Cele mai bune ondulatoare

Chiar dacă ondulatorul de păr nu mai reprezintă o noutate în domeniul stilisticii, este totuși, un instrument necesar pentru obținerea unor bucle lejere sau a unor coafuri „cu atitudine”.
Tehnologia a transformat încet-încet ondulatorul de păr, de la modelele cu tambur din oțel și lipsite de reglaje și funcții la niște dispozitive automate care fac toată treaba în locul dvs. Aceste modele sunt disponibile în număr mare pe piață și au diverse specificații și tehnologii încorporate.
Ondulatoarele de păr au forme compacte și sunt ușor de manevrat, ele fiind folosite și pentru realizarea unor coafuri de zi cu zi.
Achiziționând produsul potrivit dvs., veți putea miza pe rezultate asemănătoare cu cele de la un salon de înfrumusețare. Însă, pentru că pe piață există o gamă variată de produse, puteți ține cont de aspecte precum materialul, siguranța, reglarea temperaturii, dar și designul/ întreaga construcție a ondulatorului.
Un model ieftin și apreciat de un număr mare de cumpărători este ondulatorul Remington Ci95, cu tambur cu înveliș de ceramica superioară cu extract de perle, control digital cu afisaj LCD, încălzire rapidă în 30 secunde și oprire automată după o oră. În plus, îl puteți găsi la un preț avantajos de 100 RON.
Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune ondulatoare, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.


1. Ondulator automat BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E

× Ondulatorul BaByliss Curl Secret oferă bucle perfecte în numai câteva minute. Aparatul beneficiază de acoperire ceramică pentru un efect de netezire al părului.
× Prin tehnologia Auto-Curl, vă puteți bucura de bucle, dar și de un fir de păr sănătos, protejat, mai moale și mai stralucitor.
× Elementul ceramic profesional oferă rezultate rapide și de durată.
× Ondulatorul are două trepte de temperatură: 180°C și 205°C

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Ondulator complet automat Philips ProCare HPS950/00

× Ondulatorul de la Philips oferă rezultate perfecte de fiecare dată: buclele simple și lejere.
× Prin tehnologia cu ioni negativi vă puteți baza și pe un tratament al firului de păr, intensificând luciul și strălucirea acestuia.
× Invelișul ceramic din titan al barei împreună cu cele 3 setări de temperatură vă ajută să obțineți rezultate perfecte.

× 3 direcții de ondulare reglabile, cablu de alimentare cu articulație cu lungime de 2 m, 30 de secunde timp de încălzire.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Ondulator Rowenta CF4132

× Ondulatoarele împreună cu placa de creponat și cea de îndreptat părul au încorporat un element încălzitor, ce garantează difuzia constantă a căldurii, pentru obținerea unor rezultate ideale de coafare.
× Datorită învelișului ceramic, vă puteți bucura de bucle, dar și de un fir de păr sănătos și protejat.
× Accesoriile incluse: Ondulator de 16 mm + Ondulator de 32 mm + 4 clame de prindere + Placa pentru creponat sau îndreptat + Perie + Ondulator în spirală + 2 ace de par
× Temperatura maximă este de 180 °C

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00

× Ondulatorul este ușor de manevrat, ținut într-o poziție verticală naturală el asigură o prindere relaxată si permite crearea unor bucle uniforme.
× Butoanele de operare sunt plasate la îndemână, pentru ca dvs. să ajungeți intuitiv la ele.
× Forma curbată oferă un plus de confort la ondulare, chiar și aproape pe scalp.

× Învelișul ceramic protector cu infuzie de cheratina asigură o mai bună îngrijire a firului de păr.
× Ondulatorul se oprește automat după o oră, iar indicatorul Curl Ready vă anunță când șuvița e gata.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Modele ieftine și recomandate

Ondulator Rowenta CF2132F0

Se încălzește si poate fi folosit într-un minut. Temperatura maximă este de 180⁰ C.
Diametru 16mm, cablu flexibil.

 

Ondulator Philips BHH777/00

Temperatura maximă este de 200⁰ C.
Invelișul ceramic protector al plăcilor garantează distribuirea egală a căldurii.

Ondulator Remington Ci5319

Are 8 setări de temperatură, iar învelișul ceramic cu turmalin pentru protecție anti-statică și alunecare usoară.Așa cum am menționat la începutul articolului, cele mai bune ondulatoare de păr vor fi cele care răspund necesităților dvs. de coafare și styling.
Buclele vor fi mereu o alegerea potrivită atât pentru o nuntă, cât și pentru mersul la supermarket. Ele vor rămâne în tendințe și în acest an pentru că sunt foarte ușor de realizat cu ajutorul unui ondulator, iar sfaturile noastre sunt următoarele:
♦ Puteți aplica puțină spumă înainte de a-l folosi. Rulați, ulterior, numai jumătate din lungimea părului, pentru ca buclele să se așeze cât mai lejere și uniforme.
♦ Luați pe rând o șuviță de păr, o desfaceți și o înfășurați în jurul ondulatorului spre exterior. În cazul în care aveți un ondulator cu clește, lucrurile sunt mai simple: prindeți șuvița în clește, iar apoi o înfășurați mai ușor în jurul cilindrului.
♦ Pentru fiecare șuviță în parte, așteptați în jur de 10 secunde; stând mai mult, riscați degradarea firelor.
♦ Obișnuiți-vă să curațați aparatul în funcție de cât de frecvent îl folosiți. Cu o simplă dischetă demachiantă îmbibată în oțet puteți șterge suprafața dispozitivului.
♦ Atenție! Nu este recomandat să frecați cu un material abraziv, pentru că s-ar distruge stratul protector. 
♦ Respectați instrucțiunile fiecărui produs în parte, pentru o utilizare de lungă durată a ondulatorului dvs.

About Diana

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.

2 thoughts on “Cele mai bune ondulatoare

  1. Daca doriti calitate, alegeti produsele de la BaByliss, costa putin mai mult dar rezultatele nu ezita sa se vada. Nu va caliciti daca tineti la parul vostru. Cu ondulatorul de la Babyliss, am reusit sa obtin cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.