Cele mai bune Cutii poștale

Una din cele mai dificile alegeri pentru cei care se muta intr-o alta casa sau intr-un alt apartament este cutia postala. Indiferent de locatia aleasa, cutia postala este necesara pentru a primi corespondenta. Acesta este locul unde postasul va lasa scrisorile, plicurile cu facturi si cu instiintari, unde curierii vor lasa ofertele la cele mai mari magazine din oras care se deschid . 

Indiferent de cutia postala ce urmeaza sa fie achizitionata, cumparatorii trebuie sa se informeze care sunt principalele aspecte ce merita luate in calcul inainte de a alege. In plus, aceasta trebuie comandata de pe un site bun sau cumparata dintr-un magazin cu recenzii bune din partea clientilor, astfel incat sa se potriveasca dimensiunilor alese.

Necesitatea unei cutii postale

Cu toate ca in epoca moderna actuala, din ce in ce mai multi oameni opteaza sa primeasca in e-mail copiile facturilor, cutia postala ramane importanta. Posta Romana inca functioneaza si prin intermediul acestei institutii, alte mari institutii trimit instiintari acasa clientilor, institutii precum ANAF, Politia Romana, Tribunalul, iar lista poate continua.

In plus, inca mai sunt persoane nostalgice care prefera sa trimita si sa primeasca scrisori de la prieteni in format clasic. Iar coletele livrate de pe diferite site-uri prin intermediul Postei Romane sunt insotite de o mica instiintare scrisa ce va fi lasata in cutia postala si nu in usa. Pentru cei ce locuiesc la casa, cutia postala se va dovedi mai mult decat necesara, iar aceasta trebuie sa fie suficient de incapatoare, mai ales daca proprietarii au abonament la o revista sau la un ziar.

Criterii pe baza carora este aleasca cutia postala

 Primul si cel mai important criteriu pe baza caruia se alege cutia postala este necesitatea acesteia la interior sau la exterior. Astfel, in functie de locul unde urmeaza sa fie montata, intr-o scara de bloc, la parterul unei locuinte multifamiliale sau la poarta, in curte, cutia postala trebuie sa fie protejata de intemperii, de umezeala si de schimbari bruste de temperatura. Cea montata la exterior trebuie sa fie protejata de o copertina sau de un perete, poate fi amplasatsa chiar la poarta unde este expusa precipitatiilor, insa unde postasului ii este mult mai usor sa lase plicurile sau instiintarile. 

Un alt criteriu important de alegere a cutiei postale este sistemul de prindere. Asadar, exista cutii postale cu stalp ce pot fi montate la poarta, la o distanta considerabila de intrarea in locuinta, mai ales daca proprietarii nu doresc ca postasii sa le calce proprietatea sau in eventualitatea in care cainele sta liber in curte.

Cutia postala cu sistem de prindere se monteaza pe zidul casei sau pe gard, dar si in parterul blocului. Cutia postala pe stalp este mult mai supusa vandalismului, insa nu si in cazul in care proprietarii locuiesc intr-o zona rezidentiala linistita, in care toti vecinii au propria cutie postala.

Mai mult decat atat, cutia postala poate fi aleasa in functie de fanta si usita de care dispune. In functie de unde este montata aceasta, fanta necesara introducerii corespondentei si usita ce urmeaza sa fie deschisa de utilizator pot fi amplasate pe aceeasi parte sau pe fete diferite ale acesteia. Cutia postala de bloc are atat usa, cat si fanta pe aceeasi parte, in timp ce cutia postala de exterior poate avea fanta montata catre exterior si usita pe partea opusa, accesibila numai utlizatorului.

Cutia postala se alege si in functie de marimea acesteia. In timp ce unii utilizatori care isi fac abonament la diferite reviste trebuie sa opteze pentru o cutie postala mare, suficient de spatioasa pentru a face fata tuturor ziarelor, revistelor, dar si ofertelor tiparite de la diferite magazine din apropiere, sunt si persoane care opteaza pentru cutii postale mici, standard, care sunt amplasate in general la parterul blocului, necesare distribuirii de plicuri, avize postale si oferte publicitare.

Este foarte important si materialul din care este fabricata cutia postala. Daca aceasta urmeaza sa fie amplasata la interior, atunci ea poate fi facuta din orice material deoarece nu este supusa intemperiilor si variatilor mari de temperatura sau de precipitatii. Daca aceasta este amplasata la exterior, atunci ar fi bine ca utilizatorii sa aleaga un model din otel galvanizat.

1. Cutie postala exterior, Planet Safe PT26

├Ś Cutia postala are un design retro, materialele din care este realizata aceasta sunt aluminu si otel galvanizat, ceea ce o fac rezistenta la umiditate.
├Ś Dimensiuni: Inaltime: 410mm; Latime: 290mm; Adancime: 130mm.┬áDimensiune fanta (mm) 245 x 45
├Ś Utilizare: Rezidential; Comercial.
├Ś Are o greutate de 2.8 kg. Se inchide cu cheia.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Cutie postala cu suport de ziar, Strend Pro SK-252190

├Ś Cutie postala cu un design deosebit este prevazuta cu un suport de ziar si o incuietoare cu doua chei. Fanta este prevazuta pe aceeasi parte cu usa.
├Ś Alte caracterisici: Rezistenta ridicata la intemperii, abraziune si umiditate; dimensiuni interioare mari; vopsita in camp electrostatic.
├Ś Dimensiuni: Lungime- 37 cm; Latime- 10 cm; Inaltime: 45 cm. Greutate: 2 kg.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Cutie postala ASHFORD ANTIK

├Ś Cutia postala este protejata de o inchidere tip cilindrica cu cheie in duplicat, rezistenta la intemperii si coroziune. Este usor de prins in perete.
├Ś Deschidere fanta in fata de marime pentru A4.┬á
├Ś Panoul transparent permite verificarea usoara a corespondentei. Designul cutiei postale este unul vintage, iar corpul cutiei este din otel inoxidabil, de inalta calitate.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


4. Cutie postala casuta, Evotools

├Ś Aceasta cutie postala ce are forma unei casute este potrivita pentru interior.
Usa de vizitare este securizata cu incuietoare, iar fanta cu capac din partea superioara este pentru introducerea corespondentei.

├Ś Material: tabla din otel vopsita.
├Ś Fereastra de vizualizare a interiorului.
├Ś Dimensiuni: Lungime- 23 cm; Latime- 31 cm; Inaltime: 8 cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Cutiile postale clasice, din lemn, modele care sunt prezente in majoritatea filmelor, dar si in clipurile publicitare pot fi amplasate la exterior, cu conditia ca lemnul sa fie tratat, acestea avand nevoie de multa ingrijire pentru a-si pastra aspectul. In plus, aceasta trebuie sa fie foarte stabila si introdusa in pamant, deoarece in caz contrar poate fi sensibila la vanturi puternice si la socuri.

Pretul este un alt criteriu important in alegerea cutiei postale. In general, nu exista un brand preferat de cumparatori, insa pretul poate diferi de la un model la altul, in functie de marime, de sistemul de prindere si de materialul din care este realizata. In general, cutia postala are un pret destul de accesibil, pe piata existand propuneri foarte avantajoase din partea companiilor de profil.

Nu in ultimul rand, aspectul este foarte important. Cumparatorii trebuie sa retina ca o cutie postala cu un design mult prea modern si prea sofisticat poate atrage atentia hotilor, dar si atentia copiilor din cartier sau de pe ulita, ori chiar a vecinilor mai invidiosi sau mai glumeti care decid sa introduca in cutia postala diferite obiecte, insecte sau lucruri nu foarte placute.

Sistemul de siguranta este un criteriu pe baza caruia clientii pot lua aceasta importanta decizie. In general, cutiile postale pot fi accesate cu o cheita, avand o incuietoare speciala care va fi accesata numai de catre proprietari. Sunt si cutii postale care au inchidere cu oua chei, pentru un plus de siguranta. In functie de preferintele, de necesitatile si de exigentele cumparatorilor, acestia pot alege sa comande o cutie postala de interior sau de exterior, cu o incuietoare sau doua, din otel sau din lemn, cu o fanta mare sau mica, de diferite dimensiuni, cu un sistem de prindere suficient de sigur.

Content Writer la Produsebune.com
Numele meu este Andra Vasile ╚Öi scriu articole pentru acest website despre diferite produse. Articolele scrise de mine cuprind informa╚Ťii ╚Öi recomand─âri despre produse comercializate online. Fiecare articol con╚Ťine o serie de recomand─âri de produse expuse ├«n urma unei cercet─âri cu privire la detaliile produsului, recenziile clien╚Ťilor, nota acordat─â produsului ╚Öi popularitatea sa.
Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *