Cele mai bune hamace

Dacă sunteți în căutarea acelui sentiment de relaxare și libertate în aer liber, puteți avea oricând în vedere prinderea unui hamac în grădina casei sau în orice alt loc din natură. Citind câteva pagini din cartea pe care ați început-o, privind cerul sau odihnindu-vă, pur și simplu, câteva minute într-un hamac poate fi cea mai bună idee pentru a vă îndepărta puțin de stres și a obține momente de liniște. De aceea, un hamac bun ar trebui să fie pe cât de simplu și confortabil, pe atât de calitativ și funcțional.

Hamacele sunt gândite și executate în jurul a două principii simple: un pat comod de țesătură și un mod de a-l lega de un copac robust, fapt pentru care recomandările noastre vor include produse din țesături respirabile, cu sisteme rezistente de prindere, sigure și ușor de instalat.
De asemenea, sunt relevante greutatea și designul compact care trebuie să „transforme” hamacul într-un pachet de dimensiuni reduse, astfel încât acesta să fie transportat cu ușurință în drumeții, într-un simplu rucsac.

Bineînțeles că toate hamacele au același principiu: o bază dintr-un material dur atașat la un sistem de suspensie. Însă, la fel ca în cazul multor produse, apar alți factori care fac diferența (design, capacitate, materiale).

Recomandările noastre:

Hamacul Timeless Tool cu suport metalic

♦ Hamacul Timeless Tool este portabil, are dimensiuni medii și este ușor de transportat, iar datorită suportului metalic, acesta poate fi asamblat în orice loc.
♦ Cârligul poate fi înșurubat la 6 înălțimi diferite. Hamacul este potrivit pentru 2 persoane și suportă o greutate maximă de 120 kg.
♦ Pachetul în care se livrează are o greutate de 13 kg și include hamacul, suportul metalic și o geantă de transport

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Hamac tip scaun Brazilian, “ISP Brasil”, cu cadru din lemn

♦ Hamacul tip scaun balansoar cucerește prin design și materiale de calitate, având o structură din lemn, ce suportă o greutate maximă de 150 kg.
♦ Aceste modele se găsesc în diferite culori și sunt apreciate pentru aspectul boho chic, care se integrează de minune în orice casă sau grădină.
♦ Pachetul în care se livrează are o greutate de 1.8 kg și include hamacul, două perne și o geantă de transport.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Hamac dublu din bumbac cu lemn la capete și frânghii

♦ Hamacul este realizat din bumbac rezistent, capete din lemn, frânghii și cârlige. Este potrivit pentru 2 persoane, având o capacitate de susținere de până la 200 kg.
♦ Un alt avantaj este acela al greutății: cântărește aprox. 1 kg și vine la pachet cu o geantă de transport, ceea ce îl face ideal pentru activități de camping.
♦ Este ușor, confortabil și la un preț foarte accesibil.

Vezi aici prețul actual și alte specificații

Hamacul Timeless Tool, cu două perne

♦ Hamacul Timeless Tool se poate instala atât în interior, cât și în exterior, cu un ajutorul unui cârlig sau a unei frânghii. Culorile sunt vibrante și plăcute, iar datorită celor două perne confortabile, acest hamac este locul perfect pentru relaxare.
♦ Partea superioară este rigidă, pânza și frânghiile sunt puternice, iar hamacul suportă o greutate maximă de 120 kg.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Hamac dublu din bumbac, SPRINGOS

♦ Țesătura din bumbac și dimensiunile mari ale hamacului (200×150 cm) fac ca acest produs să fie alegerea ideală, atunci când vă gândiți la un obiect decorativ și util pe care să îl instalați în curte.
♦ Hamacul suportă o greutate maximă de 150 kg.
♦ Coletul are o greutate de 2,35 kg, iar conținutul acestuia include hamacul, două perne și instrucțiuni de asamblare.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Hamacul este un accesoriu care nu vă limitează în excursiile din natură și pe care îl puteți plasa oriunde, drept urmare, poate fi considerat un cadou interesant (poate mai diferit, însă un cadou util și agreabil).
Primăvară, vară sau toamnă; indiferent de anotimp, timpul petrecut în hamac este o experiență cât se poate de relaxantă. Hamacele recomandate aici sunt simple, robuste, comode și, folosite corect, vă vor menține stabil în colțul de natură în care le-ați instalat.

Pentru ca hamacul să fie un loc sigur de relaxare, se recomandă atenție la instalare, o centrare corectă și suspendare la o înălțime potrivită de sol (nu este indicat să dormiți la mai mult de 18 centimetri deasupra solului, dar aceasta este aproximativ înălțimea corespunzătoare pentru o utilizare plăcută și practică oricum).

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *