Cele mai bune grătare pentru grădină

Atunci când sunteți în căutarea unui grătar de grădină trebuie să evaluați atent ofertele existente și să fiți sigur că alegerea făcută corespunde nevoilor dvs. și ale familiei dvs. Oricum ar fi, un model potrivit nevoilor dvs. o să promită durabilitate și trăinicie.
În acest sens, achizițiile online se dovedesc perfecte, deoarece oferă unele avantaje și, mai presus de orice, vă pune la dispoziție specificațiile fiecărui produs. Ce-i drept, e necesar să vă petreceți puțin timp să analizați ofertele, iar pentru a lua o decizie bună, trebuie să țineți cont de aspecte precum:
+ TIPUL

  • Grillul fix, care prezintă dimensiuni ceva mai extinse și greutate mai mare. Acesta se dovedește a fi perfect pentru montarea în grădină;
  • Grillul portabil, cu dimensiuni mai reduse și un plus de manevrabilitate. Acesta este potrivit pentru a fi transportat în mașină, la campig ori în drumeții.

+ ALIMENTAREA

  • Aveți posibilitatea de a opta între grill electric, pe gaz sau pe cărbuni. Toate aceste variante sunt indicate pentru a fi luate în natură (dimensiunile sunt și ele reduse), prin urmare pot fi transportate cu autoturismul.

+ MATERIALUL

  • Știm cu toții că plita intră în contact direct cu alimentele și are rolul de a difuza energia calorică.
  • Ei bine, grătarele cu inox sunt, de cele mai multe ori, o soluție rezistentă, ușor de curățat și foarte accesibilă ca preț, dar pe de altă parte, grillul din fontă este dintr-un material foarte rezistent și durabil, atunci când este întreținut corespunzător.

+ ACCESORIILE INCLUSE

  • Un bun grătar pentru grădină va avea mai multe accesorii incluse, cum ar fi grătarele speciale, tava pentru legume, spatula și multe altele.

+ COSTUL ACHIZIȚIEI
În principiu, mai întâi, trebuie să stabiliți care sunt necesitățile dvs. pentru ca mai apoi să vă orientați către tipul de grătar cel mai apropiat acestor necesități. Alegeți, în cele din urmă, modelul cu funcțiile și accesoriile corespunzătoare stilului dvs. de gătit.


1. Grătar gaz LANDMANN 12736

× Grătarul pe gaz are un design modern, o greutate de 29 kg, suprafață de gătire de 27.5 x 90 cm și 3 arzătoare, de 3.2 kw fiecare.
× Modelul este unul mobil și se remarcă prin existența unui termometru și a spațiului de depozitare. Include, de asemenea și capacul.
× Ca și dimensiuni, grătarul are o înălțime de 126 cm, lungime- 105 cm și lățime- 53 cm
× Material- inox; culoarea- negru.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII2. Grătar cărbune DORADO LANDMANN 31401

× Grătarul are un aspect modern, o greutate de 31 kg, iar tipul combustibilului este cărbunele.
× Modelul este unul mobil și are caracteristici cheie existența unui termometru și înălțimea ajustabilă. Include, de asemenea și capacul.
× Ca și dimensiuni, grătarul are o înălțime de 133 cm, lungime- 109 cm și lățime- 56 cm
× Material- oțel; Material grătar- fontă; Culoarea- negru.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII3. Grătar cu gaz Kring, cu 3 arzătoare

× Grătarul este realizat din materiale de calitate superioară, rezistente la numeroase utilizări. De altfel, este conceput pentru a fi folosit atât pentru interior (ca orice aragaz sau cuptor cu gaz), cât și pentru exterior, folosindu-l precum un grătar obișnuit.
× Spațiile auxiliare oferă mai multă manevrabilitate și un plus de organizare, din momentul preparării, până la momentul în care alimentele sunt perfect rumenite.
× Include un capac cu mâner, role pentru deplasare, dar și un spațiu pentru depozitare.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII4. Grătar cărbune Tennessee 200, afumătoare

× Grătarul are un design modern, o greutate de 33 kg și o suprafață de gătit emailată din 3 părți 66 x 37 cm.
× Modelul este unul mobil și se remarcă prin existența unui termometru  în capac și a mesei de lucru frontale. Camera de ardere are dimensiunile 23 x 32 cm.
× Material- metal; culoarea- negru.
× Tip combustibil- cărbune.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


 

În general, orice persoană care locuiește la curte își dorește (și probabil deține deja) un grătar pentru exterior, fie un model fix, fie portabil, fie un simplu barbeque de grădină.
De altfel, numeroase persoane își petrec weekend-urile în natură, „la un grătar cu prietenii”, lucru care arată că gătitul în aer liber a devenit din ce în ce mai preferat.
Pe lângă modelele de mai sus, cumpărate și recomandate de un număr mare de clienți, piața grătarelor de grădină s-a dezvoltat mult, gama de produse fiind și ea în continuă creștere.
Prin urmare, dacă v-ați făcut un hobby din a găti în aer liber și din a face un grătar cu familia sau prietenii, atunci e cazul să optați pentru un bun grătar de grădină, grătar care să fie adecvat stilului dvs. de viață și de gătit.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *