Cele mai bune hote sub 500 lei

Alaturi de frigiderul, aragazul sau cuptorul cu microunde din bucataria dvs., o hota este cel de-al patrulea electrocasnic de nelipsit, datorita eficientei in eliminarea mirosurilor sau a aburului de la gatit. O hota buna este electrocasnicul util in momentul in care intentionati sa curatati si sa filtrati aerul din bucatarie sau sa eliminati mirosurile neplacute din bucatarie (fumul, spre exemplu).
In alegerea unei hote, locatia si zona unde va fi instalata plita incorporabila/ aragazul va determina tipul de hota ce trebuie instalat. In articolul anterior din aceasta categorie am subliniat criteriile de alegere a unei hote, iar mai jos veti vedea listat topul celor mai bune hote pe care le gasim sub 500 lei.
Avand o garantie de 5 ani, un pret foarte bun si o putere de absortie de 347.4 mc/h, clasam in topul preferintelor hota traditionala Heinner XCH-450S. Aparatul integreaza doua motoare de 100 W ce functioneaza simultan, iar cele 3 trepte de reglare a vitezei de absorbtie va pune la dispozitie controlul vitezei in functie de nevoile dvs.

1. Hota traditionala Heinner CH400BK

 
Hota standard de la Heinner este prevazuta cu doua filtre metalice, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic placut. 
Hota traditionala cu 2 motoare face parte din clasa de eficienta energetica E, avand un consum anual de energie de 101 kWh.
Lampa LED de iluminare asigura un consum optim de energie, facand parte din clasa A de eficienta energetica, iar impreuna cu cele 3  trepte de reglare a vitezei de absorbtie, veti obtine rezultate excelente de curatare si filtrare a mirosului neplacut din bucatarie.
Panoul de control este mecanic, fiind usor de accesat, iar butoanele sunt de tip push.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 


2. Hota traditionala Arctic AH62

 
Motorul suplimentar al hotei Arctic AH62 ofera rezultate remarcabile, chiar si pentru cei mai pretentiosi bucatari. Avand integrat un sistem de iluminare economic si eficient, hotele Arctic vor fi ghidul tau in cautarea retetei perfecte. Indiferent de reteta ori de timpul de gatire, noua dvs. hota va fi mereu pregatita sa va dea o mana de ajutor. 
Usor de inlocuit si disponibile in orice magazin, filtrele sintetice constituie o metoda rapida si eficienta de a-ti mentine hota in perfecta stare de functionare.
Panoul de control este mecanic, nivelul maxim de zgomot este de 72 dB, capacitate maxima de absorbtie este de 365 mc/h, iar dimensiunile (IxLxA cm) electrocasnicului sunt 15 x 60 x 49.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 


3. Hota Vision Chef 0602 IX

 
Hota Vision Chef 0602 IX are o putere de absorbtie de 580 mc/h, 2 motoare, 3 trepte de reglare a vitezei de absorbtie si un filtru din aluminiu. 
Produsul fabricat in Grecia are dimensiunile (IxLxA cm) 13 x 60 x 49 cm, iar instalarea acestuia se face in functie de amplasarea aragazului sau a plitei incorporabile.
Cu ajutorul acestei hote de doar 7.4 kg veti obtine rezultate excelente de curatare si filtrare a aerului/mirosului neplacut din bucatarie.
Panoul de control este mecanic si este foarte usor de accesat.
Pentru mai multe informatii despre produs, accesati linkul de mai jos.

 

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 


4. Hota Studio Casa Onda Beige Retro

 
Datorita designul cu finisaje bronz antichizat, hota decorativa se va integra cu usurinta in orice bucatarie. 
Hota este prevazuta cu doua filtre lavabile din aluminiu care ofera un aspect estetic mai placut. Are un motor Turbo, face parte din clasa de eficienta energetica D, avand un consum anual de energie de 80 kWh.
Indiferent de reteta ori de timpul de gatire, noua hota va fi mereu pregatita sa va dea o mana de ajutor datorita lampei de iluminare, iar  impreuna cu cele 3 trepte de reglare a vitezei de absorbtie, veti obtine rezultate excelente de curatare si filtrare a mirosului neplacut din bucatarie.
Panoul de control este mecanic, butoanele sunt de tip push, iar burlanul are un diametru de 120 mm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 


Cum veti alege hota potrivita bucatariei dvs?

Calculati volumul incaperii in metri cubi si inmultiti valoarea cu 12, pentru ca o hota trebuie sa reimprospateze cel putin un volum de 12 ori mai mare al aerul din bucatarie. Spre exemplu:
Dumneavoastra aveti o bucatarie de 3 metri lungime, 3 metri latime si 2.4 m inaltime. Volumul bucatariei este egal cu lungime x latime x inaltime, adica cu: 3 x 3 x 2,4 = 21.6 m3.
Volumul de aer din bucatarie trebuie reimprospatat de 12 ori/ ora , capacitatea de absorbtie este 12 x 21.6 m3= 259.2m3. In acest caz este indicat sa alegeti o hota a carei capacitate de absorbtie este apropriata de valoarea de 260 m3/h.
Speram ca acest articol v-a fost de ajutor, iar daca deja ati achizitionat un produs dintre cele prezentate mai sus, nu ezitati in a ne spune parerea intr-un comentariu.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *