Cele mai bune căști audio

O pereche de căști înseamnă mai mult decât un simplu mod de a asculta muzică, ele au, în prezent, un design din ce în ce mai elegant și modern și vin în diferite dimensiuni pentru nevoile fiecăruia. Atâta vreme cât le purtăm când alergăm, când călătorim cu mașina, trenul sau avionul, am putea spune că, dintre toate gadgeturile pe care le folosim zi de zi, căștile influențează destul de mult calitatea vieții. Unii dintre noi ținem căștile și când mâncăm sau mergem la culcare, fapt pentru care ar trebui să fim atenți atunci când suntem în căutarea unei perechi de calitate.
În fruntea listei, avem căștile On Ear JBL Tune 500, fără fir, cu o autonomie de 16 ore, un design pliabil, confortabil și elegant, în diverse culori. Prețul acestor căști wireless este unul foarte accesibil, având în vedere calitatea produsului.
Informați, veți putea alege căștile care să devină imediat favoritele dvs., prin urmare iată cele mai importante lucruri de avut în vedere:

  • Cât de des și cum le veți folosi? La sală, pentru gaming sau în timp ce călătoriți: felul în care le veți utiliza ar trebui să influențeze cel mai mult tipul de căști pe care le veți cumpăra.
  • Cu fir sau fără fir? Ambele aduc mici avantaje și dezavantaje. Cu fir, sunetul va fi de calitate superioară și constant mai bun, indiferent de condiții. Însă, rămâneți „legat” de dispozitivul dvs. Fără fir, sunteți liber să vă deplasați, dar uneori, semnalul nu este 100%. Partea bună e că majoritatea căștilor fără fir se livrează cu un fir, astfel încât să testați și să alegeți ce este mai bun din ambele lumi.
  • Optați pentru o marcă de încredere. Astfel, puteți conta pe garanția producătorului și calitatea produsului.
  • Ce tip de căști doriți? Să acopere întreaga ureche sau doar să se sprijine pe urechi?

O pereche bună de căști te poate izola de zgomotul ambiental extern, pentru a te relaxa și bucura de playlistul tău. Astfel, recomandările noastre sunt:

Căști On Ear Sony WH-CH510B

♦ Compacte și ușoare, cu un design elegant, o autonomie de 35 de ore și un preț de achițizie la îndemâna oricui, căștile Sony On Ear sunt varianta ideală pentru cei care doresc un model wireless. Au semnal pe o rază de 10 metri și mulțumită microfonului încorporat puteți vorbi la telefon fără să îl scoateți din buzunar sau geantă.
♦ Pe lateral, acestea sunt prevăzute cu butoane de play, stop și skip. 
♦ Produsul este disponibil în mai multe culori.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Căști Audio Over the Ear Pliabile Skullcandy Crusher

♦ O autonomie de 40 de ore și o tehnologie proprie a mărcii Skullcandy Crusher ce oferă posibilitatea de ajustare a intensității bass-ului și a volumului fac din aceste căști elegante, accesoriile perfecte pentru momentele în care alergați, vă relaxați sau călătoriți.
♦ Sunt pliabile, fără fir, compacte și ușoare, având o greutate de doar 275 grame.
♦ Conectori: Jack 3.5 și Bluetooth.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Casti Audio Over the Ear JBL Tune 700BT

♦ Aceste căști wireless redau muzica de pe dispozitivele Bluetooth la o calitate indiscutabilă, asigurând în același timp o durată de 24 de ore a bateriei. Primirea apelurilor fără a utiliza butoane, funcție Bass, conexiune multi-point și cablu audio inclus, toate acestea fac din aceste căști alegerea cea mai potrivită.
♦ Căștile au un design compact, ce permite plierea cu ușurință.
♦ Produsul este disponibil în mai multe culori.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Căști Over the Ear Sony WH-1000XM3S

♦ Anulând orice zgomot exterior și amplificând muzica, căștile Over the ear de la Sony sunt confortabile și potrivite oricând vreți să vă deconectați puțin. Se încarcă rapid și durează până la 30 de ore, se pliază ușor și practic, iar datorită tehnologiei Sense Engine puteți adapta sunetul la activitățile pe care le desfășurați (dacă e nevoie să participați la o conversație trebuie doar să plasați mâna peste carcasă pentru a reduce volumul)
♦ Apelare în regim „mâini libere”, microfon, asistent vocal la o apăsare distanță, funcții inteligente… toate sunt la îndemâna utilizatorului. 
♦ Produsul include o carcasă durabilă de transport.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Bineînțeles, calitatea audio este printre cele mai importante aspecte și tocmai de acea, în lista noastră am inclus doar produse de top. De aceea, ar trebui să menționăm și modelul cel mai ieftin și apreciat de cumpărători, anume căștile cu fir Sony MDR-XB550APW care cuceresc prin calitate, design și gama variată de culori. În timp ce le folosiți vă puteți bucura de un sunet intens datorită funcției Extra Bass și puteți prelua apeluri.
Dintre caracteristici căștilor profesionale menționăm încă o dată capacitatea lor de a etanșa nivelul copleșitor al sunetelor din jur, astfel încât să puteți auzi propriile melodii.
Înainte de achiziționarea unei perechi de căști este ideal să le testați. Deși, atunci când cumpărați online nu aveți la dispoziție această facilitate, le puteți testa în termen de 14, respectiv 30 de zile (pentru unele magazine) de la primirea coletului, iar dacă nu sunt produse potrivite pentru dvs., le puteți returna.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *