Cele mai bune mese de grădină

  1. Criterii importante in alegerea unei mese gradina

Alegerea unei mese gradina nu este tocmai cea mai simpla decizie pe care trebuie sa o ia proprietarii. O masa de gradina este deopotriva utila, dar si estetica, de efect. Masa va fi folosita de catre membrii familiei si invitati, de primavara devreme si pana toamna tarziu, pentru servirea mesei, pentru practicarea unui hobby, pentru realizarea temelor, precum si pentru alte activitati importante. Mobilierul de gradina trebuie sa fie format din mese si scaune, eventual un foisor, o umbrela, un leagan sau un balansoar, iar daca spatiul si bugetul permit, iar in familie sunt si copii, se poate amenaja si un mic spatiu de joaca pentru acestia.

Cum alegi cea mai buna masa de gradina?

Inainte de a alege masa de gradina, proprietarii trebuie sa stie ca exista pe piata, atat in magazinele specializate, cat si in mediul online mai multe tipuri de mese de gradina. Acestea pot fi special concepute pentru relaxare, socializare, copii sau pentru a servi masa impreuna cu familia si cu prietenii.

Clientii pot alege o masa de dimensiuni reduse daca nu au suficient spatiu in gradina pentru propria relaxare. Pentru familie nu este nevoie de o masa mai mare de patru locuri. Cei care dores ca gradina lor sa devina spatiu de socializare, pot opta pentru o masa de gradina mai mare, cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 12 persoane. De aceea, dimensiunea mesei de gradina este foarte importanta. In acest sens, profesionistii fac referire la lungimea blatului, de numarul de persoane care vor sta la masa si la distanta dntre picioarele mesei din cel mai ingust punct, pentr a se asigura ca scaunele vor incapea frumos sub masa.

Recomandarile noastre:

1. Masa gradina, terasa, curte Kring Bruxelles

× Pe langa designul modern, masa pentru exterior are o structura din otel de cea mai buna calitate, un blat de 5 mm din sticla cu finisaj in valuri si un loc integrat pentru umbrela de gradina. Masa are o forma dreptunghiulara si este potrivita pentru 6 persoane.
× Masa este potrivita fie in gradina, pe terasa, pentru bar-uri sau evenimente.
× Dimensiuni: Inaltime- 70 cm; Lungime- 150 cm; Latime- 90 cm. Are o greutate de 24.8 Kg.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Masa gradina blat mozaic

× Aceasta masa este realizata din lemn masiv de acacia, un lemn de esenta tare, durabil si rezistent la intemperii, masa fiind potrivita pentru exterior, fie ca o plasati in gradina, pe terasa sau in curte. Masa este diferita de alte modele datorita blatului cu placute interesante din mozaic, care se curata mereu usor. Masa este usor de asamblat.
× Masa are o forma dreptunghiulara si este potrivita pentru 5 persoane.
× Dimensiuni: 140 x 70 x 75 cm (L x l x i)

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Masa gradina,terasa KALINA MORRO

× Pe langa designul modern, masa pentru exterior este destinata teraselor sau gradinilor, avand un cadru din metal si blat din sticla si ratan. Masa are o forma rotunda si este potrivita pentru 6 persoane. Functii- Rezistenta UV.
× Masa are o structura solida si este rezistenta la intemperii.
× Dimensiuni: Lungime- 120 cm; Diametru- 120 cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


4. Masa de gradina LikeSmart

× Masa de gradina are o forma dreptunghiulara, o structura din otel inoxidabil si este realizata din lemn de acacia, un lemn de esenta tare, rezistent la intemperii. Masa este potrivita fie in gradina, pe terasa sau pentru evenimente, fiind potrivita pentru 6 persoane.
× Dimensiune: 150 x 90 x 75 cm.
× Aflati mai multe despre acest produs accesand linkul atasat.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Forma mesei de gradina conteza foarte mult. Pe piata sunt mese de gradina rotunde, ideale pentru o gradina mica, dar si dreptunghiulare. Cele dreptunghiulare sau patrate ofera suficient spatiu proprietarilor si invitatilor si suficient spatiu pe masa pentru bucatele ce urmeaza sa fie servite. O masa de gradina mai mare va avea un impact puternic asupra esteticii gradinii.

Materialul din care este conceputa masa de gradina conteaza foarte mult. Pe piata se gasesc mese de gradina din ratan natural sau estetic. Ratanul natural este fabricat din materiale pe baza de plante si impletit, foarte raspandit pe tot globul. Desi este foarte frumos, ratanul este un material sensibil la conditiile meteo si la umezeala. Ratanul sintetic este mult mai rezistent la pete, la razele UV si este reciclabil, usor de curatat si de spalat, cu un aspect rustic.

Mesele de gradina din lemn sunt o alegere foarte buna atat din punct de vedere estetic, cat si al durabilitatii. Cel mai des intalnit material in acest sens este lemnul de tec. Acesta nu crapa, nu se cojeste si nu devine sfaramicios, avand proprietatea naturala de a respinge insectele nedorite. Masa din  beton este perfecta pentru ca nu putrezeste, nu se cojeste si nu este distrusa de nicio conditie meteo nefavorabila.

Pe piata mai exista si modele de mese de gradina din aluminiu, un material foarte usor care rezista la conditii de vreme neprielnice, dar si din otel inoxdabil, un material rezistent la rugina si cu un aspect modern, sau mese din plastic, o varianta usoara, usor de intretinut si foarte ieftina.

Din criteriile necesare alegerii mesei de gradina nu trebuie scapate din vedere bugetul pe care proprietarii si l-au propus in acest sens, precum si facilitatile de care dispune, daca dispune de scune asortate, daca este pliabila sau nu, usor de depozitat sau daa poate fi tinuta afara tot timpul anului.

Importanta achizitionarii unei mese gradina

Servirea mesei in aer liber implica folosirea unui mobiler special conceput in acest sens. Fie ca este vorba numai despre membrii familiei sau si despre invitati, conteaza foarte mult confortul de care se bucura participantii la masa.

De aceea, o masa de gradina aleasa in mod corect are rolul de a le oferi acestora cnfortul necesar, in timp ce o masa care nu are dimensiunile potrivite poate sa provoace neplaceri. Nu numai stabilitatea si dimensiunile mesei de gradina, ci si estetica acesteia si utilitatea sunt criterii demne de luat in calcul, pentru ca masa va fi expusa permanent la soare, la temperaturi extreme si la fenomene meteo.

Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *