Cele mai bune huse de scaun pentru masaj

Atât efortul fizic, cât și șederea îndelungată la birou sunt fără îndoială cauzele durerilor cervicale sau de spate. Husele pentru scaun vă scutesc de drumurile la salonul de masaj și sunt o variantă accesibilă și eficientă pentru a calma aceste dureri, mecanismele din interior generând căldură și ajutând astfel la ameliorarea mușchilor inflamați.
Asemănătoare – ca principiu de funcționare – cu un scaun de masaj, aceste huse sunt mult mai ieftine la achiziționare, ocupă mult mai puțin spațiu și sunt ușor de instalat pe scaun sau pe canapea.

Multe huse folosesc tehnica de terapie shiatsu („presiune cu degetul”), adică o formă de masaj ce se concentrează pe rotirea și întinderea membrelor, articulațiilor și punctelor de presiune de pe corp. Beneficiile acestui tip de masaj sunt numeroase și dacă ar fi să amintim câteva dintre ele, am menționa: îmbunătățirea circulației, reducerea stresului, tensiunii și chiar a anxietății, ameliorarea durerilor de cap, redarea energiei, tratarea insomniei și a tulburărilor digestive.
Prin urmare, în confortul propriei case ne putem bucura acum de un masaj bun fără să scoatem din buzunar sumele pe care le-am plăti pentru ședințe de masaj sau pentru un fotoliu scump, doar apelând la huse pentru scaun sau aparate de masaj. Despre acestea din urmă, am scris în urmă cu câteva luni un articol mai detaliat.

Când vine vorba de alegerea unei perne de acest fel, importante sunt funcționalitatea și confortul ( ce trebuie să știți este că dacă utilizați un masaj shiatsu, unele setări pot fi mai dure decât relaxante, dar în acest caz puteți reduce intensitatea). Recomandările noastre s-au făcut în funcție de caracteristicile produsului, raportul preț/calitate și recenziile cumpărătorilor.

Aparat de masaj cu afisaj digital, Insma

♦ Cele 4 noduri de masaj Shiatsu ameliorează oboseala acumulată în zona gâtului și a umerilor, iar cu ajutorul telecomenzii puteți controla și ajusta direcțiile de rotație pentru a vă bucura de un masaj relaxant și pe placul dvs. 
♦ De asemenea, puteți activa funcția de Heating pentru accelerarea circulației sângelui și funcția de comprimare a aerului pe coapse, șezut și talie pentru a vă relaxa mușchii încordați.
♦ Dimensiuni: Lungime- 77.9 cm, Lățime- 39.8 cm.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana MC822 88922

♦ Această husă, potrivită pentru gât și spate, este eficientă în tratamentul intensiv, fiind creată pentru protejarea coloanei vertabrale și zonei șoldului. Are trei trepte de intensitate și puteți opta între masajul cu vibrații, shiatsu și cu lumină roșie, având, în același timp, la dispoziție funcția Heating (de încălzire).
♦ Alte funcții: oprire automată și pernă detașabilă.
♦ Dimensiuni: Lungime- 40 cm, Lățime- 9 cm, Înălțime- 118 cm.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Husa masaj shiatsu Medisana MCG 820 88995

♦ Perna de masaj cu presopunctură oferă un masaj shiatsu precis și relaxant datorită capetelor de gel moi. Funcția de căldură și cele trei zone de masaj (întreg/ parte superioară/ parte inferioară) împreună cu trei intensități diferite pot fi selectate și reglate individual.
♦ Banda Velcro practică se fixează la spătarul scaunului.
♦ Materialul husei este ușor de întreținut, iar pe lângă husa în sine, pachetul include o telecomandă prin cablu, o unitate de alimentare și un manual de utilizare.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Husa de scaun pentru masaj Medisana MC 828

♦ În urma unui masaj cald sau rece oferite de această husă de scaun, mușchii dvs. vor fi din nou supli și detensionați. Pentru un plus de confort, aveți la dispoziție 4 programe diferite de masaj.
♦ Masajul shiatsu intens al spatelui, masaj separat al zonei cervicale (cu înălțime reglabilă) și masaj prin vibrații pe suprafața șezutului, toate acestea pot fi selectate în funcție de preferințele și necesitățile individuale.
♦ Funcții: oprire automată și telecomandă.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Stiluri diferite de masaj, role care „călătoresc” în sus și în jos pe lungimea coloanei vertebrale, opțiunea de a personaliza masajul pentru fiecare zonă a gâtului și a spatelui, toate acestea oferă o senzație de relaxare și au ca rezultat un spate bine îngrijit. Chiar dacă aceste huse pot ameliora unele dureri, trebuie să fiți conștienți că nu le pot vindeca în întregime.
Pe lânga asta, dacă nu sunteți sigur că utilizarea acestui suport de masaj este potrivită pentru dvs., discutați cu un medic sau un profesionist din domeniul sănătății înainte de a achiziționa/ încerca.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + sixteen =