Cele mai bune epilatoare cu IPL

Tehnologia ne ofer─â solu╚Ťii pentru orice astfel c─â, dac─â vre╚Ťi s─â sc─âpa╚Ťi de p─ârul nedorit, pute╚Ťi opta cu ├«ncredere pentru un epilator cu IPL. Lumina Intens Pulsat─â a fost ╚Öi ├«nc─â este folosit─â ├«n saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare, dar de c├ó╚Ťiva ani pute╚Ťi beneficia de aceast─â solu╚Ťie chiar ╚Öi ├«n confortul propriei case.
Pe lângă acest lucru, un alt avantaj este adus de faptul că acest tip de epilare nu este atât de dureros (ca alte metode- ceară epilatoare și benzi).
├Än cazul ├«n care inten╚Ťiona╚Ťi s─â alege╚Ťi un astfel de dispozitiv, v─â pute╚Ťi orienta c─âtre cump─âr─âturile online, deoarece ave╚Ťi posibilitatea de a compara lejer varii produse, iar garan╚Ťia ╚Öi calitatea acestora sunt la fel ca ├«n magazinele fizice.
├Än principiu, epilatoarele IPL pe care le g─âsi╚Ťi ├«n momentul de fa╚Ť─â pe pia╚Ť─â acoper─â toate nevoile, dar pentru a alege cel mai bun epilator IPL pentru acas─â, pute╚Ťi acorda aten╚Ťie aspectelor precum:
+ eficien╚Ťa: ave╚Ťi r─âbdare, rezultatele nu vor ap─ârea imediat dup─â utilizare, pentru c─â nu exist─â epilare definitiv─â perfect─â, ci doar de lung─â durat─â.
+ func╚Ťiile: spre exemplu, reglajul set─ârilor de energie luminoas─â ├«n trepte este foarte important, deoarece cu ajutorul lor vei evita arderea pielii cu pulsul de lumin─â.
+ tipul aparatului și autonomia acestuia.
Compar├ónd cu aten╚Ťie mai multe modele ╚Öi av├ónd ├«n vedere ace╚Öti factori, ve╚Ťi putea opta pentru produsul cel mai potrivit nevoilor dvs. Astfel, ├«n parcurgerea articolului, ve╚Ťi vedea care sunt cele mai bune epilatoare cu lumin─â intens pulsat─â, precum ╚Öi un scurt ghid de utilizare corect─â a acestora.


1. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

├Ś Prin intermediul IPL, Philips Lumea aplic─â impulsuri delicate de lumina, ce ajung la r─âd─âcina firului de p─âr, ├«ncetinind astfel procesul de cre╚Ötere.
├Ś Epilatorul IPL are 5 trepte de vitez─â, se alimenteaz─â la re╚Ťea ╚Öi este potrivit pentru zona m├óinilor, picioarelor, axilei ╚Öi bikini.
├Ś Pute╚Ťi utiliza dispozitivul Philips Lumea dac─â p─ârul de pe corp este blond ├«nchis, castaniu sau negru.
├Ś Prima utilizare nu are efecte imediate, schimbarea observ├óndu-se abia dup─â┬átrei tratamente┬áefectuate la interval de dou─â s─âpt─âm├óni.
├Ś Pielea se va men╚Ťine delicat─â ╚Öi fin─â timp de 2 luni.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII



2. Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750

├Ś┬áAre la baz─â┬átehnologia modern─â pentru a oferi rezultate optime de ├«nl─âturare a p─ârului pentru fa╚Ť─â, corp ╚Öi zona inghinal─â.
├Ś Epilatorul IPL are 5 trepte de vitez─â, se alimenteaz─â la re╚Ťea, are un cap┬ápentru zone sensibile ╚Öi unul pentru p─ârul facial.
├Ś Dispozitivul este eficient,┬ádelicat cu pielea ╚Öi foarte u╚Öor de folosit, av├ónd un design ergonomic ╚Öi confortabil, oferind control total ├«n timpul tratamentului.┬áEste recomandat de c─âtre dermatologi.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII



3. Epilator BaByliss IPL Homelight G946E

├Ś Epilatorul cu IPL se poate utiliza at├ót pe corp, c├ót ╚Öi pe fa╚Ť─â, av├ónd o eficien╚Ť─â dovedit─â clinic: cu p├ón─â la 90% mai pu╚Ťin p─âr.
├Ś Are┬á5 set─âri de energie luminoas─â care se regleaz─â ├«n func╚Ťie de tipul pielii.
├Ś M├ónerul este ergonomic, iar ├«ntreg programul de epilare se realizeaz─â pe parcursul a 8 ╚Öedin╚Ťe.┬áF─âr─â UV. Senzor de contact.
├Ś┬áConexiunea Bluetooth permite folosirea optim─â cu ajustare automat─â a intensit─â╚Ťii luminii ╚Öi un calcul automat al impulsurilor de lumin─â.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII



Tehnologia IPL se referă la aplicarea delicată a unor impulsuri de lumina pe piele, lumină absorbită de către melanina (pigmentul) din păr, fiind apoi schimbată în energie luminoasă.
Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â tipul de piele ╚Öi tipul firelor de p─âr influen╚Ťeaz─â rapiditatea cu care apar rezultatele. Dac─â firele de p─âr sunt mai ├«nchise la culoare, rezultatele vor ap─ârea mai repede.
ÔÖŽ┬áManualul de utilizare v─â ofer─â toate instruc╚Ťiunile necesare.┬áRespecta╚Ťi informa╚Ťiile care v─â spun c─â dispozitivul este interzis femeilor ├«ns─ârcinate ╚Öi persoanelor cu diverse afec╚Ťiuni ale pielii. Tot acolo ve╚Ťi g─âsi┬ámen╚Ťionate c├óteva alternative de ├«ndepartare a firelor de p─âr, ├«nainte de expunerea la lumina intens pulsat─â.
ÔÖŽ┬á├Änainte de a ├«ncepe, acoperi╚Ťi toate aluni╚Ťele cu un creion alb, pentru a ├«mpiedica lumina intens pulsat─â s─â ac╚Ťioneze asupra acestora.
ÔÖŽ┬áTesteaz─â-l ├«ncetul cu ├«ncetul.┬áC├ónd ├«l folosi╚Ťi pentru prima oar─â, porn╚Ťi epilatorul ╚Öi seta╚Ťi treapta minim─â de lucru, activ├ónd-o pe o zon─â corporal─â (de obicei, antebra╚Ť). F─âr─â a lua aparatul de pe piele, trece╚Ťi la treapta a doua ╚Öi glisa╚Ťi-l l├óng─â por╚Ťiunea anterior expus─â, activ├óndu-l.┬á
ÔÖŽ┬áDup─â folosire, deconecta╚Ťi ╚Öi l─âsa╚Ťi dispozitivul s─â se r─âceasc─â. ├Änl─âtura╚Ťi fereastra special─â ╚Öi ╚Öterge╚Ťi-o cu o c├órp─â moale ╚Öi umed─â. V─â recomad─âm┬ás─â cur─â╚Ťa╚Ťi kitul dup─â fiecare utilizare.

 

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

1 × two =