Cele mai bune plăci de îndreptat părul

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

În prezent, placa de îndreptat părul a devenit un dispozitiv de nelipsit, fiind potrivită pentru realizarea unor diverse coafuri în confortul propriei case. Dacă v-ați gândit vreodată că acest aparat de îngrijire a părului vă poate deteriora podoaba capilară, trebuie să știți că alegerea unei bune plăci de îndreptat părul împreună cu produsele de styling corespunzătoare, riscul accidentelor nedorite va fi mai mic.
Înainte de a folosi dispozitivul de îndreptat părul, trebuie să folosiți un spray protector, care aplicat pe firul de păr, protejează podoaba capilară de supraîncălzire. În plus, aceste uleiuri sau spray-uri oferă părului luciu, elasticitate și un aspect mătăsos. Pentru ca o placă de îndreptat părul să vă ajute în obținerea unei coafuri strălucitoare, trebuie să aveți în vedere unele caracteristici importante precum:
+ materialul din care este realizată placa este diferit de la un produs la altul, în ce privește distribuția căldurii, temperatura și interactiunea cu firele de păr.
+ temperatura maximă
+ dimensiunea și greutatea
Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune plăci de îndreptat părul, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.

1. Placă de păr Rowenta SF7510F0 Brush&Straight Premium Care

× Peria naturală integrată întinde ușor părul pentru o îndreptare perfectă dintr-o singură mișcare.
× Învelișul exclusiv din keratină împreună cu generatorul de ioni îi redau strălucirea părului, iar ecranul LCD oferă control precis al temperaturii.
× Placa se încălzește și este gata de utilizare în doar 15 sec.
× Aparatul se oprește după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost utilizat.
× Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigură confort sporit în timpul utilizării.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Placă de păr Remington S9100B Proluxe Midnight Edition

× Datorită plăcilor cu temperatură constantă, căldura se distribuie uniform, iar firul de păr este protejat datorită învelișului ceramic.
× Ceramica asigură o alunecare fără efort a plăcilor, fiind durabilă prin natura sa și este unul dintre cele mai adecvate materiale pentru plăcile pentru îndreptare.
× Placa de păr Remington Proluxe Midnight Edition are afișaj digital, control al temperaturii la îndemâna utilizatorului. De altfel, acest produs are funcția de oprire automată.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Placă de îndreptat părul BaByliss I-Pro ST387E

× Placa are un înveliș fin, puternic, durabil și sofisticat și 6 trepte de temperatură, în funcție de tipul de păr.
× Beneficiază de un mecanism de blocare destinat protejării plăcilor și de un display digital cu butoane plasate la îndemână.
× Oprire automată, pentru un plus de siguranță.
× Reglaj temperatură și utilizare umed/ uscat
× Suport rezistent termic
× Element de încălzire i-TEMP: PTC + încălzire instant + repartiție omogenă a căldurii

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


4. Placă de îndreptat părul Remington S7710

× 9 setări de temperatura și o temperatură maximă de 230°C vă oferă posibilitatea de a ajusta temperatura potrivită pentru tipul dvs. de păr. 
× Ecranul digital afișează setările exacte, iar învelișul Ceramic Ultra Avansat Turmalina este cu 75% mai neted pentru o îndreptare și o coafare mai bună. 
× Turmalina este o sursa naturală de ioni, care sunt eliberați prin plăcile încălzite în timpul coafării.
× Sistemul dublu de eliberare optimizează contactul ionilor cu părul; un canal pe ambele părți ale plăcii se asigură că fiecare șuviță este tratată cu ioni anti-încrețire.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


5. Placă de îndreptat părul Remington S9500

× Plăcile au înveliș din ceramică superioară, cu extract de perle și un control digital de temperatură cuprins între 150⁰ C și 235º C.
× Plăcile sunt înguste și flexibile, lungi de 110 mm, cu funcția de blocare plăci.
× Blocare afisaj LCD și funcție setare temperatură maximă.
× Oprire automată după 60 de minute și un cablu pivotant de 3 m.
× Produsul are o garanție de 2 ani de la data achiziționării.
× Încălzire rapidă în doar 10 secunde.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Modele ieftine și bine vândute(sub 100 RON)

  1. Placă de îndreptat părul Remington S1005, cu înveliș din ceramică și tehnologie anti-statică.
  2. Placă de îndreptat părul Philips Essential Care HP8321/00, cu plăci ceramice din turmalină, ce se încălzesc în doar 60 de secunde pentru a vă oferi un păr strălucitor, neelectrizat și drept.
  3. Placă de îndreptat părul BaByliss Diamond ST325E, cu înveliș ceramic și durabil, potrivită pentru păr scurt și mediu.

♦ Instrumentele noi și moderne pentru îndreptarea părului au diferite funcții de siguranță, cum ar fi oprirea automată, fapt care previne cazurile de supraîncălzire a plăcilor.
♦ În mod obișnuit, o placă de îndreptat părul vine într-o husă rezistentă al temperaturi înalte.
♦ Oricum, vă recomandăm folosirea plăcii de îndreptat părul la temperaturi minime, în special dacă aveți fire de păr foarte subțiri.
♦ La fel de important este ca, după fiecare utilizare -chiar înainte de răcire completă- să curățați plăcile. Vă recomandăm să tapotați ușor, folosind o dischetă demachiantă plină de spirt sau oțet sau spirt. Desigur că, dispozitivul trebuie să fie oprit și scos din priză.
♦ Respectați cu atenție instrucțiunile de folosire pentru a vă bucura de produsul ales pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

One comment

  1. Am achizionat in urma unei recomandari placa de la BaByliss, am dat undeva la 234 ron pe ea. Este super buna la acest pret! Nu va incurcati cu produse ieftine ca veti fi dezamagite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *