Cele mai bune epilatoare 2022

În prezent, există numeroase modalități de a îndepărta părul de acasă, de la aparate de ras și creme depilatoare până la dispozitive cu laser.
Toate metodele de epilare vin la pachet cu avantaje și dezavantaje: bărbierirea este o procedură fără durere, dar părul va crește aproape instantaneu după ea; dispozitivele cu laser sunt mai scumpe și implică o procedură care durează mult timp; epilatoarele folosesc un mecanism de pensetă pentru a trage firul de păr de la rădăcină, ceea ce poate provoca un ușor disconfort.
Chiar și așa, epilatorul încă este una dintre cele mai convenabile metode de îndepărtare a părului, fiind un aparat preferat de multe femei datorită rezultatelor impresionante, de lungă durată.
După cum am scris mai sus, un epilator funcționează prin smulgerea firelor de păr din folicul cu ajutorul unei pensete rotative astfel încât creșterea să fie mai lentă decât atunci când se utilizează un aparat de ras. Sună neplăcut și dureros, dar în momentul de față există multe epilatoare concepute cu diferite capete specifice, astfel încât să fie cât mai lipsite de durere.

O primă recomandare a noastră este aparatul Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa, care întrunește cel mai bun raport calitate-preț. Este rapid și precis, rezistent la apă și fără fir. În plus, are un design ergonomic și elegant și include 12 accesorii pentru epilare, masaj și exfoliere.

Unele modele prezentate mai jos sunt rezistente la apă, aspect ce poate ajuta și la diminuarea durerii, așa că dacă aceasta este o prioritate atunci când vreți să cumpărați un astfel de aparat, verificați dacă epilatorul ales poate fi folosit în apă înainte de a-l achiziționa.

 

Epilator Philips BRE710/00

♦ Dispozitivul asigură un epilat confortabil și delicat, rapid și precis datorită mânerului ergonomic, anti-alunecare, ușor de manevrat.
♦ Epilatorul fără fir este eficient atât pentru utilizare uscată, cât și umedă. Pentru rezultate optime, acesta este prevăzut cu două setări de viteză, un capăt cu lumină și accesorii pentru zonele delicate.
♦ Acumulatorul se încarcă în 2ore și are o autonomie de 40 de minute.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Epilator Braun Silk-épil 5 5-895 BS Beauty Set

♦ Acest aparat epilează, rade, tunde, curăță și exfoliază, iar mulțumită designului și tehnologiilor integrate, rezultatele sunt uniforme și utilizarea lui ușoară și nedureroasă. Are două trepte de viteză, numeroase accesorii și poate fi folosit atât în mediul uscat, cât și la duș, asigurând un maximum de confort.
♦ Se încarcă rapid, în numai o oră și are o autonomie de 30 de minute fără fir.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Epilator Remington 7 in 1 Smooth & Silky EP7 EP7700

♦ Cu un design delicat și ergonomic, epilatorul Remington este rezistent la apă, include 7 accesorii utile, are o autonomie de 40 de minute fără fir și îndepărtează cu ajutorul celor 40 de pensete cu 60% mai multe fire de păr dintr-o singură trecere.
♦ Capul pivotant, lumina de precizie și mânerul anti-alunecare, conceput pentru manevrare ușoară, asigură cele mai bune rezultate. Pe lângă toate accesoriile incluse, epilatorul se livrează împreună cu o husă pentru depozitare și o perie pentru curățare.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Epilatoarele pot fi folosite pe brațe, pe picioare, în zona axilei sau zona inghinală, fiind dispozitive de înfrumusețare sigure și ușor de utilizat (doar porniți aparatul și acționați epilatorul în sus, iar pensetele prind părul și îndepărtează cu viteză).

Cel mai ieftin și apreciat model este Philips Satinelle BRE235/00, cu două setări de viteză, mâner profilat și capac pentru zone sensibile.

Există mai multe moduri prin care puteți pregăti pielea înainte de a epilare. Exfolierea cu un scrub va ajuta la evitarea firelor de păr ascunde în piele, iar o baie în apă caldă va ajuta la deschiderea porilor. Asigurați-vă că apa nu este prea fierbinte, fiindcă acest lucru poate duce la iritații ale pielii.

Epilarea nu va duce la îndepărtarea definitivă a părului, dar firele de păr ar putea dura mai mult să crească din nou (aproximativ trei sau patru săptămâni) și vor fi vizibil mai fine și mai rare atunci când o vor face.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *