Cele mai bune produse pentru albirea din╚Ťilor

Sosurile, alimentele acide, dar ╚Öi lucrurile aparent inofensive precum cafeaua, un pahar de vin ro╚Öu sau c├óteva afine pe care le-ai m├óncat la gustarea dintre mese ├«╚Ťi pot p─âta din╚Ťii.

Albirea din╚Ťilor este un proces amplu, care necesit─â o mare aten╚Ťie din partea dvs. Ulterior efectu─ârii procedurii, folosirea unei periu╚Ťe de din╚Ťi electrice, o igien─â oral─â corespunz─âtoare, ├«ncetarea fumatului ╚Öi evitarea alimentelor care p─âteaz─â din╚Ťii sunt pa╚Öi importan╚Ťi ce trebuie respecta╚Ťi pentru un z├ómbet s─ân─âtos ╚Öi men╚Ťinerea din╚Ťilor albi.

├Än ceea ce prive╚Öte albirea din╚Ťilor, produsele de albire la domiciliu pot oferi rezultate destul de evidente, cu avantaje de a fi rentabile, convenabile ╚Öi de a nu cauza sensibilitate dentar─â. ├Än plus, versatilitatea pare s─â fie un alt mare beneficiu: fie c─â vorbim de un gel, stilou sau o band─â de albire, cea mai bun─â op╚Ťiune va fi cea care se potrive╚Öte stilului dvs. de via╚Ť─â.
Pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite, trebuie s─â utiliza╚Ťi produsele de mai jos cu o anumit─â consecven╚Ť─â ╚Öi conform instruc╚Ťiunilor, prin urmare, trebuie s─â v─â face╚Ťi timp s─â ad─âuga╚Ťi un pas suplimentar ├«n rutina de igien─â oral─â.

iWhite Instant Kit 2 pentru albirea din╚Ťilor
Setul include 10 benzi universale, moi, sub╚Ťiri ╚Öi flexibile, 100% sigure ╚Öi f─âr─â peroxid de hidrogen.
Acestea pot albi din╚Ťii cu p├ón─â la 8 nuan╚Ťe, ├«nt─ârind smal╚Ťul ╚Öi structura din╚Ťilor ├«nc─â de la prima aplicare ╚Öi asigur├ónd un maxim de confort.
Produsul nu este recomandat femeilor ├«ns─ârcinate, care al─âpteaz─â, copiilor cu v├órsta sub 14 ani sau persoanelor alergice la orice ingredient al produsului. Prin urmare, citi╚Ťi cu aten╚Ťie instruc╚Ťiunile.


 

Kit Albirea Din╚Ťilor, Opalescence PF Ment─â
Gelurile Opalescence vin sub form─â transparent─â, cu o consisten╚Ť─â v├óscoas─â ╚Öi aderent─â, cu pH de aproximativ 6,5.
Formula cu eliberare treptată asigură o eliminare lentă și de lungă durată a ingredientului activ (peroxid de carbamidă). Sunt disponibile gutiere individuale ce pot fi utilizate pentru retușuri ulterioare normale.
Pe l├óng─â efectul rapid ╚Öi sigur (4-5 zile), kitul profesional de albire a din╚Ťilor asigur─â ├«mprosp─âtarea respira╚Ťiei ╚Öi ├«ndep─ârtarea tartrului.


Set X 10 Benzi (20 plasturi) pentru albirea din╚Ťilor Crest
Kitul Crest 3D White con╚Ťine 10 benzi de albire, adic─â 20 de plasturi sub╚Ťiri si flexibili acoperi╚Ťi cu gel pe baz─â de peroxid.
Crest este cel mai apreciat si bine v├óndut produs din Statele Unite, fiind sigur ╚Öi u╚Öor de folosit. Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi ├«ns─â c─â, benzile Crest 3D White vor albi doar din╚Ťii naturali, nu ╚Öi lucr─ârile dentare.
De asemenea, produsul nu trebuie utilizat dac─â purta╚Ťi aparat dentar, iar dac─â ave╚Ťi lucr─âri protetice sau pete rezultate ├«n urma tratamentelor cu medicamente puternice, e necesar s─â discuta╚Ťi cu medicul dvs. stomatolog ├«nainte de folosirea benzilor. Citi╚Ťi cu aten╚Ťie instruc╚Ťiunile produsului.


NeoSimply, benzi pentru albirea din╚Ťilor
Kitul se bazează pe o tehnologie de albire fără peroxid de hidrogen, iar pachetul de livrare include 14 plicuri cu câte 2 benzi, precum și un șablon de culoare pentru a se măsura progresul pe măsură ce se utilizează benzile.
Rezultatele profesionale în confortul casei sunt imediate.
Benzile sunt u╚Öor de utilizat (banda mai lung─â este pentru din╚Ťii superiori, banda mai scurt─â pentru din╚Ťii inferiori),ajut─â la ├«ndep─ârtarea petelor ╚Öi nu afecteaz─â smal╚Ťul dentar sau gingiile.
Citi╚Ťi cu aten╚Ťie instruc╚Ťiunile de folosire.


Concluzii:

  1. Pentru cele mai bune rezultate cu produse de albire acas─â, ar trebui s─â v─â g├óndi╚Ťi mai ├«nt├ói cu ce tipuri de pete ave╚Ťi de-a face. Dac─â e vorba de ├«ng─âlbenirea revelatoare c├ónd z├ómbi╚Ťi, este posibil s─â ave╚Ťi nevoie doar de o cur─â╚Ťare standard la cabinetul stomatologului, ├«n timp ce alte pete ad├ónci nu pot fi ├«ndep─ârtate prin albire. ├Än general, pentru din╚Ťii u╚Öor ├«ng─âlbeni╚Ťi, un tratament ocazional de albire, pastele de din╚Ťi, benzile ╚Öi gelurile de acas─â pot fi foarte utile pentru men╚Ťinerea albului sidefat.
  2. Exper╚Ťii spun c─â cel mai bine este s─â evita╚Ťi produsele la mod─â, trucate, cum ar fi luminile de albire sau c─ârbunele, care ar putea ajunge s─â provoace r─âu: ÔÇ×C─ârbunele este ca ╚Öi periajul cu h├órtie abraziv─â, va ├«ndep─ârta pata, dar pe termen lung, din╚Ťii devin mai galbeni, deoarece se ├«ndep─ârteaz─â un strat de smal╚ŤÔÇŁ, spun unele voci autorizate ├«n domeniu.
  3. De asemenea, albirea din╚Ťilor nu se recomand─â persoanelor sub 16 ani, celor cu sensibilitate dentar─â sau femeilor ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â.
  4. ├Änainte de a efectua procedura acas─â, discuta╚Ťi cu medicul stomatolog ╚Öi informa╚Ťi-v─â despre riscurile acesteia, despre calitatea produselor folosite ╚Öi m─âsurile de precau╚Ťie.
Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *