Cele mai bune pompe submersibile pentru ape murdare

Pompele submersibile pentru ape menajere sunt aparate ergonomice, portabile ╚Öi u╚Öoare, prev─âzute┬ácu flotor pentru protec╚Ťie la lipsa apei, folosite fie pentru drenarea apelor din subsoluri sau garaje inundate, pentru vehicularea apei din rezervoare, lacuri, piscine, pu╚Ťuri, fie pentru mici iriga╚Ťii.
Exist─â modele potrivite pentru colectarea ╚Öi evacuarea fluidelor ├«ncarcate de impurit─â╚Ťi (cum ar fi iazurile ml─â╚Ötinoase), asigur├ónd pomparea apei cu impurit─â╚Ťi de 30-50mm. Pentru fosele septice, pu╚Ťuri sau beciuri, pute╚Ťi opta pentru pompele create pentru lichide ce con╚Ťin ├«n suspensie corpuri de 15-20mm.┬áPentru f├ónt├óni sau piscine, poate fi potrivit─â un dispozzitiv care scoate fluide cu particule mai mici de 9mm.
├Än alegerea unei pompe submersibile pentru ap─â murdar─â, ╚Ťine╚Ťi cont de tipul, materialul ╚Öi presiunea acesteia.
Spre exemplu, presiunea cu care este pompat lichidul influen╚Ťeaz─â puterea jetului de ap─â, iar la presiunea de 1 bar ve╚Ťi putea iriga o suprafa╚Ť─â de p├ón─â la 10m, din jurul sursei de ap─â.
La fel, acorda╚Ťi aten╚Ťie materialului din care este fabricat corpul pompei. Turbina este f─âcut─â din fonta, dar corpul poate integra inox sau plastic dur. Dac─â opta╚Ťi pentru un model cu carcasa din plastic, e bine s─â v─â informa╚Ťi ╚Öi s─â ave╚Ťi ├«n vedere rezisten╚Ťa sa.
Un model ieftin, dar apreciat de cump─âr─âtori este pompa submersibil─â pentru ap─â murdar─â Wasserkonig WTP250, un dispozitiv u╚Öor de manevrat mul╚Ťumit─â dimensiunilor mici ╚Öi greut─â╚Ťii de 4.4 kg. Are un cablu de alimentare de 10 m ╚Öi este potrivit─â mai degrab─â pentru f├ónt├óni sau pu╚Ťuri de mic─â ad├óncime, deoarece ├«n─âl╚Ťimea maxim─â de pompare este de 5m.┬áCorpul pompei este din plastic ╚Öi aceasta este prev─âzut─â cu flotor electric de siguran╚Ť─â.
Recomand─ârile noastre sunt:


1. Pomp─â submersibil─â Einhell GH-DP 7835

├Ś┬áPompa este dotat─â cu un ├«ntrerup─âtor cu flotor pentru pornire/oprire automat─â pentru diverse niveluri de ap─â. Absoarbe impurit─â╚Ťi cu dimensiuni de p├ón─â la 35 mm.┬á
├Ś Construc╚Ťia robust─â ╚Öi materialele de calitate superioar─â (arbore motor din o╚Ťel inoxidabil) asigur─â exploatarea de lung─â durat─â.
├Ś┬áAre un rezervor de 6l, o greutate de 9.21 kg ╚Öi un cablu de 10m.
├Ś ├Än─âl╚Ťime de refulare: 8m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 7m┬á
├Ś Putere motor: 780 W

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Pompă submersibilă pentru ape murdare Makita PF0410 

├Ś┬áAceasta este o pomp─â profesionala pentru ├«nl─âturarea surplusului de ape murdare: beciuri, bazine, lacuri de gradin─â.┬áCarcasa este din material plastic rezistent.┬á┬áM├ónerul solid garanteaz─â transportul confortabil.
├Ś Garnitura dubl─â de etan╚Öare lubrifiat─â contribuie la prelungirea duratei de via╚Ť─â a motorului. Prin intermediul flotorului, pompa se opre╚Öte automat.
├Ś Presiune maxim─â: 0.5 bar. ├Än─âl╚Ťime de refulare: 5m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 7m┬á
├Ś┬áAre o greutate de 3.3 kg ╚Öi un cablu de 10m.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Pomp─â submersibil─â pentru ap─â murdar─â Karcher SP 3 Dirt

├Ś Cu o construc╚Ťie compact─â ╚Öi robust─â, pompa este potrivit─â pentru evacuarea apei curate ╚Öi a apei menajere din iazuri sau butoaie cu ap─â. Are un debit maxim de 7000 l/h.
├Ś Garnitura┬áceramic─â de alunecare apar─â ╚Öi protejeaz─â motorul ├«mpotriva depunerilor, m─ârind durata de via╚Ť─â a pompei. Comutatorul flotor poate fi fixat pe pomp─â pentru operare continu─â.
├Ś┬áAre o greutate de 4.26 kg ╚Öi un cablu de 10m.
├Ś ├Än─âl╚Ťime de refulare: 6m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 7m┬á
├Ś Putere: 350 W

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Pompă cu tocător și flotor pentru fosă EuroAqua

├Ś Aceast─â pomp─â cu toc─âtor cu╚Ťit exterior este potrivit─â at├ót pentru uzul casnic, c├ót ╚Öi profesional, fiind recomandat─â pentru colectarea ╚Öi evacuarea apelor murdare din fose septice, haznale, WC sau canalizare.
├Ś Flotorul electric taie automat atunci c├ónd apa a sc─âzut la nivelul cerut. Aparatul are un corp dur din font─â anticoroziv─â ╚Öi un toc─âtor din metal.
├Ś Pompa submersibil─â se livreaz─â cu plutitor de siguran╚Ť─â ╚Öi cablu de alimentare.
├Ś ├Än─âl╚Ťime de refulare: 11m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 11m┬á

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


5. Pomp─â submersibil─â cu toc─âtor pentru fose septice Strend Pro SWP-110K

├Ś┬áPompa submersibil─â pentru ape menajere este potrivit─â pentru apa puternic poluat─â din fose. Carcasa este din inox ╚Öi font─â, m├ónerul este ergonomic, iar greutatea aparatului este de 24 kg.┬áSfoara de 10 m pentru ridicat este inclus─â.
├Ś Are o presiune de 1.1 bar ╚Öi un diametru racord aspira╚Ťie de 2 inch.
├Ś ├Än─âl╚Ťime de refulare: 9m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 8m┬á
├Ś┬áPornire automat─â. Debit maxim: 22000 l/h
├Ś Granulometrie maxim─â 30mm.
├Ś Clasa de protec╚Ťie IP54┬á

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


├Än momentul ├«n care v-a╚Ťi stabilit bugetul pe care vre╚Ťi s─â-l investi╚Ťi, magazinele online sunt acolo pentru a v─â oferi modele de pompe submersibile de apa murdara, la un pre╚Ť c├ót mai bun ╚Öi alte beneficii (precum transportul gratuit sau existen╚Ťa ofertelor promo╚Ťionale).

Cele mai ieftine și recomandate:

 

1. Pomp─â submersibil─â ap─â murdar─â Skil 0810 AA
Transport─â rapid volume mari de ap─â (8500 l/ h).
Greutatea pompei este de 3.2 kg, cablul de alimentare este de 10m lungime, iar pompa poate fi cufundată în apă de până la 7 metri adâncime.
La supraîncărcare, motorul se oprește automat.

 

2. Pomp─â submersibil─â Einhell GH-DP 3730
Flotor cu întrerupător. Racord universal pentru furtun. 
Tambur de cablu și inel de etanșare de plutire.
Debit maxim: 9000 l/h
├Än─âl╚Ťime de refulare: 5m. Ad├óncime de absorb╚Ťie: 5m┬á
Are o greutate de 4.3 kg și un cablu de 10m.

 

├Än finalul acestui articol, pute╚Ťi g─âsi informa╚Ťii despre utilizarea corect─â a unei pompe submersibile.
Dacă recomandările noastre v-au fost utile, așteptăm părerea dvs. într-un comentariu.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

One comment

  1. Eu am cumparat de pe emag modelul Makita la 250 ron, aproximativ. Am golit o fosa septica de aproape 5 metri in 30 minute. S-a mai blocat de cateva ori dar a dat randament. Sper sa functioneze la fel minim 2 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *