Cele mai bune difuzoare de aromaterapie

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Aromaterapia este recunoscută prin beneficiile pe care uleiurile naturale le aduc fizicului și psihicului nostru. Dacă vreți să vă bucurați de aceste efecte benefice, chiar în confortul propriei locuințe, un difuzor care emite esențele preferate vă poate fi de folos.
Un astfel de aparat este potrivit în prevenirea alergiilor, eliminarea acarieniilor, împrospătarea naturală a aerului, îndepărtarea mirosurilor neplăcute și particulelor de praf. De asemenea, în funcție de uleiurile esențiale folosite, un difuzor de aromaterapie are efect anti-bacterian și rolul de a întări imunitatea sau de a elimina stresul.
Modelele sunt în funcție de modul de distribuire a particulelor de ulei, prin urmare avem difuzoare de aromaterapie cu ultrasunete, cu aerosoli, cu evaporare și cu căldură. În cazul difuzoarelor cu ultrasunete, apa din rezervor se amestecă cu uleiuri parfumate, iar prin tehnologia cu ultrasunete, aceasta este transformată într-un abur foarte fin si parfumat, care se va simți în toată camera. Aparatele sunt fie din ceramică, lemn sau sticlă, fie din materiale metalice sau plastic și se întâlnesc într-o gamă variată de culori și forme (rotunde, piramidă sau dreptunghiulare). Prețurile sunt accesibile, iar avantajele unui difuzor sunt numeroase (pe lângă capacitatea de a schimba mirosul dintr-o încăpere).
Așadar, un difuzor de aromaterapie se dovedește a fi perfect pentru casă sau birou, având numeroase beneficii (umidificator, lampă de lumini, oprire automată, difuzie reglabilă).
În continuarea articolului, vă prezentăm un top al celor mai cumpărate și apreciate aparate de acest tip.


Difuzor de aroma terapie Greenair Maya

× Difuzorul cu ultrasunete este portabil, are o intensitate reglabilă și rolul de a întări, umidifica și purifica aerul.
× Reduce nivelul de stres și asigură un miros plăcut în cameră, fiind potrivit pentru meditare și activități de yoga.
× Are o capacitate de 300 ml, este silențios și poate funcționa până la 16 ore. Aparatul poate fi programat pentru 1 oră, 3 ore, 6 ore sau continuu, acesta oprindu-se doar când rămâne fără apă.
× Din cele 7 culori puteți opta pentru o culoare ambientală favorită pentru a crea atmosfera dorită.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Difuzor de Aroma Turbionaire Puck Stone

× Probabil cel mai silențios și discret difuzor, acesta este potrivit pentru birou, dormitor sau orice altă încăpere, remarcându-se printr-un design plăcut, personalizat prin lumină și culoare. Include un alimentator și un cablu de alimentare USB.
× Difuzorul este ușor de folosit și este prevăzut cu elemente antialunecare pentru un plus de stabilitate.
×  Schimbarea  culorii se face cu o tranziție treptată între cele 7 nuanțe. La terminarea apei din difuzor, acesta se oprește automat.
× Capacitate rezervor: 100 ml. 

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Difuzor de Aroma cu Ultrasunete Stadler Form Jasmine

× Difuzorul portabil are dimensiuni mici și o greutate redusă. Utilizând tehnologia cu ultrasunete, aparatul distribuie optim mirosurile și uleiurile esențiale prin intermediul vaporilor fini de apă.
× Are un rezervor de 100 ml și poate funcționa silențios până la 21 de ore.
× Spre deosebire de modelele anterior prezentate, acesta nu este prevăzut cu iluminare LED, însă cucerește prin designul compact și foarte elegant.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Difuzor aromaterapie, Zenix, GX-13K

× Difuzorul cu ultrasunete este ușor de integrat în orice stil de decorare, asigurând un mediu plăcut, benefic pentru eliminarea stresului și creșterea imunității.
× Are un mecanism simplu și intuitiv de a regla intensitatea și frecvența eliberării vaporilor, este economic și eficient.
× Are o capacitate de 300 ml și este prevăzut cu un timer cu funcționare la 1, 3, 6 ore sau continuu.
× Alte caracteristici: design compact cu posibilitate de personalizare a aspectului, 2 trepte de intensitate și oprire automată la terminarea apei din difuzor.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *