Cele mai bune biciclete fitness

Exist─â numeroase motive pentru care s─â ne plac─â mersul pe biciclet─â, fie pentru c─â ne duce cu g├óndul la copil─ârie, fie pentru c─â reprezint─â un mod benefic ╚Öi energizant de a ne antrena mu╚Öchii picioarelor. ├Än aer liber sau ├«n cas─â, folosind o biciclet─â fitness, v─â ve╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi s─ân─âtatea cardiovascular─â ╚Öi musculo-scheletic─â, ciclismul fiind un sport care ajut─â s─â v─â ├«nt─âri╚Ťi f─âr─â a solicita prea mult articula╚Ťiile.
La prima strigare, bicicleta mecanic─â Fittronic, cu un cadru rezistent, o ├«n─âl╚Ťime reglabil─â a scaunului ╚Öi sistem curea f─âr─â volant este printre cele mai apreciate, fiind recomandat─â de un num─âr mare de utilizatori. Display-ul afi╚Öeaz─â cronometru, vitez─â, distan╚Ť─â ╚Öi calorii, iar pedalele au propriet─â╚Ťi de anti-alunecare. Pre╚Ťul este unul foarte accesibil.┬á
Nu exist─â reguli stricte ╚Öi rapide referitoare la c├ót de des ar trebui s─â merge╚Ťi pe biciclet─â, deoarece depinde de nivelurile individuale de fitness, obiectivele ╚Öi multe altele ├«ns─â, la urma urmei, consecven╚Ťa este cheia rezultatelor.
Trec├ónd ├«n revist─â cele mai importante caracteristici ale unei biciclete fitness, am realizat mai jos un ghid util de cump─ârare. Prin urmare, ├«nainte s─â alege╚Ťi o biciclet─â fitness, ar trebui s─â lua╚Ťi ├«n seam─â urm─âtoarele:

  • Greutatea volantei (cu c├ót aceasta e mai mare, cu at├ót bicicleta e mai stabil─â ╚Öi pedalatul mai confortabil);
  • Designul (acum exist─â multe modele pliabile, verticale sau orizontale)
  • Greutatea maxim─â suportat─â;
  • Pre╚Ťul (o investi╚Ťie de calitate porne╚Öte de la 500-600 de lei);
  • C├ót de ajustabile sunt scaunul ╚Öi ghidonul? Pozi╚Ťia pe care o adopta╚Ťi trebuie s─â fie comod─â pentru rezultate eficiente.
  • Ce func╚Ťii are calculatorul de pe biciclet─â?

Recomand─ârile noastre:

Biciclet─â magnetic─â FitTronic 601B, volanta 9 kg

ÔÖŽ Bicicleta cu design modern este u╚Öor de folosit fiind prev─âzut─â cu pedale antiderapante, ghidon ╚Öi ╚Öezut reglabile ╚Öi un display ce arat─â┬átimpul, viteza, distan╚Ťa, caloriile arse ╚Öi ritmul cardiac.
ÔÖŽ Are un senzor de puls la m├óner ╚Öi 8 trepte de dificultate.
ÔÖŽ Este silen╚Ťioas─â, are o volant─â de 9 kg ╚Öi poate suporta o greutate a utilizatorului de 120 kg.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-5700

ÔÖŽ Bicicleta ├«mbin─â beneficiile jogging-ului cu cele ale ciclismului fiind ideal─â pentru antrenamente indiferent de vremea de afar─â. Are 8 trepte de dificultate, sistem de fr├ónare magnetic, un senzor de puls la m├ónere, ╚Öezut ╚Öi ghidon reglabile.
ÔÖŽ Display-ul arat─â timp, distan╚Ť─â, vitez─â, calorii, RPM, puls, gr─âsime corporal─â ╚Öi timpul de recuperare.
ÔÖŽ Este silen╚Ťioas─â, are o volant─â de 5,5 kg ╚Öi poate suporta o greutate a utilizatorului de 120 kg.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Bicicleta magnetica FitTronic 510B

ÔÖŽ Cu o construc╚Ťie ergonomic─â ╚Öi rezistent─â, bicicleta FitTronic are un ghidon ├«nvelit cu mansoane PU ╚Öi dotat cu senzori pentru puls, un ╚Öezut confortabil ╚Öi reglabil ╚Öi un ecran LCD u╚Öor de utilizat, ce afi╚Öeaz─â distan╚Ťa, timpul, viteza, caloriile ╚Öi pulsul.
ÔÖŽ Este prev─âzut─â cu un sistem de fr├ónare magnetic─â, suport pentru telefon, o volant─â de 5 kg ╚Öi 8 trepte de dificultate.
ÔÖŽ Este silen╚Ťioas─â ╚Öi suport─â o greutate de 110 kg.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


E demonstrat c─â exerci╚Ťiile fizice ne pot ├«mbun─ât─â╚Ťi starea de spirit, dar dac─â nu sunte╚Ťi fan al cardio-ului cu impact mai mare (alergare, s─ârituri), ciclismul este o alternativ─â eficient─â. ├Äntotdeauna este ideal s─â v─â asculta╚Ťi corpul ╚Öi s─â merge╚Ťi ├«n ritmul dvs.: ├«ncep├ónd cu c├óteva ore pe s─âpt─âm├ón─â, ve╚Ťi construi o baz─â ╚Öi ve╚Ťi observa rapid beneficii clare.
Odat─â achizi╚Ťionat─â, o biciclet─â fitness poate fi folosit─â oric├ónd ╚Öi ├«ntreaga familie se poate bucura de aceasta pentru a face mi╚Öcare. Astfel, ve╚Ťi economisi bani ╚Öi pute╚Ťi chiar s─â face╚Ťi antrenamentul s─â par─â mai scurt ╚Öi mai u╚Öor, vizion├ónd un film sau o emisiune, ├«n timp ce face╚Ťi sport.

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *