Evaluzeaz─â:
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cele mai bune pompe de sân

Odat─â cu venirea pe lume a bebelu╚Öului, o pomp─â de s├ón este un accesoriu de nelipsit de al─âptare, pentru ca cel mic s─â se bucure de substan╚Ťele nutritive din laptele matern. Fie c─â este o pomp─â manual─â, fie c─â este una electric─â, aceasta este accesoriul ideal pentru extragerea laptelui ce urmeaz─â a fi consumat mai t├órziu.
Un mare avantaj adus de o pomp─â de s├ón este acela c─â dispozitivul stimuleaz─â produc╚Ťia de lapte. Pute╚Ťi folosi o pomp─â ├«n cazul ├«n care nu s-a instalat lacta╚Ťia, bebelu╚Öul are probleme cu ata╚Öarea la s├ón sau acesta adoarme de ├«ndat─â ce e pus la s├ón.
Dac─â pompa manual─â este mai ieftin─â, c├ónt─âre╚Öte mai pu╚Ťin ╚Öi este recomandat─â pentru mamele care mulg lapte o dat─â pe zi, pompa electric─â poate c├ónt─âri p├ón─â la 2.5 kilograme ╚Öi vine la pachet cu unele accesorii: pungi pentru depozitarea laptelui, etichete pentru sticle, protec╚Ťii pentru mamelon. Diferen╚Ťa cea mai mare dintre cele dou─â r─âm├óne aceea c─â pompa manual─â implic─â ap─âsarea ╚Öi eliberarea unui m├óner cu m├óna, ├«n timp ce pompa electric─â se folose╚Öte de un motora╚Ö pentru a aspira laptele.
├Än continuarea articolului ve╚Ťi g─âsi:

 • Recomand─ârile noastre
 • Criterii de alegere a unei pompe de s├ón potrivite
 • Cum se p─âstreaz─â pompa de s├ón?

Eficient─â ├«n colectarea laptelui matern ╚Öi asigur├ónd totodat─â confortul mamei, o pomp─â de s├ón poate fi folosit─â atunci c├ónd nu pute╚Ťi fi l├óng─â bebelu╚Ö.┬áGama de produse este foarte variat─â, astfel ├«nc├ót dvs. pute╚Ťi opta pentru cea care vi se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor dvs. Pompe manuale, electrice simple sau electrice duble se afl─â la distan╚Ť─â de un singur click.


Recomand─ârile noastre


Pompă de sân electrică dublă Spectra 9+

├Ś Aceast─â pomp─â electric─â, dubl─â poate fi folosit─â pentru pompare simultan─â sau doar la unul din s├óni. Este perfect─â pentru utilizare frecvent─â sau ocazional─â.
├Ś Caracteristici: acumulator care permite o autonomie de 2,5 ore, greutate ╚Öi dimensiuni reduse, 2 moduri de func╚Ťionare (masaj de stimulare a lacta╚Ťiei ╚Öi extragere), timer, ecran LCD ╚Öi func╚Ťia de Memorie.
├Ś Este silen╚Ťioas─â, u╚Öor de sterilizat, iar setul include pompa principal─â Spectra 9+, 2 cupe pentru s├óni, 2 biberoane, 2 tetine, 2 furtune, un alimentator, un adaptor ╚Öi 2 sisteme igienice anti-reflux.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă de sân electrică dublă Doopser DPS-002 Premium

├Ś Pompa de s├ón electric─â, dubl─â, de dimensiuni reduse, are un acumulator cu o autonomie de p├ón─â la 3 ore.
├Ś Alte caracteristici: design inovativ, 9 nivele de reglare, 2 moduri de func╚Ťionare (stimulare a lacta╚Ťiei (masaj) ╚Öi extragere), senzor de temperatur─â a laptelui, timer, ecran cu LCD.
├Ś Este prev─âzut─â cu sistem anti-reflux care nu permite p─âtrunderea laptelui ├«n cele 2 furtune, este silen╚Ťioas─â, u╚Öor de asamblat ╚Öi de sterilizat.
├Ś Material pomp─â, componente: F─âr─â BPA.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă de sân electrică Philips Avent Comfort SCF332/01

├Ś Odat─â pornit─â, pompa ├«ncepe automat ├«n modul de stimulare delicat─â, pentru a face laptele s─â curg─â, iar dvs. pute╚Ťi alege din 3 set─âri de pompare pentru un debit de lapte comod.
├Ś Include o pern─â moale de masaj, biberon ╚Öi tetina Natural ╚Öi este compatibil─â ╚Öi cu alte produse de hr─ânire de la Philips AVENT.
├Ś Are un design compact, se asambleaz─â u╚Öor, se cur─â╚Ť─â rapid. Include corpul pompei, un disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, o diafragm─â de rezerv─â ╚Öi 2 pachete e╚Öantion cu tampoane pentru s├ón.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă pentru sân manuală cu biberon Philips-AVENT SCF330/20

├Ś Pe l├óng─â designul compact, manevrarea u╚Öoar─â ╚Öi perna moale de masaj, pompa de s├ón cu biberon este compatibil─â cu alte produse de hr─ânire Philips AVENT.
├Ś Alte caracteristici: asamblare intuitiv─â, cur─â╚Ťare u╚Öoar─â, asigur─â o pozi╚Ťie confortabil─â a mamei.
├Ś Include corpul pompei cu m├óner, perna de dimensiuni standard, biberon, tetina extra-moale Natural, disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, 2 pachete e╚Öantion cu tampoane pentru s├ón.
├Ś Material: F─âr─â BPA.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Criterii de alegere a unei pompe de sân potrivite

 • C├ót de des o ve╚Ťi folosi?

În principiu, pompa manuală este cea recomandată dacă se va folosi doar ocazional, însă dacă va fi necesară pomparea zilnică, se recomandă pompele de sân electrice (simple, duble sau duble alternative).

 • C├ót timp ave╚Ťi la dispozi╚Ťie?

O pomp─â de s├ón trebuie s─â fie u╚Öor de folosit, iar dac─â v─â afla╚Ťi la serviciu ori nu dispune╚Ťi de mult timp, pute╚Ťi opta pentru pompele electrice duble.

 • Din ce material este pompa de s├ón?

Acest criteriu este extrem de important. ├Än primul r├ónd, verifica╚Ťi c─â pentru nicio pies─â a pompei nu s-a utilizat Bisfenol A (BPA).┬á ├Än al doilea r├ónd, s─â ave╚Ťi ├«n vedere materialul cupei pompei (majoritatea produc─âtorilor folosind silicon medical pentru cup─â ╚Öi polipropen─â pentru restul accesoriilor.)
În plus, produsul ales trebuie să fie rezistent la temperaturile extreme (frigider/ congelator pentru depozitare sau apă fierbinte pentru sterilizare).

 • Autonomia

Unele pompe sunt pe baterii și au o autonomie de aproximativ 2.5 ore, timp mai mult decât suficient pentru a extrage laptele.

 • Accesorii incluse (recipiente, pungi speciale, tampoane pentru s├óni)
 • Garan╚Ťia acesteia

 

Cum se păstrează pompa de sân?

 • Pentru a v─â asigura c─â bacteriile d─âun─âtoare nu ajung la bebelu╚Ö, cur─â╚Ťarea ╚Öi sterilizarea fiec─ârei piese a pompei de s├ón (mai pu╚Ťin partea electric─â) este esen╚Ťial─â dup─â fiecare folosire.
 • Unele modele de pompe de s├ón sunt compatibile cu ma╚Öina de sp─âlat vase. De altfel, piesele se spal─â cu ap─â ╚Öi detergent de vase f─âr─â miros. Apoi, urmeaz─â negre╚Öit procesul de sterilizare.
 • Piesele nu se ╚Öterg cu h├órtie sau cu vreo c├órp─â, ci doar se las─â pe o bucat─â de h├órtie de buc─ât─ârie sau pe un suport.
 • Pompa se depoziteaz─â ├«ntr-un loc ferit de umezeal─â, soare puternic sau temperaturi foarte mici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

fourteen − two =