Cele mai bune produse pentru albirea dinților

Sosurile, alimentele acide, dar și lucrurile aparent inofensive precum cafeaua, un pahar de vin roșu sau câteva afine pe care le-ai mâncat la gustarea dintre mese îți pot păta dinții.

Albirea dinților este un proces amplu, care necesită o mare atenție din partea dvs. Ulterior efectuării procedurii, folosirea unei periuțe de dinți electrice, o igienă orală corespunzătoare, încetarea fumatului și evitarea alimentelor care pătează dinții sunt pași importanți ce trebuie respectați pentru un zâmbet sănătos și menținerea dinților albi.

În ceea ce privește albirea dinților, produsele de albire la domiciliu pot oferi rezultate destul de evidente, cu avantaje de a fi rentabile, convenabile și de a nu cauza sensibilitate dentară. În plus, versatilitatea pare să fie un alt mare beneficiu: fie că vorbim de un gel, stilou sau o bandă de albire, cea mai bună opțiune va fi cea care se potrivește stilului dvs. de viață.
Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să utilizați produsele de mai jos cu o anumită consecvență și conform instrucțiunilor, prin urmare, trebuie să vă faceți timp să adăugați un pas suplimentar în rutina de igienă orală.

iWhite Instant Kit 2 pentru albirea dinților
Setul include 10 benzi universale, moi, subțiri și flexibile, 100% sigure și fără peroxid de hidrogen.
Acestea pot albi dinții cu până la 8 nuanțe, întărind smalțul și structura dinților încă de la prima aplicare și asigurând un maxim de confort.
Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate, care alăptează, copiilor cu vârsta sub 14 ani sau persoanelor alergice la orice ingredient al produsului. Prin urmare, citiți cu atenție instrucțiunile.


 

Kit Albirea Dinților, Opalescence PF Mentă
Gelurile Opalescence vin sub formă transparentă, cu o consistență vâscoasă și aderentă, cu pH de aproximativ 6,5.
Formula cu eliberare treptată asigură o eliminare lentă și de lungă durată a ingredientului activ (peroxid de carbamidă). Sunt disponibile gutiere individuale ce pot fi utilizate pentru retușuri ulterioare normale.
Pe lângă efectul rapid și sigur (4-5 zile), kitul profesional de albire a dinților asigură împrospătarea respirației și îndepărtarea tartrului.


Set X 10 Benzi (20 plasturi) pentru albirea dinților Crest
Kitul Crest 3D White conține 10 benzi de albire, adică 20 de plasturi subțiri si flexibili acoperiți cu gel pe bază de peroxid.
Crest este cel mai apreciat si bine vândut produs din Statele Unite, fiind sigur și ușor de folosit. Trebuie să știți însă că, benzile Crest 3D White vor albi doar dinții naturali, nu și lucrările dentare.
De asemenea, produsul nu trebuie utilizat dacă purtați aparat dentar, iar dacă aveți lucrări protetice sau pete rezultate în urma tratamentelor cu medicamente puternice, e necesar să discutați cu medicul dvs. stomatolog înainte de folosirea benzilor. Citiți cu atenție instrucțiunile produsului.


NeoSimply, benzi pentru albirea dinților
Kitul se bazează pe o tehnologie de albire fără peroxid de hidrogen, iar pachetul de livrare include 14 plicuri cu câte 2 benzi, precum și un șablon de culoare pentru a se măsura progresul pe măsură ce se utilizează benzile.
Rezultatele profesionale în confortul casei sunt imediate.
Benzile sunt ușor de utilizat (banda mai lungă este pentru dinții superiori, banda mai scurtă pentru dinții inferiori),ajută la îndepărtarea petelor și nu afectează smalțul dentar sau gingiile.
Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire.


Concluzii:

  1. Pentru cele mai bune rezultate cu produse de albire acasă, ar trebui să vă gândiți mai întâi cu ce tipuri de pete aveți de-a face. Dacă e vorba de îngălbenirea revelatoare când zâmbiți, este posibil să aveți nevoie doar de o curățare standard la cabinetul stomatologului, în timp ce alte pete adânci nu pot fi îndepărtate prin albire. În general, pentru dinții ușor îngălbeniți, un tratament ocazional de albire, pastele de dinți, benzile și gelurile de acasă pot fi foarte utile pentru menținerea albului sidefat.
  2. Experții spun că cel mai bine este să evitați produsele la modă, trucate, cum ar fi luminile de albire sau cărbunele, care ar putea ajunge să provoace rău: „Cărbunele este ca și periajul cu hârtie abrazivă, va îndepărta pata, dar pe termen lung, dinții devin mai galbeni, deoarece se îndepărtează un strat de smalț”, spun unele voci autorizate în domeniu.
  3. De asemenea, albirea dinților nu se recomandă persoanelor sub 16 ani, celor cu sensibilitate dentară sau femeilor însărcinate sau care alăptează.
  4. Înainte de a efectua procedura acasă, discutați cu medicul stomatolog și informați-vă despre riscurile acesteia, despre calitatea produselor folosite și măsurile de precauție.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *