Cele mai bune irigatoare bucale

Irigatoarele orale îndepărtează placa și bacteriile, contribuind totodată la prevenirea sau controlarea bolilor gingivale.
Un irigator bucal este un dispozitiv care ajută la îndepărtarea particulelor de alimente din dinți și ar putea ajuta la reducerea sângerării și a bolilor gingiilor. Deși nu-l putem considera drept un înlocuitor pentru periaj sau ață dentară, acesta are un rol semnificativ în protejarea sănătății orale, îmbunătățind sănătatea gingiilor cu până la 93%, în comparație cu periajul singur.

Profesioniștii din domeniul stomatologic recomandă să folosiți ata dentară cel puțin o dată pe zi și să vă spălați pe dinți de cel puțin două ori pe zi. Studiile în domeniu au arătat că periajul cu o periuță electrică împreună cu utilizarea unui irigator bucal pot elimina cu 99% mai multă placă decât dacă se folosește doar o periuță de dinți manuală.
Când vine vorba de igiena dentară, aveți grijă să culegeți cele mai bune informații, astfel încât să puteți face cele mai bune alegeri pentru sănătatea dumneavoastră orală.
La baza recomandările noastre stau caracteristicile de top ale produselor, raportul calitate/preț, precum și recenziile pozitive ale unui număr mare de cumpărători.

1. Duș bucal Waterpik Profesional Aquarius

♦ Dispozitivul asigură îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriană datorită tehnologiei de modulare a pulsului (modul Floss) si stimularea sporită a gingiilor (modul de masaj Hydro-Pulse).
♦ Acest model avansat include 7 vârfuri, un sistem nou de control al presiunii cu 10 setări și un rezervor cu o capacitate de 90+ secunde. Este ușor de folosit și are un design elegant.
♦ Irigatorul bucal Waterpik Profesional elimină petele greu accesibile pe care alte produse nu reușesc și este ideal chiar și pentru implanturi sau coroane dentare. De asemenea, ajută la îmbunătățirea sănătății gingiilor și la o respirație mai proaspătă și curată.

2. Irigator Oral Profesional pentru Duș Bucal

♦ Irigatorul profesional fără fir curăță în profunzime spațiul interdentar și nu numai. Este prevăzut cu 5 trepte de intensitate și include 4 capete de curățare (duză standard, duză pentru curățarea limbii, duză ortodontică și duză parodontală).
♦ Irigatorul asigură un flux cu presiune mărită pentru o curățare profesională în confortul propriei case. O încărcare de 4 ore oferă până la 2 săptămâni de folosire.
♦ Dispozitivul are un design ergonomic cu suprafață anti-alunecare, este rezistent la apă și are un rezervor cu o capacitate de 300 ml.

3. Irigator Bucal EvoSmart

♦ Acest model profesional este ideal pentru curățarea din jurul aparatelor sau coroanelor dentare, îndepărând eficient bacteriile dintre dinți și de sub linia gingiilor, acolo unde periajul și ața dentară nu ajung. De asemenea, masează și stimulează gingiile pentru a îmbunătăți circulația și a menține gingiile puternice și sănătoase.
♦ Irigatorul are un recipient de 300 ml, este rezistent la apă, se încarcă în 4 ore și are o autonomie de 7 până la 10 zile. Aparatul este ușor de folosit și de manevrat datorită funcțiilor intuitive și a mânerului confortabil și ergonomic.

4. Irigator bucal Dr. Mayer WT6000

♦ Irigatorul bucal Dr. Mayer Profesional este dotat cu One Touch și Multi Pulse, două tehnologii esențiale pentru îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene și a tartrului.
♦ Acest model avansat ajută în lupta împotriva gingivitei și a paradontozei și contribuie la menținerea unei respirații fresh.
♦ Este recomandat de medicul stomatolog, fiind potrivit pentru a curăța în jurul implanturilor, aparatelor ortodontice, coroanelor, puntilor si protezelor.
Dispozitivul include 6 vârfuri, are 10 trepte de presiune și un rezervor cu o capacitate de 600ml.

5. Irigator duș bucal profesional Woya

♦ Curățare cu jet de apă, simplu și rapid. Dispozitivul include 8 capete interschimbabile și are 3 moduri de funcționare (Normal, Soft, Puls) pentru ca procesul de curățare să fie unul eficient și cu rezultate satisfăcătoare.
♦ Irigatorul oral îndepărtează cu succes placa bacteriană și reduce sângerările gingivale. Este ușor de utilizat și de manevrat datorită funcțiilor intuitive și formei ergonomice.
♦ Bateria acestuia se încarcă în doar 4 ore și are o autonomie de 2 săptămâni.


Irigatoarele orale funcționează destul de simplu, folosind apă sub presiune pentru a îndepărta placa bacteriană/ tartrul din golurile dintre dinți. Un astfel de dispozitiv poate fi folosit și pe aparatele ortodontice și pe persoanele care au coroane și punți.

După cum ați remarcat din recomandările noastre de mai sus, aceste aparate sunt o modalitate ușoară și eficientă de curățare a dinților, deoarece fluxurile de apă pot ajunge departe în gură și între dinți. Acest lucru se datorează faptului că mânerele de pe irigatoare sunt proiectate ergonomic și au duze în unghi care permit să accesați toate zonele gurii. Iar acestea nu trebuie folosite o perioadă lungă de timp pentru a fi eficiente; o folosire de 1 minut/ zi este suficientă pentru a curăța dinții din toate zonele gurii.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *