Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Multe probleme ale cavității orale sunt provocate de placa bacteriană, însă printr-un periaj regulat și corect, acestea ar putea fi prevenite, ba chiar diminuate. În acest sens, o periuță de dinți electrică prezintă numeroase avantaje.
În primul rând, oferă un periaj mai eficient și poate acoperi suprafețe dentare mai mari comparativ cu periuţele clasice. De altfel, o periuță electrică nici nu necesită îndemânare deosebită, înconjurând fiecare dinte în parte prin sistemul de curățare și făcând periajul foarte simplu și rapid.
Placa bacteriană este formată din resturi alimentare și bacterii, fiind responsabilă de respirație urât mirositoare, carii sau pierderea dinților. Ei bine, periuța de dinți electrică este un dispozitiv ce îndepărtează această placă bacteriană printr-o mișcare de pulsație.
Extrem de apreciat de cumpărători și la un preț sub 100 RON este modelul Oral-B Vitality Plus Cross Action, reîncărcabil, cu un program de curățare și două capete incluse. De asemenea, periuța are un timer încorporat în mâner și este compatibilă cu toate rezervele Oral-B.
În alegerea unei periuțe de dinți electrice, vă sfătuim să aveți în vedere cele mai importante aspecte:
+ numărul de oscilații;
+ funcțiile unei periuțe electrice și accesoriile incluse;
+ tipul acumulatorului și durata de funcționare a periuței.
Astfel, în continuarea articolului, veți găsi un top al celor mai bune periuțe de dinți electrice, al celor mai ieftine și recomandate, precum și un scurt ghid de folosire a acestui dispozitiv relativ nou.

 


1. Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality White D12.513

× Periuța Oral-B curăță și îndepărtează placa bacteriană, capul dispozitivului adaptându-se pentru o curățare individuală a fiecărui dinte.
× Are un număr de 7600 de oscilații/ min, iar mânerul impermeabil oferă siguranță electrică pentru a fi folosit în baie.
× Este compatibilă cu o varietate de capete de periuță (Floss Action, White, 3D White, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip si Ortho).
× Folosită constant, Oral-B Vitality rezistă aproape 5 zile.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Periuța de dinți electrică Philips Sonicare HealthyWhite

× Este dovedit că, Philips Sonicare îndepărtează cu până la 100% mai multe pete, pentru dinți mai albi în doar o săptămână.
× În plus, oferă șansa de a îmbina modurile de periere cu cele 3 intensități pentru un confort maxim și o curățare optimă.
× Cronometrul pentru interval de 30 de secunde vă arată când trebuie să treceți mai departe, oferind astfel o curățare mai substanțială la nivelul gurii.
× Capetele sunt cele mai bune de la Sonicare, cu peri care elimină eficient, dar delicat placa bacteriană. 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Periuța de dinți electrică Oral-B Genius 9000

× Periuța poate executa simultan pana la 8.800 de rotații și 40.000 de pulsații în fiecare minut, îndepărtând cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală.
× Are un capăt rotunjit ce curăță întreaga dantura și dimensiuni reduse ce permit curățarea zonelor greu accesibile periuțelor clasice.
× Oral-B GENIUS 9000 vă permite să vizualizați modul în care vă periați, în aplicația de pe smartphone (pentru a oferi feedback în timp real).
× Timer integrat în mâner + 4 capete incluse + 6 programe de curățare.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Periuțele de dinți electrice au prețuri ce pornesc de la 50 de lei și pot ajunge la câteva sute de lei, prin urmare, aveți la dispoziție o gamă variată de produse, gamă din care puteți alege modelul potrivit bugetului dvs. 
De aceea, mai jos aveți o selecție a celor mai ieftine, dar apreciate periuțe de dinți electrice.

 

Alte modele ieftine și recomandate


1. Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality D12-513 3D White
Asigură o curățare 2D care elimină eficient placa bacteriană față de o periuță obișnuită. Este compatibilă cu toate rezervele Oral-B, are un program de curățare, un singur capăt inclus și un încărcător standard.
Timer-ul este integrat în mâner.

 

2. Periuța de dinți electrică Dr. Mayer GTS1050
Are 8800 de oscilații pe minut, 2 moduri de periaj (curățare, sensibil) și un cronometru de 2 minute ce asigură periajul recomandat de dentist.
Perii de calitate superioară ce înconjoară dinții pentru o curățare generală + Încărcare inductivă cu indicator cu LED, timp mai îndelungat de utilizare + design rezistent la apă.

 

Igiena orală este foarte importantă, astfel că, periajul zilnic al dinților – pe toată suprafața lor – se dovedește a fi esențial. În timp, cercetătorii din domeniul medicinei orale au create diferite tehnici pentru a susține practicarea igienei orale în cele mai bune condiții, periuța de dinți electrică fiind un accesoriu care aduce o mulțime de beneficii.
Aceasta poate fi un dispozitiv util numai dacă este utilizată și întreținută corect. 
♦ Pe capul umezit al periuței se aplică pasta de dinți. Ghidați dispozitivul de la dinte la dinte și începeți periajul perețiilor exteriori, apoi celor interiori. Dacă periuța electrică este prevăzută cu un timer profesional, acesta vă va spune când să schimbați zona.
♦ După acest proces simplu, clătiți capul periuței de dinți sub jetul de apă, cu mânerul pornit. Opriți-l și curățați mânerul și periuța, separat, înainte de le pune la loc.
♦ Curățarea corectă a dinților este tot ceea ce contează, fapt pentru care este important să înlocuiți la timp capul activ (de regulă o dată la câteva luni). 
♦ Respectați instrucțiunile de folosire și întreținere din manualul de utilizare, existent în cutia fiecărui dispozitiv de acest fel.

About Diana

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.

2 thoughts on “Cele mai bune periuțe de dinți electrice

  1. Buna ziua! Vreau sa va transmit ca sunt foarte fericita de periuta electrica Oral-B. Este intradevar altceva fata de o periuta de dinti normala! Recomand sa incercati si voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.