Cele mai bune proiectoare

În timp, proiectoarele electrice si-au castigat popularitatea in randul cumparatorilor in locul vechilor sisteme de iluminat la exterior. Cu siguranta cine nu a auzit inca de proiectoarele electrice, o data ce vor vedea beneficiile pe care le aduc, vor lua in calcul schimbarea vechiului sistem de iluminat de exterior si nu numai. Indiferent de scopul pentru care sunt folosite, de siguranta sau de lumina ambientala, de iluminare exterioara, proiectoarele electrice au rolul de a ilumina spatiul exteror asa cum se cuvine.

Criterii de achizitionare proiectoare electrice

Pentru alegerea celui mai bun proiector electric de exterior, clientii vor trebui sa ia in calcul mai multi factori. Indiferent daca va fi folosit acasa, la birou sau in orice alta locatie, proiectorul electric trebuie sa indeplineasca unele criterii pentru a fi achizitionat.

Nivelul de luminozitate al proiectorului electric de exterior este determinat de puterea in W si de numarul de lumeni produs. In timp ce puterea in W se refera la energia consumata de proiector pentru a genera lumina, unitatea de masura pentru nivelul de luminozitate este lumenul. Aceasta unitate de masura devine noul standard de masurare la nivel global, iar in functie de necesitatile clientilor, este nevoie de o valoare suficient de mare pentru a raspunde exigentelor pe care acestia le au.

De asemenea, un alt criteriu important al alegerii proiectorului electric este temperatura culorii luminei. Acesta temperatura se masoara in Kelvin si reprezinta caracteristica aparentei luminii. Temperatura culorii face referire la culoarea luminii generata de o anumita sursa de lumina, adica mai exact la nunata culorii pe care o are lumina respectiva, precum alb cald sau alb rece. Temperatura culorii poate fi cuprinsa intre 1000 si 10000 K si cu cat aceasta este mai ridicata, cu atat lumina generata va fi mult mai rece. 

Unghiul de iluminare al proiectorului de exterior determina de regula dispersia luminii produsa de proiector. Unghiul de iluminare daca este ingust va concentra lumina pe o raza mai mica, in timp ce unghiul de iluminare mai larg permite dispersia luminii pe o zona mai mare. se recomanda alegerea unui proiector de exterior cu un unghi de iluminare mai marepentru a ilumina inreaga gradina.

In functie de tipul de alimentare, cel mai bun proiector de exterior poate fi alimentat de la retea sau cu energie solara. In general, proiectorul cu alimentare la retea necesita o conexiune permanenta la reteaua de alimentare cu energie electrica, iar pentru realizarea acestui lucru, va fi necesara montarea acestuia pe un gard sau pe un perete unde exista cablata conexiunea la reteaua casei. Specialistii recomanda un model de proiector electric cu alimentare solara, care poate fi montat oriunde, cu conditia sa aiba acces minim cateva ore pe zi la lumina solara directa.

Se va pune accent si pe tipul de operare al proiectorului de exterior, care poate fi cu intrerupator sau cu senzori. Modelele operate prin interupator functioneaza ca si orice alt corp de iluminat clasic. Utilizatorii au sarcina de a aprinde proiectorul de fiecare data cand au nevoie de lumina. Astfel, au un acces total si un control asupra momentului in care proiectorul este oprit sau pornit, dar si asupra consumului de energie electrica.

Modelele cu senzor de lumina pot detecta scaderea luminii exterioare pe masura ce apune soarele si se aprind automat atunci cand este intuneric. Astfel, proiectoarele exterioare functioneaza toata noaptea si se opresc automat la rasaritul soarelui. Aceste modele sunt mult mai avantajoase pentru ca utilizatorii nu trebuie sa isi mai aminteasca sa le aprinda la lasarea serii si nu le mai uita aprinse in timpul zilei.

Protectia la intemperii a proiectorului de exterior este la fel de importanta. Aceste sisteme de iluminat se monteaza de regula pe peretii exteriori ai casei, pe garduri sau pe stalpi, de aceea trebuie sa fie protejate de praf, apa si lovituri. 

Nu in ultimul rand, un proiector de exterior se alege in functie de garantia primita. Un model bun este insotit de o garantie adecvata, de minim 12 luni, si este produs de o firma cunoscuta, astfel incat la cea mai mica defectiune sa poata fi trimis in service si sa poata fi reparat in cel mai scurt timp posibil. Tinand cont de aceste criterii, oamenii pot face cea mai buna alegere in ceea ce priveste proiectorul de exterior. 

1. Lampa Iluminat LED, Brand Selling Depot

× Lampa se încarcă de la soare, se instalează ușor pe orice  suprafață (cărămidă, plastic, metal, lemn, sticlă etc.) și funcționează indiferent de vremea de afară. Produsul vine la pachet cu un suport adeziv rezistent.
× Lampa luminează datorită unor LED-uri de lumină, care funcționează neîntrerupt toată seara, fără senzor de mișcare.
× Caracteristici: Baterie: 1200mAh; Putere led: 20x 0.8W (6000k); Unghi iluminare 120 grade.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Proiector LED 100W

× Proiectorul are o durată de funcționare de 30.000 de ore și un unghi de dispersie a luminii de 120 de grade. Produsul vine la pachet cu un suport. 
Alte caracteristici:
 × Alimentare 220-240V / 50-60Hz;
 × Putere: 100W;
 × Protecție IP65;
 × Temperatura culoare 6400K.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Proiector LED Auto Offroad

× Proiector LED are o durată de viață de peste 30.000 de ore de funcționare și este potrivit pentru vânătoare, pescuit, utilizându-se la autoturisme, utilaje, camioane sau ambarcațiuni.
× Carcasa acestuia (aliaj aluminiu) este rezistentă la șocuri, iar proiectorul poate fi folosit chiar și în ploaie sau medii grele de lucru.

× Alte caracteristici: Unghi lumină: Spot Beam 30° (pentru distanță); Dimensiuni proiector: 202 x 175 x 86 mm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


4. LED bar Offroad

× Acest proiector led auto este extrem de util pentru momentele în care circulați pe vreme rea, pe ploaie ori ceață. 
× LED-ul auto are o protecție IP de 67, mai mare față de alte modele de pe piață care au 65 sau 66. Asta înseamnă că LED bar-ul este izolat la umezeală și praf și poate fi folosit oricând. Temperatura de culoare este de 6500K și cea de funcționare are un spectru larg: de la -40 și până la 60 grade Celsius.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Beneficiile proiectoarelor electrice si principalele motive pentru achizitionare

Proiectoarele eletrice vin cu mai multe beneficii la pachet, care sunt decisive pentru ca potentialii clienti sa ia cea mai buna alegere in acest sens. Proiectoarele electrice de exterior cu LED sunt recomandate mai ales pentru consumul de energie redus, dar si pentru ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, oferind posibilitatea de a economisi bani si asigurand in acelasi timp iluminarea perfecta.

Pe piata exista mai multe modele de proiectoare electrice, astfel incat clientii pot fi pusi in incurcatura atunci cand doresc sa faca o asemenea alegere. De aceea este bine ca aceste persoane sa ia in calcul mai multe criterii de achizitionare, fie ca vor folosi proiectorul acasa sau in unitatile comerciale. Concluzia specialistilor este ca aceste proiectoare sunt sursa de lumina perfecta ce poate fi folosita cu energie solara sau cu generatoare portabile, chiar si in zonele izolate fara acces la electricitate.

Principalele diferente intre proiectoarele electrice cu LED si metodele  de iluminat exterior clasice

In comparatie cu metodele de iluminat incandescente sau fluorescente, aceste proiectoare de exterior cu LED consuma mai putina energie electrica si au o durata de viata superioara. Proiectoarele cu LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decat metodele de iluminat clasice incandescente sau fluorescente, avand o durata de viata cu pana peste 25 de ori mai mare. Mai mult decat atat, comparativ cu metodele de iluminat exterior clasice, proiectoarele electrice sunt mult mai elegante si pot fi amplasate atat la inaltimi mai mari, cat si la inaltimi medii, spre exemplu la nivelul usii, pentru ca proprietarii sa poata descuia mult mai usor atunci cand vin noaptea tarziu acasa.

Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *