Cele mai bune epilatoare cu IPL

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Tehnologia ne oferă soluții pentru orice astfel că, dacă vreți să scăpați de părul nedorit, puteți opta cu încredere pentru un epilator cu IPL. Lumina Intens Pulsată a fost și încă este folosită în saloanele de înfrumusețare, dar de câțiva ani puteți beneficia de această soluție chiar și în confortul propriei case.
Pe lângă acest lucru, un alt avantaj este adus de faptul că acest tip de epilare nu este atât de dureros (ca alte metode- ceară epilatoare și benzi).
În cazul în care intenționați să alegeți un astfel de dispozitiv, vă puteți orienta către cumpărăturile online, deoarece aveți posibilitatea de a compara lejer varii produse, iar garanția și calitatea acestora sunt la fel ca în magazinele fizice.
În principiu, epilatoarele IPL pe care le găsiți în momentul de față pe piață acoperă toate nevoile, dar pentru a alege cel mai bun epilator IPL pentru acasă, puteți acorda atenție aspectelor precum:
+ eficiența: aveți răbdare, rezultatele nu vor apărea imediat după utilizare, pentru că nu există epilare definitivă perfectă, ci doar de lungă durată.
+ funcțiile: spre exemplu, reglajul setărilor de energie luminoasă în trepte este foarte important, deoarece cu ajutorul lor vei evita arderea pielii cu pulsul de lumină.
+ tipul aparatului și autonomia acestuia.
Comparând cu atenție mai multe modele și având în vedere acești factori, veți putea opta pentru produsul cel mai potrivit nevoilor dvs. Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune epilatoare cu lumină intens pulsată, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.


1. Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00

× Prin intermediul IPL, Philips Lumea aplică 250.000 de impulsuri de lumină, ce ajung la rădăcina firului de păr, încetinind astfel procesul de creștere.
× Epilatorul IPL are funcția SmartSkin și este potrivit pentru zona feței, mâinilor, picioarelor, axilei și bikini (include accesorii pentru fiecare zonă în parte).
× Este rapid, confortabil și ușor de folosit, fiind dezvoltat în colaborare cu dermatologi și experți în domeniu.
× Este eficient, iar după ședințele regulate, pielea se va menține delicată și fină timp de 6 luni.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Epilator IPL EvoSmart™ RX-700K

× Epilatorul IPL EvoSmart are la bază o tehnologia modernă și sigură pentru a oferi rezultate optime de înlăturare a părului pentru față, brațe, picioare, subraț și zona inghinală.
× Pe lângă designul ergonomic și eficiența acestuia, funcțiile epilatorului sunt: Indicator LED, Senzor pentru piele, Cap detașabil, Filtru UV integrat, 5 setări de energie luminoasă și  Senzor Skin Auto-Flash.
× Manualul de instrucțiuni inclus arată modul de folosire al produsului și informează consumatorul în toate privințele (dacă este potrivit în funcție de tipul de piele și păr, modul de acționare a luminii intens pulsate și alte caracteristici ale epilatorului).
× Raportul calitate/ preț este unul excelent.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Epilator IPL Sellfluence, clasa Premium

× Cu 5 niveluri opționale, reglabile în funcție de toleranța pielii, rapid și sigur, eficient și fără durere, epilatorul IPL Sellfluence se poate utiliza atât pe corp, cât și pe față, având o eficiență dovedită clinic.
× Având un design ergonomic și compact, greutate și dimensiuni reduse și numeroase funcții utile, acesta se poate folosi în confortul casei. Dintre aceste funcții, menționăm sistemul de iluminare, senzorul de contact, cap pentru zone sensibile, element de protecție pentru piele, afișaj LED, filtru UV integrat și Auto-Flash.
× Este un produs cu o durată lungă de viață, epilatorul fiind îmbunătățit recent la 999,999 de pulsații.
× Prețul este foarte accesibil, iar rezultatele foarte eficiente.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALIITehnologia IPL se referă la aplicarea delicată a unor impulsuri de lumina pe piele, lumină absorbită de către melanina (pigmentul) din păr, fiind apoi schimbată în energie luminoasă.
Trebuie să știți că tipul de piele și tipul firelor de păr influențează rapiditatea cu care apar rezultatele. Dacă firele de păr sunt mai închise la culoare, rezultatele vor apărea mai repede.
♦ Manualul de utilizare vă oferă toate instrucțiunile necesare. Respectați informațiile care vă spun că dispozitivul este interzis femeilor însărcinate și persoanelor cu diverse afecțiuni ale pielii. Tot acolo veți găsi menționate câteva alternative de îndepartare a firelor de păr, înainte de expunerea la lumina intens pulsată.
♦ Înainte de a începe, acoperiți toate alunițele cu un creion alb, pentru a împiedica lumina intens pulsată să acționeze asupra acestora.
♦ Testează-l încetul cu încetul. Când îl folosiți pentru prima oară, pornți epilatorul și setați treapta minimă de lucru, activând-o pe o zonă corporală (de obicei, antebraț). Fără a lua aparatul de pe piele, treceți la treapta a doua și glisați-l lângă porțiunea anterior expusă, activându-l. 
♦ După folosire, deconectați și lăsați dispozitivul să se răcească. Înlăturați fereastra specială și ștergeți-o cu o cârpă moale și umedă. Vă recomadăm să curățați kitul după fiecare utilizare.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *