Cele mai bune pompe de sân

Odată cu venirea pe lume a bebelușului, o pompă de sân este un accesoriu de nelipsit de alăptare, pentru ca cel mic să se bucure de substanțele nutritive din laptele matern. Fie că este o pompă manuală, fie că este una electrică, aceasta este accesoriul ideal pentru extragerea laptelui ce urmează a fi consumat mai târziu.
Un mare avantaj adus de o pompă de sân este acela că dispozitivul stimulează producția de lapte. Puteți folosi o pompă în cazul în care nu s-a instalat lactația, bebelușul are probleme cu atașarea la sân sau acesta adoarme de îndată ce e pus la sân.
Dacă pompa manuală este mai ieftină, cântărește mai puțin și este recomandată pentru mamele care mulg lapte o dată pe zi, pompa electrică poate cântări până la 2.5 kilograme și vine la pachet cu unele accesorii: pungi pentru depozitarea laptelui, etichete pentru sticle, protecții pentru mamelon. Diferența cea mai mare dintre cele două rămâne aceea că pompa manuală implică apăsarea și eliberarea unui mâner cu mâna, în timp ce pompa electrică se folosește de un motoraș pentru a aspira laptele.
În continuarea articolului veți găsi:

 • Recomandările noastre
 • Criterii de alegere a unei pompe de sân potrivite
 • Cum se păstrează pompa de sân?

Eficientă în colectarea laptelui matern și asigurând totodată confortul mamei, o pompă de sân poate fi folosită atunci când nu puteți fi lângă bebeluș. Gama de produse este foarte variată, astfel încât dvs. puteți opta pentru cea care vi se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Pompe manuale, electrice simple sau electrice duble se află la distanță de un singur click.


Recomandările noastre


Pompă de sân electrică dublă Spectra 9+

× Această pompă electrică, dublă poate fi folosită pentru pompare simultană sau doar la unul din sâni. Este perfectă pentru utilizare frecventă sau ocazională.
× Caracteristici: acumulator care permite o autonomie de 2,5 ore, greutate și dimensiuni reduse, 2 moduri de funcționare (masaj de stimulare a lactației și extragere), timer, ecran LCD și funcția de Memorie.
× Este silențioasă, ușor de sterilizat, iar setul include pompa principală Spectra 9+, 2 cupe pentru sâni, 2 biberoane, 2 tetine, 2 furtune, un alimentator, un adaptor și 2 sisteme igienice anti-reflux.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă de sân electrică dublă Doopser DPS-002 Premium

× Pompa de sân electrică, dublă, de dimensiuni reduse, are un acumulator cu o autonomie de până la 3 ore.
× Alte caracteristici: design inovativ, 9 nivele de reglare, 2 moduri de funcționare (stimulare a lactației (masaj) și extragere), senzor de temperatură a laptelui, timer, ecran cu LCD.
× Este prevăzută cu sistem anti-reflux care nu permite pătrunderea laptelui în cele 2 furtune, este silențioasă, ușor de asamblat și de sterilizat.
× Material pompă, componente: Fără BPA.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă de sân electrică Philips Avent Comfort SCF332/01

× Odată pornită, pompa începe automat în modul de stimulare delicată, pentru a face laptele să curgă, iar dvs. puteți alege din 3 setări de pompare pentru un debit de lapte comod.
× Include o pernă moale de masaj, biberon și tetina Natural și este compatibilă și cu alte produse de hrănire de la Philips AVENT.
× Are un design compact, se asamblează ușor, se curăță rapid. Include corpul pompei, un disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, o diafragmă de rezervă și 2 pachete eșantion cu tampoane pentru sân.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Pompă pentru sân manuală cu biberon Philips-AVENT SCF330/20

× Pe lângă designul compact, manevrarea ușoară și perna moale de masaj, pompa de sân cu biberon este compatibilă cu alte produse de hrănire Philips AVENT.
× Alte caracteristici: asamblare intuitivă, curățare ușoară, asigură o poziție confortabilă a mamei.
× Include corpul pompei cu mâner, perna de dimensiuni standard, biberon, tetina extra-moale Natural, disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, 2 pachete eșantion cu tampoane pentru sân.
× Material: Fără BPA.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Criterii de alegere a unei pompe de sân potrivite

 • Cât de des o veți folosi?

În principiu, pompa manuală este cea recomandată dacă se va folosi doar ocazional, însă dacă va fi necesară pomparea zilnică, se recomandă pompele de sân electrice (simple, duble sau duble alternative).

 • Cât timp aveți la dispoziție?

O pompă de sân trebuie să fie ușor de folosit, iar dacă vă aflați la serviciu ori nu dispuneți de mult timp, puteți opta pentru pompele electrice duble.

 • Din ce material este pompa de sân?

Acest criteriu este extrem de important. În primul rând, verificați că pentru nicio piesă a pompei nu s-a utilizat Bisfenol A (BPA).  În al doilea rând, să aveți în vedere materialul cupei pompei (majoritatea producătorilor folosind silicon medical pentru cupă și polipropenă pentru restul accesoriilor.)
În plus, produsul ales trebuie să fie rezistent la temperaturile extreme (frigider/ congelator pentru depozitare sau apă fierbinte pentru sterilizare).

 • Autonomia

Unele pompe sunt pe baterii și au o autonomie de aproximativ 2.5 ore, timp mai mult decât suficient pentru a extrage laptele.

 • Accesorii incluse (recipiente, pungi speciale, tampoane pentru sâni)
 • Garanția acesteia

 

Cum se păstrează pompa de sân?

 • Pentru a vă asigura că bacteriile dăunătoare nu ajung la bebeluș, curățarea și sterilizarea fiecărei piese a pompei de sân (mai puțin partea electrică) este esențială după fiecare folosire.
 • Unele modele de pompe de sân sunt compatibile cu mașina de spălat vase. De altfel, piesele se spală cu apă și detergent de vase fără miros. Apoi, urmează negreșit procesul de sterilizare.
 • Piesele nu se șterg cu hârtie sau cu vreo cârpă, ci doar se lasă pe o bucată de hârtie de bucătărie sau pe un suport.
 • Pompa se depozitează într-un loc ferit de umezeală, soare puternic sau temperaturi foarte mici.
Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *