Cele mai bune difuzoare de aromaterapie

Aromaterapia este recunoscut─â prin beneficiile pe care uleiurile naturale le aduc fizicului ╚Öi psihicului nostru. Dac─â vre╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de aceste efecte benefice, chiar ├«n confortul propriei locuin╚Ťe, un difuzor care emite esen╚Ťele preferate v─â poate fi de folos.
Un astfel de aparat este potrivit ├«n prevenirea alergiilor, eliminarea acarieniilor, ├«mprosp─âtarea natural─â a aerului, ├«ndep─ârtarea mirosurilor nepl─âcute ╚Öi particulelor de praf. De asemenea, ├«n func╚Ťie de uleiurile esen╚Ťiale folosite, un difuzor de aromaterapie are efect anti-bacterian ╚Öi rolul de a ├«nt─âri imunitatea sau de a elimina stresul.
Modelele sunt ├«n func╚Ťie de modul de distribuire a particulelor de ulei, prin urmare avem difuzoare de aromaterapie cu ultrasunete, cu aerosoli, cu evaporare ╚Öi cu c─âldur─â. Aparatele sunt fie din ceramic─â, lemn sau sticl─â, fie din materiale metalice sau plastic ╚Öi se ├«nt├ólnesc ├«ntr-o gam─â variat─â de culori ╚Öi forme (rotunde, piramid─â sau dreptunghiulare). Pre╚Ťurile sunt accesibile, iar avantajele unui difuzor sunt numeroase (pe l├óng─â capacitatea de a schimba mirosul dintr-o ├«nc─âpere).
Așadar, un difuzor de aromaterapie se dovedește a fi perfect pentru casă sau birou, având numeroase beneficii (umidificator, lampă de lumini, oprire automată, difuzie reglabilă).
În continuarea articolului, vă prezentăm un top al celor mai cumpărate și apreciate aparate de acest tip.


Difuzor de aroma terapie Greenair Maya

├Ś Difuzorul cu ultrasunete este portabil, are o intensitate reglabil─â ╚Öi rolul de a ├«nt─âri, umidifica ╚Öi purifica aerul.
├Ś Reduce nivelul de stres ╚Öi asigur─â un miros pl─âcut ├«n camer─â, fiind potrivit pentru meditare ╚Öi activit─â╚Ťi de yoga.
├Ś Are o capacitate de 300 ml, este silen╚Ťios ╚Öi poate func╚Ťiona p├ón─â la 16 ore. Aparatul poate fi programat pentru 1 or─â, 3 ore, 6 ore sau continuu, acesta oprindu-se doar c├ónd r─âm├óne f─âr─â ap─â.
├Ś Din cele 7 culori pute╚Ťi opta pentru o culoare ambiental─â favorit─â pentru a crea atmosfera dorit─â.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Difuzor aromaterapie, Zenix, GX-13K

├Ś Difuzorul cu ultrasunete este u╚Öor de integrat ├«n orice stil de decorare, asigur├ónd un mediu pl─âcut, benefic pentru eliminarea stresului ╚Öi cre╚Öterea imunit─â╚Ťii.
├Ś Are un mecanism simplu ╚Öi intuitiv de a regla intensitatea ╚Öi frecven╚Ťa eliber─ârii vaporilor, este economic ╚Öi eficient.
├Ś Are o capacitate de 300 ml ╚Öi este prev─âzut cu un timer cu func╚Ťionare la 1, 3, 6 ore sau continuu.
├Ś Alte caracteristici: design compact cu posibilitate de personalizare a aspectului, 2 trepte de intensitate ╚Öi oprire automat─â la terminarea apei din difuzor.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Difuzor aroma terapie Anjou ADA003

├Ś Probabil cel mai silen╚Ťios dispozitiv de pe pia╚Ť─â, difuzorul este potrivit pentru birou, dormitor sau orice alt─â ├«nc─âpere, remarc├óndu-se printr-un design pl─âcut, personalizat prin lumin─â ╚Öi culoare.
├Ś Difuzorul este┬áfabricat dintr-un material sigur f─âr─â BPA, are┬átrei niveluri de func╚Ťionare, o capacitate de 200 ml, oferind a╚Öadar un timp de func╚Ťionare de p├ón─â la 12 ore.
├Ś La terminarea apei din difuzor se opre╚Öte automat. Schimbarea┬á culorii se face cu o tranzi╚Ťie treptat─â ├«ntre cele 7 nuan╚Ťe.
├Ś Capacitate umidificare 25 ml/h sau 15ml/h.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Difuzor de Aroma cu Ultrasunete Stadler Form Mia

├Ś┬áDifuzorul portabil are dimensiuni mici ╚Öi o greutate redus─â. Utiliz├ónd tehnologia cu ultrasunete, aparatul distribuie optim mirosurile ╚Öi uleiurile esen╚Ťiale prin intermediul vaporilor fini de ap─â.
├Ś Are un rezervor de 100 ml, un singur num─âr de viteze ╚Öi poate func╚Ťiona silen╚Ťios p├ón─â la 10 ore.
├Ś Spre deosebire de modelele anterior prezentate, acesta nu este prev─âzut cu iluminare LED, ├«ns─â ca aspect, se bucur─â de un design compact ╚Öi elegant.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

ten + seventeen =