Cele mai bune aparate de ras electrice

Acest articol a fost actualizat în noiembrie, 2021.

Atunci când v-ați săturat de lama de ras fiindcă provoacă iritații sau taie, vă puteți orienta către un aparat de bărbierit electric care să ofere un bărbierit perfect aproape de piele. De altfel, un astfel de dispozitiv este blând cu fața dvs., foarte eficient și se mulează în funcție cu trăsăturile și contururile chipului.
Majoritatea modelelor existente pe piață sunt prevăzute cu tehnologii și sisteme de tăiere eficiente, capabile să îndepărteze până și cele mai scurte sau rebele fire din barbă.
Pentru a achiziționa aparatul de ras care să vă ofere un bărbierit impecabil, fără piele roșie și iritată, țineți cont de aspecte precum:
+ tehnologia de tăiere (lift and cut– asigură o tăiere cât mai apropiată de piele a firului; wet& dry -dispozitivele pot fi utilizate atât pe uscat, cât și cu apă)
+ autonomia (vă recomandăm aparatele care, după o încărcare de 70 min, oferă o autonomie cuprinsă între 30-50 min.)
+ acumulator (după cum bine știți, un aparat de ras wireless este mult mai avantajos decât unul cu conexiune la o sursă de energie)
+ accesoriile suplimentare (acesta ar trebui să includă, de obicei, o perie de curățat și un capac de protecție. În funcție de model, aceste dispozitive vin la pachet cu trimmere, capete de bărbierit sau chiar un ulei pentru întreținerea capului activ).
Astfel, în parcurgerea articolului, veți vedea care sunt cele mai bune aparate de ras electrice, precum și un scurt ghid de utilizare corectă a acestora.

1. Aparat de ras Philips S5420/06

× Sistemul de lame MultiPrecision cu capete rotunde alunecă cu ușurință și este conceput să vă protejeze pielea. Cu etansarea AquaTec, veți obține un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor.
× Obtineti un barbierit uscat confortabil sau umed racoritor cu AquaTec;
× Lamele ridică, apoi taie firele lungi și scurte, iar capetele flexează în 5 direcții pentru un bărbierit sigur, rapid și exact.
× Bateria eficientă cu ioni de litiu vă asigură până la 45 de min. de bărbierit fără fir.
× Afisajul cu LED + Timer + Curățare automată

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


2. Aparat de ras Philips S9031/12

× Lamele de mare precizie așază fiecare fir de par în cea mai buna poziție de bărbierire, astfel încât aparatul va tăia cu până la 30% mai aproape cu un număr mai mic de mișcări.
× Capetele pliabile în 8 direcții maximizează capacitatea de adaptare la forma feței. Sistemul optimizat de încărcare va pune la dispoziție două variate: durata de funcționare de 50 de min după o încărcare de numai o oră sau o încărcare rapidă de 3 minute pentru un bărbierit complet. 
× Funcții: Mâner anti-alunecare, Indicator baterie, Lavabil, Încărcare rapida, Trimmer.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


3. Aparat de ras Panasonic ES-RT67-S503

× Elementele de tăiere cu 3 lame asigură un bărbierit ușor și precis, lamele ascuțite la un unghi de 45° garantând o tundere rapidă și confortabilă. De asemenea, datorită capului pivotant puteți urma, fără efort, contururile feței.
× Aparatul se află în acest top pentru că reușește să atragă atât prin tehnologia de vârf, cât și prin designul elegant, premium, prevăzut cu materiale de calitate și indicator LED cu 5 trepte (arătând capacitatea bateriei și stadiul de încărcare).
× Funcții: Mâner anti-alunecare, lavabil, bărbierit pe pielea uscată sau umedă.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


4. Aparat de ras electric Braun Series 3 3010BT ProSkin Wet&Dry

× Dispozitivul versatil, 3 în 1 de la Braun este potrivit pentru bărbierit, tuns și conturat.
× Bărbierit în mediu umed sau uscat, datorită tehnologiei MicroComb, cele două rânduri de caneluri înguste ghidează delicat firele de păr pentru un bărbierit eficient și confortabil.
× După o oră de încărcare, veți avea o autonomie de 45 de minute pentru bărbierit.
× Altele: prindere ergonomică, numeroase accesorii, lavabil + rezistent la apă.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Aparatele de ras electrice sunt portabile, sigure, comode și disponibile într-o gamă diversă de modele, fapt pentru care ar trebui să fie incluse în sertarul produselor de îngrijire personală masculină.
De aceea, am selectat mai jos și alte aparate de ras electrice performante capabile să ofere rezultate excelente, la prețuri foarte mici.
Aparatul de ras electric Xiaomi Mi Enchen BlackStone 3D vă oferă un bărbierit fără efort și eficient, la un preț accesibil. Lamele oscilante asigură un rezultat fin, iar materialele de calitate ale produsului garantează durata lungă de viață.

Alt model bine vândut:

1. Aparat hibrid de bărbierit și tuns barba Philips OneBlade

Dispozitivul asigură o radere eficientă și delicată, datorită tehnologiei OneBlade, are dimensiuni reduse și o autonomie de 45 de minute. Este potrivit atât pentru bărbierit uscat, cât și pentru cel umed. Pachetul include un aparat de tuns, o lamă suplimentară și 3 piepteni.

Avantajele aduse de un aparat de ras electric sunt: acestea nu necesită spumă sau gel de ras + sunt rapide, versatile și nu necesită mai multe treceri peste aceeași zonă. În plus, riscul de iritație ori de tăieturi este aproape inexistent.
Dezavantajele aduse de un aparat de ras electric sunt: mai pretențioase din punct de vedere al întreținerii + nu toate dispozitivele pot fi utilizate în duș. În plus, unele modele sunt gălăgioase în timpul bărbieritului.
În funcție de nevoile și bugetul dvs., puteți alege cu încredere unul dintre modelele de mai sus. În continuarea articolului, veți găsi câteva sfaturi legate de:

♦ Înainte de a încerca dispozitivul, este recomandat să folosiți o cremă/ gel de ras. Pentru a vă bucura de eficiența maximă a aparatului, utilizați-l în sensul opus creșterii firului de păr. Puteți oscila între mișcările drepte și cele de rotație.
♦ Atunci când încărcați aparatul de ras pentru prima dată (sau după ce nu l-ați mai folosit de mult) este bine să-l lăsați să se alimenteze continuu pentru o perioada de cel puțin 15 ore/ peste noapte.
♦ Atât compartimentul pentru păr, cât și unitatea de bărbierire trebuie curățate săptămânal. Peria din pachet se folosește pentru a șterge partea superioară a dispozitivului. Apoi, trebuie să scoateți aparatul și să treceți la interiorul unității de bărbierire și la compartimentul pentru păr.
Capetele de tundere se spală o dată la două luni. După ce ați oprit aparatul, scoateți capetele de bărbierit și le curățați cu peria. Dacă vreți o curățare mai eficientă, le puteți introduce în alcool o dată la o jumătate de an.
Nu încercați să-l curățați cu bureți de sârmă, lichide dure sau produse abrazive!
Citiți cu atenție și respectați instrucțiunile din manualul de utilizare!

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *