Cele mai bune frigidere side-by-side

In mod cert, o familie mai mare are nevoie de un frigider pe masura, iar daca se doreste un spatiu generos de refrigerare pentru mancare, indeosebi un congelator in care sa intre produse de carne, dar si fructe, legume sau alte alimente, un frigider side by side este o solutie perfecta.
Cel mai potrivit frigider este acela care va ofera un spatiu mare de stocare, fara sa ocupe mult spatiu din bucatarie, un model side by side fiind capabil sa faca cel mai bine acest lucru. Unitatile sunt separate in doua parti, intr-o parte fiind un spatiu de stocare pentru alimentele pastrate la rece, iar in cealalta locul in care se afla congelatorul. Sutele de cumparatori apreciaza cel mai mult la frigiderele side-by-side faptul ca sunt echipate cu numeroase rafturi si compartimente, usile sunt mai mici si pot fi deschise cu usurinta, fara sa fie necesar mult spatiu in fata lor. De altfel, majoritatea modelelor de frigidere side by side sunt dotate si cu un dozator de apa si gheata.
Concret, pentru a va asigura ca veti lua o decizie corecta, in alegerea unui asemenea electrocasnic, trebuie sa tineti cont de aspecte precum:
+ capacitatea de stocare (este mentionata in dreptul fiecarui produs prezentat mai jos, fiind un criteriu important pentru a stii cat de incapator este frigiderul)
+ dimensiunile si functiile suplimentare
Astfel, avand in vedere aceste aspecte dvs. veti fi temeinic informat atunci cand doriti sa luati o decizie.

1. Side by side Samsung RS57K4000SA/EF

 Despre: 

Acest frigider side-by-side din noua serie RS4000K foloseste doua fluxuri de aer separate si controlul precis al temperaturii pentru pastrarea nivelurilor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Afisajul exterior cu LED arata temperaturile interioare, de asemenea informandu-va cand este momentul in care trebuie sa schimbati filtrul. Tocmai pentru ca sistemul de iluminare cu LED-uri -dispuse in forma de turn- este amplasat in partea din spate a interiorului frigiderului si nu in partea superioara, veti avea mai mult spatiu pentru obiecte inalte. De altfel, genereaza mai putina caldura fata de becurile conventionale.
Fiind mai mari decat cele ale modelelor anterioare, sertarele Big Box permit depozitarea pepenilor si a salatei, lasand in continuare loc pentru o gama variata de ardei. Capacele rabatabile mentin prospetimea si garanteaza accesul rapid. Debitul multiplu functioneaza la toate nivelurile pentru a pastra o temperatura constanta, indeosebi dupa ce deschideti usa. 

 Specificatii: 

→ Tip aparat: Side by side
→ Sistem de racire frigider/ congelator NO FROST: Da
→ Volum net total: 569 l
→ Clasa de eficienta energetica: A+
→ Volum net congelator: 208 l
→ Volum net frigider: 361 l
→ FRIGIDER- 4 rafturi din sticla securizata; 5 suporturi pe usa + compartiment legume
                          Sistem dezghetare frigider: Automat
→ CONGELATOR- 2 compartimente; capacitate de congelare: 12 kg/24 h; sistem automat dezghetare
→ Iluminare interioara; Afisaj LED
→ Nivel de zgomot: 39 dB
→ Greutate: 119 kg
→ Dimensiuni (IxLxA cm): 178.9 x 91.2 x 69.2 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Pro si Contra: 

Rating: 4,61/82
Avantaje:
* Aspectul elegant – accentuat de liniile netede si de finisajul rafinat – aduce o nota premium ce completeaza si amplifica designul bucatariei dvs.;
* Racirea simultana a tuturor sectiunilor din toate compartimentele contribuie la mentinerea prospetimii alimentelor pentru mai mult timp;
* Eficient, spatios, silentios si modern;
Dezavantaje:
* Este voluminos si greu; bucataria trebuie sa fie destul de mare pentru a permite plasarea unui side-by-side.

2. Side by side Beko GN163022S

 Despre: 

Probabil, cel mai ieftin side-by-side capabil sa ofere performante deosebite si functii utile, frigiderul Beko se remarca prin tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost,  care asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se face prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Astfel, tehnologia previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.
Pe de alta parte, rafturile din sticla securizata sunt foarte rezistente (suporta pana la 25 kg) si compartimenteaza perfect spatiul disponibil. Coloanele laterale led, din interiorul aparatului frigorific, asigura iluminarea optima a fiecarui raft, fara a suplimenta factura la curent.
Un alt avantaj: ventilatorul montat in compartimentul racitor se ‘ocupa’ ca aerul rece sa fie distribuit uniform in interiorul aparatului obtinandu-se, totodata, performante mai bune de racire.

 Specificatii: 

→ Tip aparat: Side by side
→ Volum net total: 558 l
→ Clasa de eficienta energetica: A+
→ Volum net congelator: 190 l
→ Volum net frigider: 368 l
→ FRIGIDER- 5 rafturi din sticla securizata; 4 suporturi pe usa + compartiment legume
→ CONGELATOR- 5 compartimente; capacitate de congelare: 13 kg/24 h
→ Iluminare interioara: LED; Stil standard, maner vertical
→ Nivel de zgomot: 43 dB
→ Autonomie: 9 ore fara curent
→ Dimensiuni (IxLxA cm): 182 x 91 x 72 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Pro si Contra: 

Rating: 4,36/28
Avantaje:
* Pretul este mult mai mic fata de alte frigidere side-by-side, iar performantele sunt excelente;
* Tehnologia NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conservare, acest side-by-side de la Beko remarcandu-se prin eficienta si silentiozitate;
* Se bucura de un raft special creat pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari, iluminare optima a fiecarui raft si un compartiment spatios;
* Existenta unui sistem anti-bacterian si functiei Active Dual Cooling System;
* Ofera 10 ani garantie.
Dezavantaje:
* Acordati atentie la dimensiunile usii pe unde trebuie introdus in bucatarie: acestea trebuie sa coincida cu dimensiunile electrocasnicului, ba chiar sa fie mai mult spatiu.

3. Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV No Frost

 Despre: 

Avand la dispozitie o capacitatea de 600 de litri, dvs. puteti beneficia de o mai buna organizare si o stocare mai inteligenta. In plus, datorita cadrului avansat Slim Frame al usii Door-in-Door, spatiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare va ofera inca un mod de a va organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici cu 46,5%. Pe langa toate astea, multiple orificii distribuie uniform aerul rece, asigurand racirea corespunzatoare a tuturor alimentelor.
LG a creat tehnologia Smart Diagnosis pentru diagnosticarea si remedierea rapida si corecta a oricarei probleme. Aceasta noua aplicatie nu garanteaza numai depanarea, ci prezinta si starea de intretinere si sfaturi generale.  Compresorul linear inverter de la LG foloseste un piston liniar in locul unei antrenari conventionale cu miscare alternativa. Acest lucru genereaza o frecare interna mai redusa, ceea ce duce la un consum de energie cu pana la 32 mai redus. 

 Specificatii: 

→ Tip aparat: Side by side
→ Sistem de racire frigider/ congelator NO FROST: Da
→ Volum net total: 600 l
→ Clasa de eficienta energetica: A++
→ Volum net congelator: 196 l
→ Volum net frigider: 405 l
→ FRIGIDER- 4 rafturi din sticla securizata; 8 suporturi pe usa + compartiment legume
                          Sistem dezghetare frigider: Automat
→ CONGELATOR- 4 compartimente; capacitate de congelare 12 kg/24 h; sistem automat dezghetare
→ Iluminare interioara
→ Nivel de zgomot: 39 dB
→ Greutate: 130 kg
→ Dimensiuni (IxLxA cm): 179 x 91.2 x 73.8 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Pro si Contra: 

Rating: 4,43/7
Avantaje:
* Existenta functiilor Smart Diagnosis, Multi Air, Flow Fresh Zone, precum si a sistemului anti-bacterian si a celui de avertizare pentru usa deschisa;
* O mare capacitate de 600 de litri care permite o mai buna organizare + silentiozitate si eficienta;
* Usa Door-in-Door va permite accesul mai usor la bauturi si gustari + Existenta compartimentului pentru alimente si a dozatorului de gheata
* Compresorul linear inverter de la LG se bucura de o garantie de 10 ani.
Dezavantaje:

4. Side by side Samsung RS552NRUA1J

 Despre: 

Componentele ascunse ale noului side-by-side RS554 aduc rafinamentul in casa dvs., mai cu seama manerele si balamalele camuflate ofera un aer minimalist elegant si intregeste orice decor modern.
Pe langa designul modern de care se bucura, frigiderul RS554 utilizeaza doua fluxuri de aer separate si controlul exact al temperaturii pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. 9 senzori monitorizeaza factorii variabili precum temperatura interna si cea externa si nivelurile umiditatii, lucru care permite compresorului Digital Inverter sa optimizeze setarile pentru racirea constanta fara a fi necesara oprirea si repornirea repetata. Concret, acesta utilizeaza cu 24% mai putina energie decat compresoarele conventionale. 
Debitul multiplu functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare pe fiecare raft, pentru a pastra o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschideti usa.
LED-ul elegant in forma de turn lumineaza stralucitor interiorul frigiderului, iar intreg designul compact al sistemului de iluminare ofera mai mult spatiu pentru alimente.

 Specificatii: 

→ Tip aparat: Side by side
→ Sistem de racire frigider/ congelator NO FROST: Da
→ Volum net total: 538 l
→ Clasa de eficienta energetica: A+
→ Volum net congelator: 197 l
→ Volum net frigider: 341 l
→ FRIGIDER- 5 rafturi din sticla securizata; 4 suporturi pe usa + compartiment legume
→ CONGELATOR- 4 compartimente; capacitate de congelare: 12 kg/24 h
→ Iluminare interioara: LED; maner vertical integrat
→ Autonomie: 12 ore fara curent
→ Nivel de zgomot: 43 dB
→ Greutate: 117 kg
→ Dimensiuni (IxLxA cm): 178.9 x 91.2 x 70 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Pro si Contra: 

Rating: 4,82/17
Avantaje:
* Design modern si elegant, ce aduce o nota premium si imbunatateasca aspectul bucatariei dvs.;
* Compresorul Digital Inverter inovator economiseste energie, iar prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor alimentele vor ramane proaspete mai mult timp;
* Organizare usoara + Recipiente Big Box;
Dezavantaje:
* Sertarele de jos se deschid doar daca usa de la frigider este larg deschisa.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *