Cele mai bune încălzitoare cu halogen/quartz

Tocmai pentru că vremea rece și capricioasă a început să-și intre în drepturi, ar trebui să vă orientați către achiziționarea unui aparat de încălzire electric, un model care să reprezinte o investiție durabilă și rentabilă.
O variantă rapidă de încălzire a unui spațiu bine izolat termic și cu o suprafață relativ mică, poate fi radiatorul cu halogen.
Cel mai avantajos aspect al acestor aparate este acela că, odată pornit, radiatorul cu halogen emană imediat căldură. Majoritatea căldurii degajate de elementele de quartz sau umplute cu gaz halogen se face în spectrul infraroșu al luminii, cu o lungime mai mare de unde care pătrund ușor prin materiale.
În alegerea unui radiator de calitate, acordați atenție puterii acestuia, putere exprimată în watti. Aceasta vă arată cât consumă un radiator; spre exemplu, dacă sunt menționați 2000W, la o oră de funcționare continuă, pe factură veți avea deja 2kW. De asemenea, va trebui să potriviți puterea sau treapta de putere folosită în raport cu spațiul pe care îl vreți încălzit.
Modelele prezentate mai jos sunt printre cele mai apreciate de către numeroși cumpărători, iar pentru avantajul unei livrări gratuite, vă recomandăm cumpărăturile online.

 


1. Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS

× Cu o putere de 1600W, acest radiator încălzește pe ambele părți și este suficient de mare pentru a încălzi cu succes orice încăpere (cu ușa închisă) din cadrul unui apartament de bloc.
× Modelul are un comutator rotativ pe 4 nivele pentru a ajusta puterea radiatorului.
× Aparatul este prevăzut cu un mâner pentru a fi transportat cu ușurință și un sistem de siguranță care oprește funcționarea radiatorului atunci când acesta se află în poziție orizontală.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII2. Radiator cu halogen Zass HS 04

× Având o putere de 1600W, radiatorul poate încălzi rapid orice încăpere (cu ușa închisă) din cadrul unui apartament de bloc.
× Modelul se remarcă prin zgomot redus la baleiere, eficiență ridicată și economie de energie. Este prevăzut cu un comutator rotativ pe 4 nivele pentru a ajusta puterea radiatorului.
× Aparatul este prevăzut cu un mâner îngropat pentru transportul facil și un sistem de siguranță care oprește funcționarea radiatorului atunci când acesta se află în poziție orizontală.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII3. Încălzitor cu 3 rezistențe quartz ZILAN ZLN-8815

× Radiatorul are 3 rezistențe quartz, o putere de 1500W și 3 trepte de ajustare a încălzirii- 500W/1000W/1500W.
× Modelul este ușor de manevrat mulțumită mânerului din plastic și este prevăzut cu sistem de protecție împotriva răsturnării.
× Aparatul este prevăzut cu un indicator luminos de funcționare și un mâner încorporat.
× Dimensiunile radiatorului sunt: Lungime- 52 cm, Lățime- 13 cm și Înălțime- 26 cm.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


 

4. Radiator halogen cu baleiere, Hyundai HYH 220H

× Radiatorul cu halogen Hyundai are 4 trepte de putere: 400W/800W/1200W /1600W și 4 tuburi de halogen. De altfel, regăsim la acest model funcția de baleiere orizontală, decuplare automată la răsturnare.
× Acest radiator este potrivit și recomandat pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.
× Aparatul de încălzire electrică are o carcasă metalică albă, iar liniile definitorii au un design rafinat.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII5. Radiator cu quartz HARLEM HOUSETECH LAVICA HS404

× Radiatorul cu quartz reprezintă varianta perfectă de încălzire a biroului sau a oricărei încăperi din casă. Fiind compact și ușor de transportat, radiatorul poate fi ideal și într-o excursie.
× Funcția de umidificator contribuie la umidificarea aerului din cameră prevenind uscarea aerului pe timpul iernii; aparatul umidifică aerul prin simpla turnare a apei în recipientul special destinat.
× Alte funcții: protecție supraîncălzire, protecție anti-îngheț, termostat de cameră reglabil, termostat de siguranță și aerotermă încorporată.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Prin urmare, atunci când sunteți în căutarea unui radiator cu halogen/ quartz, ar trebui să aveți în vedere aspecte precum puterea maximă a acestuia, treptele de putere, numărul de elemenți, dimensiunile și greutatea, mânerul pentru transport, grilajul de protecție și materialele din care sunt realizate.
Pentru mai multe modele din această categorie, vizualizați întreaga ofertă chiar aici.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *