Cele mai bune kituri pentru unghii false

Manichiura reprezintă un aspect important din ritualul de îngrijire al oricărei femei, iar pentru o manichiură impecabilă trebuie să ai -în primul rând- unghii sănătoase.
Extensii ale unghiilor naturale, unghiile false imită cu ajutorul diverselor tehnici și materiale aspectul unghiei naturale. Fie că vă doriți un format rotund, oval sau drept, unghiile false se remarcă prin frumusețe și rezistență.
Unghiile tehnice sunt doar o prelungire a unghiei naturale, iar pentru obținerea unei manichiuri deosebite în confortul propriei case, puteți opta pentru un kit de unghii.
De obicei, acesta include o lampă profesională, câteva geluri, pile speciale, pensule, folii și decorațiuni. Prețurile pot varia de la câteva sute de lei, la câteva mii de lei, însă rezultatul obținut depinde și de priceperea dvs.
La un preț accesibil, manichiura tehnică are o rezistență de durată și culori impecabile până la două sau chiar trei săptămâni.
Astfel, dacă doriți să vă realizați o manichiură impecabilă chiar în confortul locuinței,  în continuarea articolului, veți găsi recomandări legate de cele mai bune kituri pentru unghii false:


1. Kit Unghii False cu Gel

×  Tip produs: Șablon profesional ce include 488 de bucăți.
× Kitul include o lampă cu LED profesională, o pilă electrică profesională, geluri colorate UV, gel transparent, 100 de tipsuri, 50 de șabloane pentru construcție, un buffer, 3 pile speciale pentru manichiură, bețișoare pentru cuticule, 7 pensule pentru aplicare, 250 de șrvetele-paduri speciale, primer, clește, adeziv- lipici special pentru tipsuri și multe altele.
CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Kit unghii profesional

×  Tip produs: Decorațiune profesională ce include 477 de bucăți.
× Kitul este destinat atât persoanelor începătoare, dar și profesionistelor, incluzând aparatura electrică de bună calitate, geluri de construcție și decorațiuni.
× Lampa UV profesională SUNONE 48w LED cu timer și senzor pentru aprindere automată, cele 15 pensule unghii pentru construcție și pictură, numeroasele geluri și accesorii se dovedesc a fi necesare pentru realizarea unei manichiuri perfecte.
CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Atunci când ești la curent cu cele mai noi tendințe și îți dorești să te perfecționezi într-un domeniu în confortul propriei locuințe, poți opta pentru prestarea serviciilor de manichiură/ pedichiură.
Aceste seturi complete pentru manichiură includ produse calitative și variate, de la geluri la lacuri, tipsuri, vopsele acrylice, accesorii unicat și produse speciale pentru nail art. Toate acestea vin în ajutorul dumneavoastră, facilitându-vă munca depusă.


3. Kit Unghii False cu Gel

× Lampa de 36 W KT 230 cu timer de 120 secunde și două pozitii, cu 4 neoane, dar și cele 12 geluri colorate UV vă ajută să obțineți o varietate de modele.
× Kitul include, de asemenea, o pilă electrică cu viteză de rotație între 3000-2000 rpm, 100 de tipsuri, adeziv, șabloane, primer, pensule și bețișoare.
× 12 geluri colorate UV precum vopsea albă, galben închis, galben aprins, portocalie, roșie, bleu, albastră, verde, verde închis, ciocolatie, maro și neagră, picturi acrilice pe bază de apă.
CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Kit Unghii False cu Gel

× Kitul include 1409 bucăți: o lampă cu LED profesională, o pilă electrică profesională, geluri colorate UV, șabloane pentru construcție și multe alte accesorii.
× Lampa de 36 W Evolution Pro 230 cu timer de 120 secunde și două pozitii, cu 4 neoane, dar și cele 12 geluri colorate UV vă ajută să obțineți diverse modele.
× Cele 12 geluri colorate UV: vopsea albă, galben închis, galben aprins, portocalie, roșie, bleu, albastră, verde, verde închis, ciocolatie, maro și neagră, picturi acrilice pe bază de apă.
CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *