Cele mai bune huse de scaun pentru masaj

At├ót efortul fizic, c├ót ╚Öi ╚Öederea ├«ndelungat─â la birou sunt f─âr─â ├«ndoial─â cauzele durerilor cervicale sau de spate. Husele pentru scaun v─â scutesc de drumurile la salonul de masaj ╚Öi sunt o variant─â accesibil─â ╚Öi eficient─â pentru a calma aceste dureri, mecanismele din interior gener├ónd c─âldur─â ╚Öi ajut├ónd astfel la ameliorarea mu╚Öchilor inflama╚Ťi.
Asem─ân─âtoare – ca principiu de func╚Ťionare – cu un scaun de masaj, aceste huse sunt mult mai ieftine la achizi╚Ťionare, ocup─â mult mai pu╚Ťin spa╚Ťiu ╚Öi sunt u╚Öor de instalat pe scaun sau pe canapea.

Multe huse folosesc tehnica de terapie shiatsu (ÔÇ×presiune cu degetulÔÇŁ), adic─â o form─â de masaj ce se concentreaz─â pe rotirea ╚Öi ├«ntinderea membrelor, articula╚Ťiilor ╚Öi punctelor de presiune de pe corp. Beneficiile acestui tip de masaj sunt numeroase ╚Öi dac─â ar fi s─â amintim c├óteva dintre ele, am men╚Ťiona: ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei, reducerea stresului, tensiunii ╚Öi chiar a anxiet─â╚Ťii, ameliorarea durerilor de cap, redarea energiei, tratarea insomniei ╚Öi a tulbur─ârilor digestive.
Prin urmare, ├«n confortul propriei case ne putem bucura acum de un masaj bun f─âr─â s─â scoatem din buzunar sumele pe care le-am pl─âti pentru ╚Öedin╚Ťe de masaj sau pentru un fotoliu scump, doar apel├ónd la huse pentru scaun sau aparate de masaj. Despre acestea din urm─â, am scris ├«n urm─â cu c├óteva luni un articol mai detaliat.

C├ónd vine vorba de alegerea unei perne de acest fel, importante sunt func╚Ťionalitatea ╚Öi confortul ( ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi este c─â dac─â utiliza╚Ťi un masaj shiatsu, unele set─âri pot fi mai dure dec├ót relaxante, dar ├«n acest caz pute╚Ťi reduce intensitatea). Recomand─ârile noastre s-au f─âcut ├«n func╚Ťie de caracteristicile produsului, raportul pre╚Ť/calitate ╚Öi recenziile cump─âr─âtorilor.

Aparat de masaj cu afisaj digital, Insma

ÔÖŽ Cele 4 noduri de masaj Shiatsu amelioreaz─â oboseala acumulat─â ├«n zona g├ótului ╚Öi a umerilor, iar cu ajutorul telecomenzii pute╚Ťi controla ╚Öi ajusta direc╚Ťiile de rota╚Ťie pentru a v─â bucura de un masaj relaxant ╚Öi pe placul dvs.┬á
ÔÖŽ┬áDe asemenea, pute╚Ťi activa func╚Ťia de Heating pentru accelerarea circula╚Ťiei s├óngelui ╚Öi func╚Ťia de comprimare a aerului pe coapse, ╚Öezut ╚Öi talie pentru a v─â relaxa mu╚Öchii ├«ncorda╚Ťi.
ÔÖŽ Dimensiuni: Lungime- 77.9 cm, L─â╚Ťime- 39.8 cm.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana MC822 88922

ÔÖŽ Aceast─â hus─â, potrivit─â pentru g├ót ╚Öi spate, este eficient─â ├«n tratamentul intensiv, fiind creat─â pentru protejarea coloanei vertabrale ╚Öi zonei ╚Öoldului. Are trei trepte de intensitate ╚Öi pute╚Ťi opta ├«ntre masajul cu vibra╚Ťii, shiatsu ╚Öi cu lumin─â ro╚Öie, av├ónd, ├«n acela╚Öi timp, la dispozi╚Ťie func╚Ťia Heating (de ├«nc─âlzire).
ÔÖŽ Alte func╚Ťii: oprire automat─â ╚Öi pern─â deta╚Öabil─â.
ÔÖŽ Dimensiuni: Lungime- 40 cm, L─â╚Ťime- 9 cm, ├Än─âl╚Ťime- 118 cm.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Husa masaj shiatsu Medisana MCG 820 88995

ÔÖŽ Perna de masaj cu presopunctur─â ofer─â un masaj shiatsu precis ╚Öi relaxant datorit─â capetelor de gel moi. Func╚Ťia de c─âldur─â ╚Öi cele trei zone de masaj (├«ntreg/ parte superioar─â/ parte inferioar─â) ├«mpreun─â cu trei intensit─â╚Ťi diferite pot fi selectate ╚Öi reglate individual.
ÔÖŽ Banda Velcro practic─â se fixeaz─â la sp─âtarul scaunului.
ÔÖŽ┬áMaterialul husei este u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, iar pe l├óng─â husa ├«n sine, pachetul include o telecomand─â prin cablu, o unitate de alimentare ╚Öi un manual de utilizare.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Husa de scaun pentru masaj Medisana MC 828

ÔÖŽ ├Än urma unui masaj cald sau rece oferite de aceast─â hus─â de scaun, mu╚Öchii dvs. vor fi din nou supli ╚Öi detensiona╚Ťi. Pentru un plus de confort, ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 4 programe diferite de masaj.
ÔÖŽ Masajul shiatsu intens al spatelui, masaj separat al zonei cervicale (cu ├«n─âl╚Ťime reglabil─â) ╚Öi masaj prin vibra╚Ťii pe suprafa╚Ťa ╚Öezutului, toate acestea pot fi selectate ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile individuale.
ÔÖŽ Func╚Ťii: oprire automat─â ╚Öi telecomand─â.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Stiluri diferite de masaj, role care ÔÇ×c─âl─âtorescÔÇŁ ├«n sus ╚Öi ├«n jos pe lungimea coloanei vertebrale, op╚Ťiunea de a personaliza masajul pentru fiecare zon─â a g├ótului ╚Öi a spatelui, toate acestea ofer─â o senza╚Ťie de relaxare ╚Öi au ca rezultat un spate bine ├«ngrijit. Chiar dac─â aceste huse pot ameliora unele dureri, trebuie s─â fi╚Ťi con╚Ötien╚Ťi c─â nu le pot vindeca ├«n ├«ntregime.
Pe l├ónga asta, dac─â nu sunte╚Ťi sigur c─â utilizarea acestui suport de masaj este potrivit─â pentru dvs., discuta╚Ťi cu un medic sau un profesionist din domeniul s─ân─ât─â╚Ťii ├«nainte de a achizi╚Ťiona/ ├«ncerca.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *