Cele mai bune aparate de ras electrice

Atunci când v-ați săturat de lama de ras fiindcă provoacă iritații sau taie, vă puteți orienta către un aparat de bărbierit electric care să ofere un bărbierit perfect aproape de piele. De altfel, un astfel de dispozitiv este blând cu fața dvs., foarte eficient și se mulează în funcție cu trăsăturile și contururile chipului.
Majoritatea modelelor existente pe piață sunt prevăzute cu tehnologii și sisteme de tăiere eficiente, capabile să îndepărteze până și cele mai scurte sau rebele fire din barbă.
Pentru a achiziționa aparatul de ras care să vă ofere un bărbierit impecabil, fără piele roșie și iritată, țineți cont de aspecte precum:
+ tehnologia de tăiere (lift and cut– asigură o tăiere cât mai apropiată de piele a firului; wet& dry -dispozitivele pot fi utilizate atât pe uscat, cât și cu apă)
+ autonomia (vă recomandăm aparatele care, după o încărcare de 70 min, oferă o autonomie cuprinsă între 30-50 min.)
+ acumulator (după cum bine știți, un aparat de ras wireless este mult mai avantajos decât unul cu conexiune la o sursă de energie)
+ accesoriile suplimentare (acesta ar trebui să includă, de obicei, o perie de curățat și un capac de protecție. În funcție de model, aceste dispozitive vin la pachet cu trimmere, capete de bărbierit sau chiar un ulei pentru întreținerea capului activ).
Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune aparate de ras electrice, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.


1. Aparat de ras Philips S1520/04

× Sistemul de lame CloseCut, capetele Flex în 4 direcții și lama de tuns pop-up transformă dispozitivul în cel mai precis aparat de barbierit pe gât din categoria sa.
× După o încărcare de 8 ore, vă puteți bucura de 45 min. de bărbierit fără fir.
× Lama de tuns pop-up este perfectă pentru întreținerea mustății și tunderea perciunilor. Funcții: LED; Timer; Trimmer
× Pe lângă aparatul de ras, cutia include un capac de protecție și o perie de curățat. Folosiți acea periuță pentru a curăța și pentru a îndepărta orice fir de păr rămas.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII2. Aparat de ras Philips S5420/06

× Sistemul de lame MultiPrecision cu capete rotunde alunecă cu ușurință și este conceput să vă protejeze pielea. Cu etansarea AquaTec, veți obține un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor.
× Obtineti un barbierit uscat confortabil sau umed racoritor cu AquaTec;
× Lamele ridică, apoi taie firele lungi și scurte, iar capetele flexează în 5 direcții pentru un bărbierit sigur, rapid și exact.
× Bateria eficientă cu ioni de litiu vă asigură până la 45 de min. de bărbierit fără fir.
× Afisajul cu LED + Timer + Curățare automată

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII3. Aparat de ras Philips S9031/12

× Lamele de mare precizie așază fiecare fir de par în cea mai buna poziție de bărbierire, astfel încât aparatul va tăia cu până la 30% mai aproape cu un număr mai mic de mișcări.
× Capetele pliabile în 8 direcții maximizează capacitatea de adaptare la forma feței. Sistemul optimizat de încărcare va pune la dispoziție două variate: durata de funcționare de 50 de min după o încărcare de numai o oră sau o încărcare rapidă de 3 minute pentru un bărbierit complet. 
× Funcții: Mâner anti-alunecare, Indicator baterie, Lavabil, Încărcare rapida, Trimmer.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII4. Aparat de ras Braun 799CC Wet&Dry

× Tehnologia Sonică Inteligentă crește automat puterea în zonele dificile, iar sita OptiFoil taie firele de lungimea 0.05mm.
× Elementele de tăiere plasate pe un cap complet pivotant: MicroMotion îmbinat cu MacroMotion mențin un contact mai apropiat între aparat și piele, pentru un plus de adaptabilitate și cele mai eficiente rezultate. 
× Include și o stație Clean & Charge 
× Funcții: Mâner anti-alunecare, Lavabil, Încărcare rapida, Trimmer, Capăt de ras flexibil.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Aparatele de ras electrice sunt portabile, sigure, comode și disponibile într-o gamă diversă de modele, fapt pentru care ar trebui să fie incluse în sertarul produselor de îngrijire personală masculină.
De aceea, am selectat mai jos și alte aparate de ras electrice performante capabile să ofere rezultate excelente, la prețuri foarte mici.
Aparatul de ras PHILIPS Shaver S1100/04 vă oferă un bărbierit fără efort și eficient, la un preț accesibil. Capetele în 4 direcții împreună cu sistemul de lame CloseCut asigură un rezultat fin. De asemenea, include un capac de protecție și o perie de curățare.

 

Alte modele ieftine și recomandate

 

1. Aparat de ras electric Philips Ladyshave HP6342/00

Dispozitivul asigură o radere eficientă și delicată, funcționează pe baterii și are o singură treaptă de viteze.
Include o husă pentru excursii și depozitare confortabilă, o perie de curățat și 3 capete interschimbabile.

 

2. Aparat de ras Philips Series 1000 S1310/04

Lamele durabile CloseCut se ascut singure pe măsură ce sunt folosite. Datorită bateriei puternice, dvs. vă veți bucura de 35 de minute de bărbierit fără fir.
Aparatul este prevăzut cu un indicator LED. Include o perie de curățat.

 

3. Aparat de ras Braun 130

Aparatul rade aproape de piele chiar și în zone greu accesibile. Pentru o curățare rapidă, poate fi spălat complet sub apă. Sita plutitoare se mulează pe contururile fetei pentru un rezultat perfect.
Tehnologie Free Float. Lame din oțel.
Autonomie acumulator: 45 min

 

Avantajele aduse de un aparat de ras electric sunt: acestea nu necesită spumă sau gel de ras + sunt rapide, versatile și nu necesită mai multe treceri peste aceeași zonă. În plus, riscul de iritație ori de tăieturi este aproape inexistent.
Dezavantajele aduse de un aparat de ras electric sunt: mai pretențioase din punct de vedere al întreținerii + nu toate dispozitivele pot fi utilizate în duș. În plus, unele modele sunt gălăgioase în timpul bărbieritului.
În funcție de nevoile și bugetul dvs., puteți alege cu încredere unul dintre modelele de mai sus. În continuarea articolului, veți găsi câteva sfaturi legate de:

♦ Înainte de a încerca dispozitivul, este recomandat să folosiți o cremă/ gel de ras. Pentru a vă bucura de eficiența maximă a aparatului, utilizați-l în sensul opus creșterii firului de păr. Puteți oscila între mișcările drepte și cele de rotație.
♦ Atunci când încărcați aparatul de ras pentru prima dată (sau după ce nu l-ați mai folosit de mult) este bine să-l lăsați să se alimenteze continuu pentru o perioada de cel puțin 15 ore/ peste noapte.
♦ Atât compartimentul pentru păr, cât și unitatea de bărbierire trebuie curățate săptămânal. Peria din pachet se folosește pentru a șterge partea superioară a dispozitivului. Apoi, trebuie să scoateți aparatul și să treceți la interiorul unității de bărbierire și la compartimentul pentru păr.
Capetele de tundere se spală o dată la două luni. După ce ați oprit aparatul, scoateți capetele de bărbierit și le curățați cu peria. Dacă vreți o curățare mai eficientă, le puteți introduce în alcool o dată la o jumătate de an.
Nu încercați să-l curățați cu bureți de sârmă, lichide dure sau produse abrazive!
Citiți cu atenție și respectați instrucțiunile din manualul de utilizare!

About Diana

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.