Cele mai bune creme și loțiuni de corp pentru bebeluși

Cu toții știm că pielea bebelușului este foarte sensibilă, fapt pentru care, după băiță sau schimbarea scutecului, e recomandată folosirea unor produse special adresate lui. În momentul de față, oferta de creme și loțiuni de corp pentru bebeluși există într-o gamă variată de produse dermatologice adresate exclusiv micuților. 
Iritațiile, în special cele de scutec, sunt întâlnite în rândul bebelușilor și pot altera somnul și hrănirea celui mic. În topul celor mai bune și recomandate unguente se află Bepanthen Bayer, care prin componența sa acționează din interior și grăbește procesul de vindecare, fiind așadar extrem de eficient împotriva eritemului fesier.
Cremele și loțiunile de la La Roche Posay, Bioderma, Mustela, Johnson’s Baby sau Klorane sunt printre cele mai cumpărate și apreciate produse și sunt recunoscute prin efectele hidratante, calmante, curățând și îngrijind pielea chiar din primele zile de viață.
Verificați ca pe eticheta produsului să fie specificate atât ingredientele conținute, cât și dacă produsul este testat dermatologic. Unele produse sunt dezvoltate în colaborare cu medici pediatri și dermatologi, astfel încât crema/ loțiunea respectivă are la bază o formulă care să calmeze, să hidrateze și să protejeze pielea micuțului.
Prin urmare, mai jos o să prezentăm câteva dintre cele mai apreciate creme și loțiuni de corp pentru bebeluși. Menționăm că acest articol este informativ, ajutător pentru cei care vor să evite iritațiile/ eczemele bebelușului său, dar mai întâi de toate, fiecare părinte ar trebui să țină cont de sfaturile specialiștilor.


Balsam relipidant anti-iritații La Roche-Posay Lipikar Baume AP+
× Produsul este un relipidant cu remanență ridicată și se poate aplica o dată pe zi, pe pielea foarte uscată sau iritată, curațată anterior cu un produs blând, fără săpun.
× Balsamul din gama Lipikar de la La Roche Posay reduce frecvența puseurilor de uscare severă. În plus, acesta restabilește și stabilizează echilibrul microbiomului, repară și conservă bariera cutanată. 
× Nu are o textură grasă, fiind potrivit pentru pielea cu tendință atopică și predispusă la alergii.
× Se aplică o singură dată pe zi, calmând și hidratând pielea.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Cremă hidratantă de corp Mustela Hydra Bebe
× Crema de corp este creată pentru îngrijirea zilnică a pielii bebelușului, fiind un produs testat dermatologic sub supraveghere pediatrică.
×  Uleiul vegetal alături de vitaminele E și F hidratează pielea, iar untul de Shea lasă pielea mătăsoasă și moale.
× Mustela Hydra Bebe are o formulă îmbogățită pentru a fortifica bariera pielii și a-i păstra resursele celulare.
× Toleranță ridicată, formulă hipoalergenică, 88% ingrediente de origine naturală.
× Crema este rapid absorbită de piele, iar sticluța are un dozator pompă practic, ce oferă doza corectă de fiecare dată.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Lapte hidratant Bioderma ABCDerm
×  Produsul cu pH fiziologic conține ingrediente de hidratare extrem de delicate, fiind potrivit pentru pielea delicată a bebelușilor.
×  Este hipoalergenic, testat sub control dermatologic, fără parabeni. Alte caracteristici: Toleranță bună a pielii și parfum calmant.
× Este conceput în conformitate cu sistemul strict de valori din Carta ABCDerm.
× Se aplică pe pielea curată și se masează cu delicatețe, putând fi folosit la nou-născuți, cu excepția prematurilor. Din motive de igienă, închideți bine recipientul după utilizare.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Cremă de corp Johnson’s Baby Bedtime

×  Produsele Johnson’s baby sunt testate clinic si dermatologic pentru a nu produce alergii sau iritații, fiind special concepute pentru a satisface nevoile pielii bebelușului.
× Siguranța, delicatetea si confortul sunt aspectele pentru care produsele Johnson’s baby sunt întâlnite în numeroase maternități din țară, și sunt recomandate de Societatea Română de Pediatrie.
× Crema de corp oferă hidratare și este potrivită pentru pielea predispusă iritațiilor. În plus, produsele Johnson’s baby poartă marcajul unic NO MORE TEARS (fără lacrimi) care asigură faptul că nu va afecta ochii bebelușului și nu va determina înroșirea acestora.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 

Masajul bebelușului

Beneficii

  • Sugarul se bucură de un somn mai bun și mai liniștit.
  • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește dezvoltarea motrică.
  • Masajul îmbunătățește sistemul circulator și diminuează nivelul de disconfort provocat de gaze ori aciditate, colici sau durerile din perioada erupției dentare.
  • Eliberează tensiunea și relaxează mușchii. Ajută la dezvoltarea armonioasă fizică, psihologică și socială. Pe lângă asta, ajută la crearea unei legături puternice cu părinții.

Masajul bebelușului

De ce aspecte să țineți cont?

  • Masajul se începe atunci când bebe este liniștit și nu plânge, ultima masa a fost în urmă cu 30 de minute, iar temperatura din cameră este în jurul a 25°Celsius. Așezați bebelușul pe un salteluță confortabilă, încălziți-vă palmele și înmuiați-le în cremă.
  • Cu mișcări delicate se vor masa capul, fața, umerii, mâinile, pieptul, abdomenul și picioarele celui mic. Priviți-vă copilul în ochi și vorbiți cu el atunci când îl masați, căci atfel se va fixa o legătură emoțională bazată pe comunicarea vizuală și tactilă.
  • Specialiștii recomandă ca, atunci când masați piciorușele copilului, să combinați mișcările de gimnastică cu cele de masaj. Masajul trebuie să dureze 5 minute pentru un nou-născut, iar pe măsură ce crește, undeva la 10 minute.
  • Înfășurat în scutec sau păturică, bebelușul poate fi acum alăptat, fiindcă -mai mult ca sigur- va adormi.
Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *