Cele mai bune aparate de masaj

Masajul regulat este o terapie excelentă pentru durerile articulare și musculare, îmbunătățind elasticitatea pielii, stimulând circulația sângelui și eliberând stresul. Există numeroase beneficii pentru sănătate atunci când alegem să ne răsfățăm cu un masaj, iar dispozitivele pentru masaj existente pe piață sunt ideale pentru a avea parte de un masaj relaxant în confortul propriei locuințe.

Astfel de dispozitive se dovedesc a fi extrem de utile dacă aveți un loc de muncă stresant la birou sau aveți insomnie, dacă sunteți sportiv sau vă antrenați la sală, dacă vă confruntați cu dureri de spate, migrene sau probleme articulare. Un aparat de masaj este excelent chiar și dacă sunteți tânăr, în formă și vreți doar să vă relaxați, cu un masaj o dată pe lună.

Multe dintre aparate au funcții de căldură – ce au rolul de a calma sistemul nervos, mușchii și țesuturile -, accesorii incluse și viteze reglabile pentru a îmbunătăți fluxul de sânge în întregul corp. Ei bine, în funcție de aprecierile cumpărătorilor, acestea sunt recomandările noastre:

Recomandările noastre:

Aparat masaj Horigen Lombar Care Plus

♦ Designul elegant și funcțiile inteligente (terapie cu căldură, mod automat, pernă de aer, vibrații) fac din acest aparat, dispozitivul ideal pentru relaxarea musculaturii și masaj semiprofesional sau de uz casnic.
♦ Are 3 trepte de viteză, suportă o greutate de 110 kg, include telecomandă și încărcător.
♦ Baza aparatului de masaj este interschimbabilă, iar temperatura de încălzire ajustabilă.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Aparat pentru masaj profesional tip pistol Horigen Power Pro V1

♦ Dispozitivul pentru masaj profesional Horigen Power Pro este ideal pentru masaj, relaxare și eliminarea febrei musculare, având 6 capete potrivite pentru a acoperi fiecare necesitatea de masaj (mușchii spatelui, mușchii brațelor, mușchii membrelor, umerilor, gambelor sau mușchii pieptului).
♦ Are un design compact și ergonomic, o autonomie de până la 6 ore și până la 3200 de rotații pe minut. 
♦ Are 30 de trepte de intensitate, fiind totodată silențios și eficient. 

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Dispozitiv multifuncțional pentru masaj

♦ Centura tip shiatsu, potrivită pentru masaj cervical și lombar, funcționează prin mișcări de rotație, având 4 capete de masaj cu circulație sus-jos.
♦ Este ușor de folosit, având o singură treaptă de viteză și funcție de infraroșu.
♦ Se recomandă consultarea unui medic înaintea utilizării de către femei însărcinate și pacienți cu tumori maligne, boli de inimă sau operații recente.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Aparat masaj picioare VibroLegs

♦ Aparatul este apreciat de un număr mare de cumpărători datorită asocierii perfecte între oscilație și presopunctură, capetelor de masaj rotative ce stimulează mușchii picioarelor.
♦ Aceste capete de masaj rotative se potrivesc perfect cu talpa și terminațiile nervoase din tălpi, iar datorită sistemului patentat de oscilație se asigură relaxare completă.
♦ VibroLegs se depozitează cu ușurință oriunde datorită greutății și dimensiunilor reduse.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Un aparat de masaj bun ajută la ameliorarea durerilor musculare, stimulează circulația sângelui și relaxează musculatura înainte și după un antrenament.
E important să reamintim însă că aceste aparate nu țin locul unui diagnostic medical corect sau a unui tratament. De aceea, înainte de utilizare, puteți întreba un medic, astfel încât să fiți sigur că o să folosiți aparatul în condiții de siguranță și eficiență.
În plus, pentru a preveni orice incident, acordați atenție instrucțiunilor și semnelor de avertizare care vă arată că trebuie să încetați folosirea aparatului (iritare, roșeața pielii ori durerea crescută).

Diana

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *