

About Diana

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.

One thought on “Cele mai bune purificatoare de aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.