Cele mai bune biciclete fitness

Există numeroase motive pentru care să ne placă mersul pe bicicletă, fie pentru că ne duce cu gândul la copilărie, fie pentru că reprezintă un mod benefic și energizant de a ne antrena mușchii picioarelor. În aer liber sau în casă, folosind o bicicletă fitness, vă veți îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și musculo-scheletică, ciclismul fiind un sport care ajută să vă întăriți fără a solicita prea mult articulațiile.
La prima strigare, bicicleta mecanică Fittronic, cu un cadru rezistent, o înălțime reglabilă a scaunului și sistem curea fără volant este printre cele mai apreciate, fiind recomandată de un număr mare de utilizatori. Display-ul afișează cronometru, viteză, distanță și calorii, iar pedalele au proprietăți de anti-alunecare. Prețul este unul foarte accesibil. 
Nu există reguli stricte și rapide referitoare la cât de des ar trebui să mergeți pe bicicletă, deoarece depinde de nivelurile individuale de fitness, obiectivele și multe altele însă, la urma urmei, consecvența este cheia rezultatelor.
Trecând în revistă cele mai importante caracteristici ale unei biciclete fitness, am realizat mai jos un ghid util de cumpărare. Prin urmare, înainte să alegeți o bicicletă fitness, ar trebui să luați în seamă următoarele:

  • Greutatea volantei (cu cât aceasta e mai mare, cu atât bicicleta e mai stabilă și pedalatul mai confortabil);
  • Designul (acum există multe modele pliabile, verticale sau orizontale)
  • Greutatea maximă suportată;
  • Prețul (o investiție de calitate pornește de la 500-600 de lei);
  • Cât de ajustabile sunt scaunul și ghidonul? Poziția pe care o adoptați trebuie să fie comodă pentru rezultate eficiente.
  • Ce funcții are calculatorul de pe bicicletă?

Recomandările noastre:

Bicicletă magnetică FitTronic 601B, volanta 9 kg

♦ Bicicleta cu design modern este ușor de folosit fiind prevăzută cu pedale antiderapante, ghidon și șezut reglabile și un display ce arată timpul, viteza, distanța, caloriile arse și ritmul cardiac.
♦ Are un senzor de puls la mâner și 8 trepte de dificultate.
♦ Este silențioasă, are o volantă de 9 kg și poate suporta o greutate a utilizatorului de 120 kg.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-5700

♦ Bicicleta îmbină beneficiile jogging-ului cu cele ale ciclismului fiind ideală pentru antrenamente indiferent de vremea de afară. Are 8 trepte de dificultate, sistem de frânare magnetic, un senzor de puls la mânere, șezut și ghidon reglabile.
♦ Display-ul arată timp, distanță, viteză, calorii, RPM, puls, grăsime corporală și timpul de recuperare.
♦ Este silențioasă, are o volantă de 5,5 kg și poate suporta o greutate a utilizatorului de 120 kg.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Bicicleta magnetica FitTronic 510B

♦ Cu o construcție ergonomică și rezistentă, bicicleta FitTronic are un ghidon învelit cu mansoane PU și dotat cu senzori pentru puls, un șezut confortabil și reglabil și un ecran LCD ușor de utilizat, ce afișează distanța, timpul, viteza, caloriile și pulsul.
♦ Este prevăzută cu un sistem de frânare magnetică, suport pentru telefon, o volantă de 5 kg și 8 trepte de dificultate.
♦ Este silențioasă și suportă o greutate de 110 kg.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


E demonstrat că exercițiile fizice ne pot îmbunătăți starea de spirit, dar dacă nu sunteți fan al cardio-ului cu impact mai mare (alergare, sărituri), ciclismul este o alternativă eficientă. Întotdeauna este ideal să vă ascultați corpul și să mergeți în ritmul dvs.: începând cu câteva ore pe săptămână, veți construi o bază și veți observa rapid beneficii clare.
Odată achiziționată, o bicicletă fitness poate fi folosită oricând și întreaga familie se poate bucura de aceasta pentru a face mișcare. Astfel, veți economisi bani și puteți chiar să faceți antrenamentul să pară mai scurt și mai ușor, vizionând un film sau o emisiune, în timp ce faceți sport.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *