Cele mai bune colțare de bucătărie

Mobileaza-ti bucataria in mod practic si inteligent cu un coltar bucatarie

Atunci cand vine vorba de mobilarea bucatariei, un coltar bucatarie este si ramane cea mai buna alegere a oamenilor care stiu cum sa isi organizeze in mod eficient, practic si elegant spatiul din bucatarie. Coltarul de bucatarie este o piesa de mobilier moderna, folosita pentru optimizarea spatiului din bucatarie, pentru delimitarea anumitor zone si pentru suplimentarea spatiului de depozitare.

Obtinerea unui spatiu amplu depinde de modul in care mobila de bucatarie este asezata in interiorul acesteia. Coltarul este usor de amenajat si poate fi amplasat in coltul incaperii pentru a face economie de spatiu.

Motive pentru a alege coltare de bucatarie

Primul si cel mai important motiv pentru care oamenii aleg coltare de bucatarie este acela ca ocupa mai putin spatiu in bucatarie. o masa cu scaune va ocupa mult mai mult loc decat un coltar. Cei care au o bucatarie mare si generoasa nu au astfel de probleme, dar cum nu toti sunt norocosi in acest sens, coltarul ramane cea mai buna optiune.

De asemenea, coltarul ajuta la delimitarea unor zone din bucatarie, oferind confort, dar si eleganta. Coltarul de bucatarie poate fi in forma de L sau in forma de U, rotund sau extensibil. Cel in forma de L este popular deoarece ocupa cel mai mic spatiu. Coltarele in forma de U sunt mai aspectuoase si ofera mai multe locuri, in timp ce modelele rotunde sunt practice si elegante. Coltarele extensibile sunt cele care aduc locuri suplimentare pentru musafiri.

Recomandările noastre:

1. Set colțar bucătărie cu masă și scaune, Praga Elvila

× Acest set de bucătărie este fabricat în România de către compania Elvila și include o banchetă (colțarul) cu două lăzi de depozitare, o masă extensibilă și două scaune.
× Datorită dimensiunilor compacte, articolele sunt potrivite și în bucătăriile mici.
× Setul de bucătărie este apreciat datorită calității materialelor, dar și designului plăcut.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Set colțar cu masă și 2 scaune Korsika Schoko Elvila

× Setul de bucătărie este produs de compania Elvila și este format din două scaune, o banchetă și o masă extensibilă, realizate în construcție demontabilă.
× Materiale folosite: PAL melaminat de 18mm, PFL, elemente din lemn de fag, poliuretan si piele ecologică pentru șezut și spătare.
× Articolele din acest set sunt apreciate pentru calitate și design.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Colțar extensibil de bucătărie Sani NOVEL

× Apreciat pentru confort și versatilitate, acest colțar extensibil, elegant și funcțional este ideal pentru bucătăriile de dimensiuni medii sau mici.
× Structura este realizată din PAL și lemn de fag, tapițeria este din imitație de piele, iar șezutul este capitonat cu spumă poliuretanică, toate acestea asigurând o lungă durată de viață a produsului.
× Dimensiunile colțarului: Lungime- 200 cm, Lățime- 150 cm, Înălțime- 80 cm și Adâncime- 50 cm. Suprafața de dormit are dimensiunile 110- 180 cm.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Criterii de achizitionare coltare bucatarie

Un criteriu foarte  important de achizitionare a coltarului de bucatarie este materialele din care este confectionat. Materialele folosite la fabricarea structurii conteaza foarte mult, precum si cele folosite pentru a umple perna sezutului si materialele folosite pentru a imbraca sezutul si materialele folosite la confectionarea rafturilor, sertarelor si spatiilor de depozitare.

Materialele trebuie sa fie calitative si foarte rezistente in timp. Cele mai bune coltare de bucatarie sunt realizate din lemn masiv, sezutul imbracat in stofa si materiale care nu absorb mirosurile neplacute sau mirosurile de mancare. Coltarele de bucatarie trebuie sa fie potrivite fiecarui buget in parte.

Designul coltarului de bucatarie este foarte important. Acesta trebuie sa fie in armonie cu stilul si culorile din casa. Atat materialele, cat si culorile trebuie sa se potriveasca cu stilul de amenajare al bucatariei. Componenta setului reprezinta un criteriu deosebit. Cele mai des intalnite seturi de coltare sunt formate din masa, coltar si doua scaune sau doi tabureti.

Inaltimea sezutului fata de sol trebuie sa fie in concordanta cu inaltimea mesei si a scaunelor de bucatarie. Inainte de a lua o asemenea decizie, clientii trebuie sa masoare corect spatiul in care urmeaza sa isi amplaseze coltarul cu masa, pentru a nu avea surprize neplacute. Acestia trebuie sa se asigure ca nu aleg un coltar prea voluminos sau prea mic.

Coltarul trebuie sa se potriveasca indeosebi cu restul mobilierului de bucatarie. culoarea, materialul si aspectul mobilei de bucatarie pot fi foarte importante in alegerea coltarului potrivit. Un alt mod de a mobila complet o bucatarie este alegerea unei canapele, insa aceasta de cele mai multe ori nu este versatila si nu ofera confortul potrivit, nu ajuta la economia de spatiu si nici la aducerea elegantei in domiciliu.

Indiferent de modelul de coltar de bucatarie ales, clientii trebuie sa isi faca un buget de care sa tina cont si pe care sa nu il depaseasca foarte mult. Durata de viata a unui coltar nu depinde numai de materialele din care este confectionat, ci si de modul in care acesta este intretinut, curatat si ingrijit.

In plus, culorile coltarului de bucatarie nu trebuie sa fie foarte deschise, pentru ca acestea se pot murdari foarte usor, iar petele pot fi foarte greu de scos daca materialele nu sunt cele potrivite.

Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *