Cele mai bune pompe submersibile pentru ape murdare

Pompele submersibile pentru ape menajere sunt aparate ergonomice, portabile și ușoare, prevăzute cu flotor pentru protecție la lipsa apei, folosite fie pentru drenarea apelor din subsoluri sau garaje inundate, pentru vehicularea apei din rezervoare, lacuri, piscine, puțuri, fie pentru mici irigații.
Există modele potrivite pentru colectarea și evacuarea fluidelor încarcate de impurități (cum ar fi iazurile mlăștinoase), asigurând pomparea apei cu impurități de 30-50mm. Pentru fosele septice, puțuri sau beciuri, puteți opta pentru pompele create pentru lichide ce conțin în suspensie corpuri de 15-20mm. Pentru fântâni sau piscine, poate fi potrivită un dispozzitiv care scoate fluide cu particule mai mici de 9mm.
În alegerea unei pompe submersibile pentru apă murdară, țineți cont de tipul, materialul și presiunea acesteia.
Spre exemplu, presiunea cu care este pompat lichidul influențează puterea jetului de apă, iar la presiunea de 1 bar veți putea iriga o suprafață de până la 10m, din jurul sursei de apă.
La fel, acordați atenție materialului din care este fabricat corpul pompei. Turbina este făcută din fonta, dar corpul poate integra inox sau plastic dur. Dacă optați pentru un model cu carcasa din plastic, e bine să vă informați și să aveți în vedere rezistența sa.
Un model ieftin, dar apreciat de cumpărători este pompa submersibilă pentru apă murdară Wasserkonig WTP250, un dispozitiv ușor de manevrat mulțumită dimensiunilor mici și greutății de 4.4 kg. Are un cablu de alimentare de 10 m și este potrivită mai degrabă pentru fântâni sau puțuri de mică adâncime, deoarece înălțimea maximă de pompare este de 5m. Corpul pompei este din plastic și aceasta este prevăzută cu flotor electric de siguranță.
Recomandările noastre sunt:


1. Pompă submersibilă Einhell GH-DP 7835

× Pompa este dotată cu un întrerupător cu flotor pentru pornire/oprire automată pentru diverse niveluri de apă. Absoarbe impurități cu dimensiuni de până la 35 mm. 
× Construcția robustă și materialele de calitate superioară (arbore motor din oțel inoxidabil) asigură exploatarea de lungă durată.
× Are un rezervor de 6l, o greutate de 9.21 kg și un cablu de 10m.
× Înălțime de refulare: 8m. Adâncime de absorbție: 7m 
× Putere motor: 780 W

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Pompă submersibilă pentru ape murdare Makita PF0410 

× Aceasta este o pompă profesionala pentru înlăturarea surplusului de ape murdare: beciuri, bazine, lacuri de gradină. Carcasa este din material plastic rezistent.  Mânerul solid garantează transportul confortabil.
× Garnitura dublă de etanșare lubrifiată contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului. Prin intermediul flotorului, pompa se oprește automat.
× Presiune maximă: 0.5 bar. Înălțime de refulare: 5m. Adâncime de absorbție: 7m 
× Are o greutate de 3.3 kg și un cablu de 10m.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Pompă submersibilă pentru apă murdară Karcher SP 3 Dirt

× Cu o construcție compactă și robustă, pompa este potrivită pentru evacuarea apei curate și a apei menajere din iazuri sau butoaie cu apă. Are un debit maxim de 7000 l/h.
× Garnitura ceramică de alunecare apară și protejează motorul împotriva depunerilor, mărind durata de viață a pompei. Comutatorul flotor poate fi fixat pe pompă pentru operare continuă.
× Are o greutate de 4.26 kg și un cablu de 10m.
× Înălțime de refulare: 6m. Adâncime de absorbție: 7m 
× Putere: 350 W

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Pompă cu tocător și flotor pentru fosă EuroAqua

× Această pompă cu tocător cuțit exterior este potrivită atât pentru uzul casnic, cât și profesional, fiind recomandată pentru colectarea și evacuarea apelor murdare din fose septice, haznale, WC sau canalizare.
× Flotorul electric taie automat atunci când apa a scăzut la nivelul cerut. Aparatul are un corp dur din fontă anticorozivă și un tocător din metal.
× Pompa submersibilă se livrează cu plutitor de siguranță și cablu de alimentare.
× Înălțime de refulare: 11m. Adâncime de absorbție: 11m 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


5. Pompă submersibilă cu tocător pentru fose septice Strend Pro SWP-110K

× Pompa submersibilă pentru ape menajere este potrivită pentru apa puternic poluată din fose. Carcasa este din inox și fontă, mânerul este ergonomic, iar greutatea aparatului este de 24 kg. Sfoara de 10 m pentru ridicat este inclusă.
× Are o presiune de 1.1 bar și un diametru racord aspirație de 2 inch.
× Înălțime de refulare: 9m. Adâncime de absorbție: 8m 
× Pornire automată. Debit maxim: 22000 l/h
× Granulometrie maximă 30mm.
× Clasa de protecție IP54 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


În momentul în care v-ați stabilit bugetul pe care vreți să-l investiți, magazinele online sunt acolo pentru a vă oferi modele de pompe submersibile de apa murdara, la un preț cât mai bun și alte beneficii (precum transportul gratuit sau existența ofertelor promoționale).

Cele mai ieftine și recomandate:

 

1. Pompă submersibilă apă murdară Skil 0810 AA
Transportă rapid volume mari de apă (8500 l/ h).
Greutatea pompei este de 3.2 kg, cablul de alimentare este de 10m lungime, iar pompa poate fi cufundată în apă de până la 7 metri adâncime.
La supraîncărcare, motorul se oprește automat.

 

2. Pompă submersibilă Einhell GH-DP 3730
Flotor cu întrerupător. Racord universal pentru furtun. 
Tambur de cablu și inel de etanșare de plutire.
Debit maxim: 9000 l/h
Înălțime de refulare: 5m. Adâncime de absorbție: 5m 
Are o greutate de 4.3 kg și un cablu de 10m.

 

În finalul acestui articol, puteți găsi informații despre utilizarea corectă a unei pompe submersibile.
Dacă recomandările noastre v-au fost utile, așteptăm părerea dvs. într-un comentariu.

Diana

One comment

  1. Eu am cumparat de pe emag modelul Makita la 250 ron, aproximativ. Am golit o fosa septica de aproape 5 metri in 30 minute. S-a mai blocat de cateva ori dar a dat randament. Sper sa functioneze la fel minim 2 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *