Cele mai bune ondulatoare

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Chiar dacă ondulatorul de păr nu mai reprezintă o noutate în domeniul stilisticii, este totuși, un instrument necesar pentru obținerea unor bucle lejere sau a unor coafuri „cu atitudine”.
Tehnologia a transformat încet-încet ondulatorul de păr, de la modelele cu tambur din oțel și lipsite de reglaje și funcții la niște dispozitive automate care fac toată treaba în locul dvs. Aceste modele sunt disponibile în număr mare pe piață și au diverse specificații și tehnologii încorporate.
Ondulatoarele de păr au forme compacte și sunt ușor de manevrat, ele fiind folosite și pentru realizarea unor coafuri de zi cu zi.
Achiziționând produsul potrivit dvs., veți putea miza pe rezultate asemănătoare cu cele de la un salon de înfrumusețare. Însă, pentru că pe piață există o gamă variată de produse, puteți ține cont de aspecte precum materialul, siguranța, reglarea temperaturii, dar și designul/ întreaga construcție a ondulatorului.
Un model ieftin și apreciat de un număr mare de cumpărători este ondulatorul Remington Ci95, cu tambur cu înveliș de ceramica superioară cu extract de perle, control digital cu afisaj LCD, încălzire rapidă în 30 secunde și oprire automată după o oră. În plus, îl puteți găsi la un preț avantajos de 100 RON.
Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune ondulatoare, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.

1. Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret

× Ondulatorul BaByliss Curl Secret oferă bucle subțiri sau groase, strânse sau lejere, bucle perfect definite în numai câteva minute. Aparatul beneficiază de acoperire ceramică pentru un efect de netezire al părului și distribuire uniformă a căldurii.
× Ondulatorul are trei trepte de temperatură, temperatura maximă fiind de 230°C.

× Alte caracteristici cheie ale ondulatorului: utilizare rapidă, protecție a firului de păr, rezultate rapide și de durată chiar în confortul casei.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00

× Datorită sistemul inovator al ondulatorului de la Philips și învelișului ceramic protector cu infuzie de cheratină se obțin rezultate perfecte de fiecare dată: buclele simple și lejere.
× Ondulatorul automat este ușor de folosit, permițând o prindere verticală, relaxată, iar sistemul deschis în combinație cu 2 ghidaje rotative asigură bucle uniforme.
× Cu acest ondulator puteți obține bucle de durată, la o setare de temperatură potrivită.

× Coafuri versatile, 3 direcții de ondulare reglabile, încălzire rapidă, oprire automată, cablu de 2 m; toate acestea conving imediat consumatorul de faptul că ondulatorul de la Philips StyleCare Prestige poate fi cea mai bună alegere.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Ondulator Automat Ionic Curl Secret OPTIMUM BaByliss C1600E

× Ondulatorul cucerește prin formatul compact și ergonomic, designul modern și elegant, în același timp, fiind un adevărat ajutor în crearea unor bucle uniforme, acasă.
× 
Butoanele de operare sunt plasate la îndemână, pentru ca dvs. să ajungeți intuitiv la ele. Cele 3 trepte de încălzire potrivite fiecărui tip de păr (subțire, normal și gros), învelișul ceramic protector și funcția ionică asigură o mai bună îngrijire a firului de păr. 
× Alte funcții: Oprire automată după o oră, Ionizare, Schimbare sens rotație, Afișaj LCD.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


4. Placă profesională de ondulat BaByliss Easy Waves C260E

× Plăcile late prevăzute cu înveliș Titanium Ceramic protejează părul în același timp în care îți oferă bucle lejere. 
× Placa profesională este ușor de folosit, are un design ergonomic și greutate redusă. Are 3 setări de temperatură, temperatura maximă fiind de 200°C. Se folosește pe părul uscat, oferind onduleuri strălucitoare și rezistente.
Se livrează împreună cu o husă termorezistentă.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Modele ieftine și bine vândute

Ondulator Rowenta CF2132F0

Se încălzește si poate fi folosit într-un minut. Temperatura maximă este de 180⁰ C.
Diametru 16mm, cablu flexibil.

 

Ondulator Philips BHH777/00

Temperatura maximă este de 200⁰ C.
Învelișul ceramic protector al plăcilor garantează distribuirea egală a căldurii.

Ondulator Remington Ci5319

Are 8 setări de temperatură, iar învelișul ceramic cu turmalin pentru protecție anti-statică și alunecare usoară.Așa cum am menționat la începutul articolului, cele mai bune ondulatoare de păr vor fi cele care răspund necesităților dvs. de coafare și styling.
Buclele vor fi mereu o alegerea potrivită atât pentru o nuntă, cât și pentru mersul la supermarket. Ele vor rămâne în tendințe și în acest an pentru că sunt foarte ușor de realizat cu ajutorul unui ondulator, iar sfaturile noastre sunt următoarele:
♦ Puteți aplica puțină spumă înainte de a-l folosi. Rulați, ulterior, numai jumătate din lungimea părului, pentru ca buclele să se așeze cât mai lejere și uniforme.
♦ Luați pe rând o șuviță de păr, o desfaceți și o înfășurați în jurul ondulatorului spre exterior. În cazul în care aveți un ondulator cu clește, lucrurile sunt mai simple: prindeți șuvița în clește, iar apoi o înfășurați mai ușor în jurul cilindrului.
♦ Pentru fiecare șuviță în parte, așteptați în jur de 10 secunde; stând mai mult, riscați degradarea firelor.
♦ Obișnuiți-vă să curațați aparatul în funcție de cât de frecvent îl folosiți. Cu o simplă dischetă demachiantă îmbibată în oțet puteți șterge suprafața dispozitivului.
♦ Atenție! Nu este recomandat să frecați cu un material abraziv, pentru că s-ar distruge stratul protector. 
♦ Respectați instrucțiunile fiecărui produs în parte, pentru o utilizare de lungă durată a ondulatorului dvs.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

2 comments

  1. Daca doriti calitate, alegeti produsele de la BaByliss, costa putin mai mult dar rezultatele nu ezita sa se vada. Nu va caliciti daca tineti la parul vostru. Cu ondulatorul de la Babyliss, am reusit sa obtin cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *