Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Multe probleme ale cavității orale sunt provocate de placa bacteriană, însă printr-un periaj regulat și corect, acestea ar putea fi prevenite, ba chiar diminuate. În acest sens, o periuță de dinți electrică prezintă numeroase avantaje.
În primul rând, oferă un periaj mai eficient și poate acoperi suprafețe dentare mai mari comparativ cu periuţele clasice. De altfel, o periuță electrică nici nu necesită îndemânare deosebită, înconjurând fiecare dinte în parte prin sistemul de curățare și făcând periajul foarte simplu și rapid.
Placa bacteriană este formată din resturi alimentare și bacterii, fiind responsabilă de respirație urât mirositoare, carii sau pierderea dinților. Ei bine, periuța de dinți electrică este un dispozitiv ce îndepărtează această placă bacteriană printr-o mișcare de pulsație.
Extrem de apreciate de cumpărători și la prețuri avantajoase sunt modelele Oral-B, reîncărcabile, cu capete de periere incluse, timer încorporat pe mâner și alte funcții benefice utilizatorului.
În alegerea unei periuțe de dinți electrice, vă sfătuim să aveți în vedere cele mai importante aspecte:
+ numărul de oscilații;
+ funcțiile unei periuțe electrice și accesoriile incluse;
+ tipul acumulatorului și durata de funcționare a periuței.
Astfel, în continuarea articolului, veți găsi un top al celor mai bune periuțe de dinți electrice, al celor mai ieftine și recomandate, precum și un scurt ghid de folosire a acestui dispozitiv relativ nou.

1. Periuța de dinți sonică Philips Sonicare Protective Clean HX6859/29

× Datorită periilor centrali și funcțiilor integrate, Philips Sonicare îndepărtează cu până la 100% mai multe pete, pentru dinți mai albi în doar câteva zile.
× Folosește o tehnologie sonică, numărul de oscilații este de 62.000/min, iar pachetul include două capete de periere W2 Optimal White, un încărcător, toc de transport și mânerul periuței Philips Sonicare Protective Clean.
× Periuța are 3 moduri de curățare, este sigură și delicată, fiind potrivită pentru zonele sensibile, lucrările ortodontice și dentare. În plus, avertizează când apăsarea este prea tare, când au trecut cele două minute de periaj sau când capetele trebuie înlocuite.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Periuța de dinți electrică sonică Dr Mayer GTS2080GR

× Tehnologia cu până la 48.000 de vibrații sonice puternice oferă îngrijire completă și curățare eficientă a plăcii dentare depuse între dinți, iar designul impermeabil garantează siguranță deplină și o funcționare convenabilă.
× În plus, tehnologia integrată vă ajută și la economisirea energiei, durata de funcționare după o încărcare completă fiind de 180 de minute.
× Este silențioasă, are un design ergonomic cu timer integrat, indicator baterie și alte 5 moduri adaptate nevoilor individuale (setări pentru curățare, albire, lustruire, masaj, sensibil).

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Periuța de dinți electrică UltraSonica cu Tehnologia IPX7

× Mai eficientă, rapidă și ușor de folosit decât o periuță de dinți clasică, această periuță electrică este realizată din materiale de cea mai bună calitate, rezistente la apă. Are un capăt rotunjit și dimensiuni reduse ce permit curățarea zonelor greu accesibile și poate executa simultan până la 38.000 de rotații pe minut, îndepărtând cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală.
× Design elegant, timer automat, 4 moduri de periere, încărcare rapidă, preț avantajos, toate acestea sunt avantaje evidente care conving imediat consumatorul că acest produs poate fi cea mai bună alegere.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Periuțele de dinți electrice au prețuri ce pornesc de la 50 de lei și pot ajunge la câteva sute de lei, prin urmare, aveți la dispoziție o gamă variată de produse, gamă din care puteți alege modelul potrivit bugetului dvs. 
De aceea, mai jos aveți o selecție a celor mai ieftine, dar apreciate periuțe de dinți electrice.

Modele bine vândute:

1. Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality Plus Action
Are un design ergonomic și asigură o curățare 2D care elimină eficient placa bacteriană față de o periuță obișnuită. Poate executa până la 7600 de oscilații pe minut, are un timer integrat pe mâner, 1 program de curățare și este compatibilă cu orice capăt de periuță Oral-B.
În pachet se găsesc 2 capete de periaj, periuța electrică și încărcătorul.

2. Periuța de dinți electrică Dr. Mayer GTS1050
Are 8800 de oscilații pe minut, 2 moduri de periaj (curățare, sensibil) și un cronometru de 2 minute ce asigură periajul recomandat de dentist.
Perii de calitate superioară ce înconjoară dinții pentru o curățare generală + Încărcare inductivă cu indicator cu LED, timp mai îndelungat de utilizare + design rezistent la apă.

 

Igiena orală este foarte importantă, astfel că, periajul zilnic al dinților – pe toată suprafața lor – se dovedește a fi esențial. În timp, cercetătorii din domeniul medicinei orale au create diferite tehnici pentru a susține practicarea igienei orale în cele mai bune condiții, periuța de dinți electrică fiind un accesoriu care aduce o mulțime de beneficii.
Aceasta poate fi un dispozitiv util numai dacă este utilizată și întreținută corect. 
♦ Pe capul umezit al periuței se aplică pasta de dinți. Ghidați dispozitivul de la dinte la dinte și începeți periajul perețiilor exteriori, apoi celor interiori. Dacă periuța electrică este prevăzută cu un timer profesional, acesta vă va spune când să schimbați zona.
♦ După acest proces simplu, clătiți capul periuței de dinți sub jetul de apă, cu mânerul pornit. Opriți-l și curățați mânerul și periuța, separat, înainte de le pune la loc.
♦ Curățarea corectă a dinților este tot ceea ce contează, fapt pentru care este important să înlocuiți la timp capul activ (de regulă o dată la câteva luni). 
♦ Respectați instrucțiunile de folosire și întreținere din manualul de utilizare, existent în cutia fiecărui dispozitiv de acest fel.

Diana

2 comments

  1. Buna ziua! Vreau sa va transmit ca sunt foarte fericita de periuta electrica Oral-B. Este intradevar altceva fata de o periuta de dinti normala! Recomand sa incercati si voi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *