Cele mai bune paste de dinți

O pastă de dinți foarte bună face mai mult decât să vă ofere o respirație fresh – ingredientele active din ea ajută la curățarea fiecărui dinte, eliminând placa și bacteriile și prevenind gingivita și cariile dentare.
Pastele de dinți vin în mai multe arome și vă lasă gura și respirația proaspete după periaj. Pe lângă o curățare în profunzime, acestea pot masca orice miros de la alimente cu aromă puternică, cum ar fi usturoiul sau ceapa.

Oamenii pot avea nevoi diferite în funcție de problemele pe care le au cu dinții, prin urmare, pot căuta paste de dinți pentru dinți sensibili, respirație urât mirositoare sau albirea dinților. În primele două cazuri, pot opta fie pentru un produs care să reducă sensibilitatea dentară, fie pentru unul care să împrospăteze respirația. Când sunt în căutarea unei paste pentru albirea dinților, trebuie să aibă în vedere că nu există una care să le schimbe culoarea dinților; pot găsi doar una cu o formulă ușor abrazivă, care să îndepărteze petele.
De departe, cel mai apreciat produs este pasta de dinți Opalescence, cu proprietăți de albire, întărire a smalțului și îndepărtare a plăcii bacteriene. De asemenea, aceasta curăță eficient dinții și previne sensibilitatea dentară.
Am compilat pentru dvs. cele mai bune paste de dinți într-un clasament bazat pe caracteristicile de top ale produselor, raportul calitate/preț al produselor, precum și recenziile pozitive ale unui număr mare de cumpărători.

 

Prima noastră recomandare este gama Sensodyne, cu produse special concepute pentru fiecare nevoie în parte.
Fie că e vorba protecție împotriva sensibilității dentare, fie că aveți nevoie de o pastă de dinți pentru îndepăratare plăcii bacteriene, aveți la dispoziție o paletă largă de produse care vă oferă o curățare avansată din care să alegeți.
În funcție de nevoile dvs., puteți alege de aici pasta de dinți potrivită din gama Sensodyne.

 


 

Mai departe, cea de-a doua recomandare o constituie produsele din gama Elgydium. Indiferent că sunteți în căutarea unei paste pentru gingii sensibile, pentru prevenirea tartrului sau pentru albirea dinților, produsele Elgydium garantează un periaj dentar eficient, ajută la menținerea sănătății gingiilor și contribuie la restabilirea pH-ului cavității bucale.
În funcție de nevoile dvs., puteți alege de aici pasta de dinți potrivită din gama Elgydium.

 


Pasta de dinți Crest 3D White, Pro-Health Advanced se află și ea în topul nostru datorită formulei sale de curățare profundă și de prevenire a petelor. Față de o pastă de dinți obișnuită, aceasta curăță dincolo de ceea ce vedeți și împrospătează respirația în timp ce previne cariile, gingivita, sensibilitatea dentară și tartrul.
Crest 3D White continuă să lucreze între periaje, protejează smalțul dinților și chiar ajută la păstrarea gingiilor sănătoase.

 


Bine de știut!

  • Pasta de dinți perfectă trebuie să conțină fluor, un ingredient cu rol esențial în combaterea cariilor și întărirea dinților. Unele paste de dinți pot avea ingrediente care ajută la remineralizarea suprafeței dintelui, la refacerea mineralelor pierdute din cauza cariilor și la compensarea colorării și eroziunii.
  • Medicii stomatologi spun că este bine să lăsați pasta de dinți cu fluor să se stabilească în dinți timp de câteva minute. Clătirea cu apă de gură imediat după nu vă dăunează, însă poate împiedica pasta de dinți să funcționeze la maximum.
  • Copiii pot folosi aceeași pastă de dinți ca și părinții lor, deși copiii cu vârsta de până la trei ani ar trebui să folosească doar o cantitate de mărimea unui bob de mazăre.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *