Cele mai bune cani filtrante

Daca nu aveti un buget suficient pentru a achizitiona un filtru de conexiune la robinet, atunci cu siguranta veti prefera un lucru la fel de bun precum cana cu filtru de apa. Aceasta este un dispozitiv practic si de ajutor intr-o locuinta, asigurandu-va ca apa pe care o consumati este microbiologic pura si, pe langa asta, va ajuta sa economisiti anual o suma pe care ati fi dat-o pe apa imbuteliata. Pentru utilizatorii existenti, dar si pentru potentialii cumparatori, avem mai jos o selectie de criterii pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand vrei sa alegeti un model performant, potrivit pentru nevoile personale.
Multumita unui design compact, aceste cani de filtrare a apei sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, insa, pentru alegerea celui mai bun produs, puteti avea in vedere aspecte precum sistemul de filtrare, capacitatea, dar si constructia durabila a canii de filtrare. Toate acestea va sunt mentionate in articolul de fata, pentru ca dvs. sa fiti cat mai informat atunci cand doriti sa cumparati.

1. Starter pack Brita Marella XL


Cana pentru filtrarea apei ce contine o carafa din material plastic transparent, o palnie speciala pentru filtru, din material plastic, 3 cartuse filtrante, tip MAXTRA cu care se pot filtra aprox. 450 l apa si un capac din material plastic, cu indicator pentru schimbarea cartusului.
Cartusul filtrant BRITA Maxtra, bucurandu-se de o tehnologie unica de filtrare, poate reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor.
Astfel, veti obtine o apa curata, limpede, cu un gust deosebit si veti putea bea apa de la robinet, fara probleme.
Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase. Capacul se va curata manual. Pentru mai multe informatii si recomandari privind acest produs, acceseaza linkul de mai jos.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Tip produs: Cana filtranta
Capacitate: 3.5 l
Capacitate filtrare: 2 l
3 filtre
Impuritati eliminate: Clor
Material: Plastic
Continut pachet: 3 x Strecuratori; 1 x Cana de filtrare; 3 x Filtre Maxtra
Culoare: Alb
Rating: 4,75/99

 

 


2. Cana de filtrare apa Laica Stream


Cana filtranta de apa Laica reduce atat calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul, cat si alte metale grele, unele pesticide si unele erbicide care pot exista in apa de la robinet. Astfel apa consumata este mult mai sanatoasa.
Cu toate ca apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite, spre exemplu, depuneri de piatra si clor care afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei.

Tocmai de aceea, cana filtranta Laica indeparteaza aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci, dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (exemplu cafetiera).
Apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros.
Apa de la robinet, filtrata cu cana Laica, va putea fi consumata fara griji, folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau pentru gatit.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Tip produs: Cana filtranta
5 etape de filtrare
Impuritati eliminate: Cupru, zinc, plumb
Material: Plastic
Continut pachet: 1 x Cana de filtrare; 6 x Cartus filtrant de apa Laica Bi-Flux
Culoare: Alb
Eficienta din punct de vedere al costurilor
Gustul mancarii, mirosul cafelei sau ceaiului sunt mult mai imbunatatite
Apa este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros
Rating: 4,59/47


3. Cana de filtrare apa Brita Elemaris XL BR1000823


Capacul acestei cani de filtrare este prevazut cu Sistemul de avertizare Brita Meter. Acesta monitorizeaza performanta de filtrare si arata durata de viata ramasa a cartusului sub forma unui afisaj electronic. Cartusul filtrant BRITA Maxtra,  cu o tehnologie unica de filtrare, reduce atat depunerile de calcar, metalele grele (cupru, plumb), cat si impuritatile organice. Rezultatul va consta intr-o apa curata si limpede, iar bauturile calde, reci sau chiar mancarurile vor avea un gust mai bun.
Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase, iar capacul poate fi curatat manual. Pentru un consum de 2 l de apa pe zi, de persoana, se recomanda schimbarea cartusului o data pe luna, respectiv schimbarea o data la 2 saptamani.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Tip produs: Cana filtranta
Capacitate: 3.5 l
Capacitate filtrare: 2 l
Impuritati eliminate: Cupru, zinc, clor, plumb
Material: Plastic
Continut pachet: 1 x Cana de filtrare, 1 x Cartus filtrant
Culoare: Negru
Carafa si palnia sunt compatibile cu masina de spalat vase
Rating: 4,73/15

 

 


4. Cana de filtrare apa Aqua Optima Minerva Plus EJ0267


Cu o capacitate de 1,7 l, 5 etape de filtrare a apei, aceasta cana foloseste metoda de filtrare prin ionizare, reusind sa elimine impuritati precum clorul, plumb, rugina sau nisip.

Cele cinci etape de filtrare si caracteristicile lor principale se bazeaza pe:
1. Filtru fin de particule care indeparteaza din apa particulele mai mari (sedimente, rugina), rezultand o apa mai curata;
2. Carbon activ utilizat sa filtreze impuritatile organice din apa, dar si erbicidele si pesticidele;
3. Rasina schimbatoare de ioni-formula speciala este unica pentru Aqua Optima si reduce semnificativ cantitatea de metale cum ar fi plumbul, cuprul si aluminiul deseori intalnite in apa
4. Sita ultrafina; aceasta etapa a filtrarii se asigura ca si cele mai mici particule nu trec dincolo de filtru
5. Ultima etapa se bazeaza pe tehnologia Fast Flow (curgere rapida): forma si structura unica a filtrului Aqua Optima sunt special concepute pentru a garanta un flux rapid si consistent pe toata durata de folosire recomandata.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


CONCLUZII

  1. Analizand mai multe produse, comparandu-le utilitatea, functiile si durata de viata, veti putea alege un model mai performant, la un pret cat mai avantajos. Modelele prezentate mai sus, elimina eficient impuritati precum clor, calcar, plumb sau zinc, acest lucru aducand numai beneficii pentru sanatatea noastra.
  2. In plus, inainte de a achizitiona un anumit model, asigurati-va ca modelul respectiv sa apartina unui brand care trimite pe piata si rezerve de filtru din abundenta.
  3. De asemena, in acest clasament, putem vorbi si despre calitatea canii de filtrare apa Aqua Optima Compact EEJ0243, care pastraza mineralele esentiale, reducand nivelurile de clor, pesticide, calcar sau plumb (posibil existente in apa de la robinet).

About Diana

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.