Cele mai bune c─âni filtrante

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Dac─â nu ave╚Ťi un buget suficient de mare pentru a achizi╚Ťiona un filtru de conexiune la robinet, atunci cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi prefera un substitut la fel de bun precum cana cu filtru de ap─â. Aceasta este un produs practic ╚Öi de ajutor ├«ntr-o locuin╚Ť─â, asigur├óndu-v─â c─â apa pe care o consuma╚Ťi este microbiologic pur─â ╚Öi, pe l├óng─â asta, v─â ajut─â s─â economisi╚Ťi anual o sum─â pe care a╚Ťi fi dat-o pe apa ├«mbuteliat─â. Pentru utilizatorii existen╚Ťi, dar ╚Öi pentru poten╚Ťialii cump─âr─âtori, avem mai jos o selec╚Ťie de criterii pe care trebuie s─â le lua╚Ťi ├«n considerare atunci c├ónd vrei s─â alege╚Ťi un model actual, potrivit pentru nevoile personale.
Mul╚Ťumit─â unui design compact, aceste c─âni de filtrare a apei sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, ├«ns─â, pentru alegerea celui mai bun produs, pute╚Ťi avea ├«n vedere aspecte precum sistemul de filtrare, capacitatea, dar ╚Öi construc╚Ťia durabil─â a c─ânii de filtrare. Toate acestea v─â sunt men╚Ťonate ├«n articolul de fa╚Ť─â, pentru ca dvs. s─â fi╚Ťi c├ót mai informat atunci c├ónd dori╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi.

1. Starter pack Brita Marella XL

Can─â pentru filtrarea apei ce con╚Ťine o caraf─â transparent─â, o p├ólnie special─â pentru filtru, 3 cartu╚Öe filtrante, tip MAXTRA cu care se pot filtra aproximativ 150 l ap─â ╚Öi un capac cu indicator pentru schimbarea cartu╚Öului.
Aceast─â can─â este o modalitate practic─â, ecologic─â ╚Öi comod─â de a avea ap─â curat─â, limpede ╚Öi cu gust proasp─ât f─âr─â a cump─âra mereu ap─â ├«mbuteliat─â. Cu o tehnologie unic─â, cartu╚Öele de filtrare pot reduce depunerile de calcar ╚Öi alte substan╚Ťe care afecteaz─â gustul ╚Öi mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum ╚Öi majoritatea pesticidelor.┬á

Capacul este prevăzut cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartușului tip Calendar.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Specifica╚Ťii: 

O alternativă economică și prietenoasă cu natura pentru consumul de apă potabilă, cartușele fiind 100% reciclabile.
Tip produs: Cana filtrant─â, cu o capacitate total─â de 3.5 l.
Capacitate filtrare: 2 l
Impuritati eliminate: Clor
Material: Plastic
Continut pachet: O cană de filtrare și 3 Filtre Maxtra
Culoare: Gri
Rating: 4,81/ 327 de review-uri


2. Can─â de filtrare ap─â Laica Stream

Cana filtrantă de apă Laica reduce atât calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul, cât și alte metale grele, unele pesticide și erbicide care pot exista în apa de la robinet. Astfel apa consumată este mult mai sănătoasă.
Cu toate c─â apa de la robinet este potabil─â, ea poate con╚Ťine substan╚Ťe nedorite, spre exemplu, depuneri de piatr─â ╚Öi clor care afecteaz─â mirosul, gustul ╚Öi aspectul apei.

Tocmai de aceea, cana filtrant─â Laica ├«ndep─ârteaz─â aceste impurit─â╚Ťi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte semnificativ calitatea apei pentru b─âuturile reci, dar ╚Öi pentru cele calde, la prepararea m├ónc─ârurilor ╚Öi la protejarea aparatelor electrocasnice ├«mpotriva depunerilor de piatr─â (exemplu: cafetiera).
Apa filtrată este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspăt și nu are miros.
Apa de la robinet, filtrat─â cu cana Laica, va putea fi consumat─â f─âr─â griji, folosit─â pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau pentru g─âtit.

CLICK AICI PENTRU PRET ╚śI ALTE DETALII

 Specifica╚Ťii: 

Tip produs: Cană filtrantă cu 5 etape de filtrare
Material: Plastic
Continut pachet: o cană de filtrare, 6 cartușe filtrante de apă Laica Bi-Flux
Eficient─â din punct de vedere al costurilor
Apa este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat și nu are vreun miros.
Rating: 4,40/ 198 de review-uri


3. Cana Laica Big Milano (pachet cu cartușe)

Cana filtrant─â are un design simplu ╚Öi elegant, iar capacul este conceput special pentru a permite umplerea f─âr─â deta╚Öare ╚Öi pentru a men╚Ťine igiena.
Capacul acestei c─âni de filtrare este prev─âzut cu un indicator de schimbare a cartu╚Öului, ce monitorizeaz─â ╚Öi arat─â durata de via╚Ť─â ramas─â a cartu╚Öului sub forma unui afi╚Öaj electronic. Cu o tehnologie unic─â de filtrare, se reduc at├ót depunerile de calcar, metalele grele (cupru, plumb), c├ót ╚Öi impurit─â╚Ťile organice. Rezultatul va consta ├«ntr-o ap─â curat─â ╚Öi limpede, iar b─âuturile calde, reci sau chiar m├ónc─ârurile vor avea un gust mai bun.

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII

 Specifica╚Ťii: 

 

Tip produs: Can─â filtrant─â, cu o capacitate de 3.7 litri
Capacitate filtrare: 2.2 l
Metod─â filtrare: Ionizare
Impurit─â╚Ťi eliminate: Clor, Pesticid, Erbicid.
Carafă compatibilă cu mașina de spălat vase
Greutate: 700 gr.
Rating: 4,56/ 96 de review-uri


4. Cana de filtrare Aquaphor, model Time Maxfor+,

Cel mai ieftin model, cu o capacitate de 2.5 litri ╚Öi dimensiuni reduse, aceast─â can─â foloseste metoda de filtrare prin c─ârbune activ, reu╚Öind s─â elimine impurit─â╚Ťi precum clorul activ, produsele petroliere, fenolul,pesticidele, metale grele.
Capacul Flip-Flop permite umplerea cănii fără să fie scos capacul și datorită dimensiunilor mici, cana încape și în frigider.
Include un cartuș Maxfor B25, însă se poate utiliza și cartușul B25 Mg2+
Rating: 4,69/ 93 de review-uri

CLICK AICI PENTRU PRE╚Ü ╚śI ALTE DETALII


CONCLUZII

  1. Analiz├ónd mai multe produse, compar├óndu-le utilitatea, func╚Ťiile ╚Öi durata de via╚Ť─â, ve╚Ťi putea alege un model mai performant, la un pre╚Ť c├ót mai avantajos. Modelele prezentate mai sus, elimin─â eficient impurit─â╚Ťi precum clor, calcar, plumb sau zinc, acest lucru aduc├ónd numai beneficii pentru s─ân─âtatea noastr─â.
  2. ├Än plus, ├«nainte de a achizi╚Ťiona un anumit model, asigura╚Ťi-v─â ca modelul respectiv sa apar╚Ťin─â unui brand care trimite pe pia╚Ť─â ╚Öi rezerve de filtru din abunden╚Ť─â.
  3. De asemena, ├«n acest clasament, putem vorbi si despre calitatea c─ânilor de filtrare Laica Stream Mechanical ╚Öi Laica Nature Blueberry care pe l├óng─â faptul c─â p─âstreaz─â mineralele esen╚Ťiale, au ╚Öi un excelent raport pre╚Ť/calitate.
Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *