Cele mai bune căști wireless, earbuds

Vremurile actuale reprezintă, fără îndoială, epoca dispozitivelor fără fir, majoritatea gadgeturilor pe care le avem în momentul de față funcționând cu tehnologie wireless – Bluetooth fiind probabil una dintre cele mai compatibile -.
Căștile wireless, pe lângă faptul că sunt la modă, devin din ce în ce mai populare, tocmai pentru că sunt mult mai convenabil de folosit în comparație cu căștile cu fir.
Unul dintre principalele motive pentru care mulți oameni aleg căștile wireless ar fi excluderea situației în care pierd timp ajustând firele și sunt legați de un dispozitiv în timp ce intenționează să facă și alte lucruri, cum ar fi un antrenament la sala de fitness. Prin urmare, cel mai mare bonus pentru experiența auditivă îl constituie faptul că aceste noi dispozitive nu necesită fire.
În plus, pe lângă aspectul și natura lor elegantă, unele dintre ele se găsesc la prețuri foarte accesibile. Există o mulțime de producători de căști wireless, astfel că, din recomandările noastre veți găsi cu siguranță un produs care să se potrivească gusturilor și preferințelor dvs.:

Căști audio wireless Zoopie

♦ Căștile fără fir au un design special conceput pe forma urechii umane, optimizând la maxim confortul. În plus, orificiile de aerisire care contribuie la egalizarea presiunii, vă vor oferi senzația că nu aveți nimic în urechi.
♦ Sunetul este clar, fără distorsiuni și bine echilibrat, basul fiind produs de un difuzor cu rezonanță înaltă. Raza de acțiune este de 10 m față de dispozitivul la care sunt conectate, iar carcasa de încărcare oferă peste 12 ore de autonomie a bateriei.
♦ Pe lângă faptul că oferă o conexiune mai rapidă și mai stabilă, iar compatibilitatea este universală, tehnologia Bluetooth 5.1 din dotare va reduce consumul de energie a dispozitvului la care se conectează.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Căști In-Ear Xiaomi Mi True Wireless Earbuds

♦ Simplu și ușor de folosit, căștile fără fir Mi True Basic 2 pot fi utilizate de îndată ce le scoateți din carcasa de încărcare. Aceasta oferă o autonomie de 12 ore, iar raza de acțiune este de 10 metri față de dispozitivul la care sunt conectate căștile.
♦ Căștile pot fi comutate rapid de la single-ear, la double-ear, iar performanța Bluetooth 5.0 asigură conexiuni stabile și cu o viteză de transmisie a datelor de două ori mai rapidă decât generația anterioară.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Căști audio wireless GO4FIT

♦ Sunet limpede și de înaltă calitate, utilizare oriunde și oricând, încărcare rapidă și control prin atingere, toate acestea vin într-un design elegant și portabil al căștilor fără fir GO4FIT.
♦ Căștile wireless GO4FIT sunt simplu și confortabil de folosit, iar față de alte produse prezintă numeroase beneficii: sunt rezistente la apă și transpirație, au funcția de reducere zgomot de fundal și un microfon HD încorporat, iar carcasa este prevăzută cu un display LED care indică nivelul bateriei.

♦ În plus, cu o singură încărcare a bateriei carcasei, veți avea o autonomie de 30 de ore. Sunt compatibile cu diferite sisteme de operare, precum iOS, Android și Windows, prin tehnologia Bluetooth 5.0.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Căști In-Ear JBL Wave 200TWS

♦ Extrem de ușoare și confortabile, cu un design modern și o formă ergonomică, JBL Wave 200TWS sunt alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unor căști fără fir rezistente la apă, discrete și ultra-ușoare.
♦ O simplă atingere a căștilor vă gestionează apelurile, muzica sau vă pune în legătură cu asistentul vocal, iar cu opțiunea dual connect, puteti folosi oricare dintre căști, economisind astfel durata de viață a bateriei.

♦ Carcasa de încărcare oferă o autonomie de până la 20 de ore. Căștile au un design convenabil și încap fără probleme în buzunar.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Dacă doriți să treceți de la căști cu fir la căști fără fir, atunci trebuie să vă informăm și în legătură cu plusurile și minusurile acestora din urmă.

Avantaje:

  • Pe lângă aspectul modern și designul elegant, căștile wireless sunt concepute astfel încât să rămână ferme chiar și atunci când vă deplasați sau vă antrenați.
  • Căștile fără fir sunt mai portabile și permit mai multă libertate de mișcare. Puteți răspunde la apeluri fără a fi nevoie să ridicați telefonul și să-l așezați pe urechi. Cablul nu mai e o limitare și vă puteți bucura de ele în diferite medii: puteți dansa, alerga sau puteți face orice activititate cu căștile wireless pornite: doar lăsați dispozitivul jos și aveți libertatea de a asculta muzică și a vă deplasa fără restricții.
  • Chiar dacă căștile wireless nu au fire, acest lucru nu compromite sunetul de calitate. De fapt, majoritatea căștilor wireless pot produce cea mai bună calitate a sunetului și unele dintre ele chiar vin cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal și de amplificare a basului. Când cumpărați căști wireless, tot ce trebuie să faceți este să le căutați pe cele de cea mai bună calitate.
  • Un alt avantaj este acela că atunci când utilizați căști wireless, puteți lucra prin casă fără a fi nevoie să țineți telefonul aproape. Acesta poate fi în camera de zi, iar dvs. în bucătărie și tot veți putea răspunde apelurilor și să asculțați muzică prin căștile wireless. În funcție de tehnologia Bluetooth utilizată de producătorul căștilor fără fir, puteți ajunge până la 40 de metri înainte ca ele să se deconecteze de la telefon.

Dezavantaje:

  • Deoarece căștile wireless sunt mici și nu sunt conectate la dispozitivul dvs. prin fire, uneori este o sarcină descurajantă să le căutați atunci când dispar în casă sau prin birou.
  • Căștile wireless trebuie încărcate regulat (fiind alimentate de baterii, înseamnă că trebuie să le încărcați frecvent pentru a le putea folosi).
  • În plus, bateria căștilor wireless se poate deteriora în timp (la fel ca orice alt dispozitiv care este alimentat de la baterie, durata de viață a acesteia poate scădea semnificativ, însă asta depinde de cât de des și de cât timp le-ați folosit).
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *