Cele mai bune epilatoare cu IPL

Tehnologia ne oferă soluții pentru orice astfel că, dacă vreți să scăpați de părul nedorit, puteți opta cu încredere pentru un epilator cu IPL. Lumina Intens Pulsată a fost și încă este folosită în saloanele de înfrumusețare, dar de câțiva ani puteți beneficia de această soluție chiar și în confortul propriei case.
Pe lângă acest lucru, un alt avantaj este adus de faptul că acest tip de epilare nu este atât de dureros (ca alte metode- ceară epilatoare și benzi).
În cazul în care intenționați să alegeți un astfel de dispozitiv, vă puteți orienta către cumpărăturile online, deoarece aveți posibilitatea de a compara lejer varii produse, iar garanția și calitatea acestora sunt la fel ca în magazinele fizice.
În principiu, epilatoarele IPL pe care le găsiți în momentul de față pe piață acoperă toate nevoile, dar pentru a alege cel mai bun epilator IPL pentru acasă, puteți acorda atenție aspectelor precum:
+ eficiența: aveți răbdare, rezultatele nu vor apărea imediat după utilizare, pentru că nu există epilare definitivă perfectă, ci doar de lungă durată.
+ funcțiile: spre exemplu, reglajul setărilor de energie luminoasă în trepte este foarte important, deoarece cu ajutorul lor vei evita arderea pielii cu pulsul de lumină.
+ tipul aparatului și autonomia acestuia.
Comparând cu atenție mai multe modele și având în vedere acești factori, veți putea opta pentru produsul cel mai potrivit nevoilor dvs. Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune epilatoare cu lumină intens pulsată, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.


1. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

× Prin intermediul IPL, Philips Lumea aplică impulsuri delicate de lumina, ce ajung la rădăcina firului de păr, încetinind astfel procesul de creștere.
× Epilatorul IPL are 5 trepte de viteză, se alimentează la rețea și este potrivit pentru zona mâinilor, picioarelor, axilei și bikini.
× Puteți utiliza dispozitivul Philips Lumea dacă părul de pe corp este blond închis, castaniu sau negru.
× Prima utilizare nu are efecte imediate, schimbarea observându-se abia după trei tratamente efectuate la interval de două săptămâni.
× Pielea se va menține delicată și fină timp de 2 luni.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750

× Are la bază tehnologia modernă pentru a oferi rezultate optime de înlăturare a părului pentru față, corp și zona inghinală.
× Epilatorul IPL are 5 trepte de viteză, se alimentează la rețea, are un cap pentru zone sensibile și unul pentru părul facial.
× Dispozitivul este eficient, delicat cu pielea și foarte ușor de folosit, având un design ergonomic și confortabil, oferind control total în timpul tratamentului. Este recomandat de către dermatologi.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Epilator BaByliss IPL Homelight G946E

× Epilatorul cu IPL se poate utiliza atât pe corp, cât și pe față, având o eficiență dovedită clinic: cu până la 90% mai puțin păr.
× Are 5 setări de energie luminoasă care se reglează în funcție de tipul pielii.
× Mânerul este ergonomic, iar întreg programul de epilare se realizează pe parcursul a 8 ședințe. Fără UV. Senzor de contact.
× Conexiunea Bluetooth permite folosirea optimă cu ajustare automată a intensității luminii și un calcul automat al impulsurilor de lumină.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALIITehnologia IPL se referă la aplicarea delicată a unor impulsuri de lumina pe piele, lumină absorbită de către melanina (pigmentul) din păr, fiind apoi schimbată în energie luminoasă.
Trebuie să știți că tipul de piele și tipul firelor de păr influențează rapiditatea cu care apar rezultatele. Dacă firele de păr sunt mai închise la culoare, rezultatele vor apărea mai repede.
♦ Manualul de utilizare vă oferă toate instrucțiunile necesare. Respectați informațiile care vă spun că dispozitivul este interzis femeilor însărcinate și persoanelor cu diverse afecțiuni ale pielii. Tot acolo veți găsi menționate câteva alternative de îndepartare a firelor de păr, înainte de expunerea la lumina intens pulsată.
♦ Înainte de a începe, acoperiți toate alunițele cu un creion alb, pentru a împiedica lumina intens pulsată să acționeze asupra acestora.
♦ Testează-l încetul cu încetul. Când îl folosiți pentru prima oară, pornți epilatorul și setați treapta minimă de lucru, activând-o pe o zonă corporală (de obicei, antebraț). Fără a lua aparatul de pe piele, treceți la treapta a doua și glisați-l lângă porțiunea anterior expusă, activându-l. 
♦ După folosire, deconectați și lăsați dispozitivul să se răcească. Înlăturați fereastra specială și ștergeți-o cu o cârpă moale și umedă. Vă recomadăm să curățați kitul după fiecare utilizare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × four =