Cele mai bune aparate de masaj

Masajul regulat este o terapie excelent─â pentru durerile articulare ╚Öi musculare, ├«mbun─ât─â╚Ťind elasticitatea pielii, stimul├ónd circula╚Ťia s├óngelui ╚Öi eliber├ónd stresul. Exist─â numeroase beneficii pentru s─ân─âtate atunci c├ónd alegem s─â ne r─âsf─â╚Ť─âm cu un masaj, iar dispozitivele pentru masaj existente pe pia╚Ť─â sunt ideale pentru a avea parte de un masaj relaxant ├«n confortul propriei locuin╚Ťe.

Astfel de dispozitive se dovedesc a fi extrem de utile dac─â ave╚Ťi un loc de munc─â stresant la birou sau ave╚Ťi insomnie, dac─â sunte╚Ťi sportiv sau v─â antrena╚Ťi la sal─â, dac─â v─â confrunta╚Ťi cu dureri de spate, migrene sau probleme articulare. Un aparat de masaj este excelent chiar ╚Öi dac─â sunte╚Ťi t├ón─âr, ├«n form─â ╚Öi vre╚Ťi doar s─â v─â relaxa╚Ťi, cu un masaj o dat─â pe lun─â.

Multe dintre aparate au func╚Ťii de c─âldur─â – ce au rolul de a calma sistemul nervos, mu╚Öchii ╚Öi ╚Ťesuturile -, accesorii incluse ╚Öi viteze reglabile pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi fluxul de s├ónge ├«n ├«ntregul corp. Ei bine, ├«n func╚Ťie de aprecierile cump─âr─âtorilor, acestea sunt recomand─ârile noastre:

Recomand─ârile noastre:

Aparat masaj Horigen Lombar Care Plus

ÔÖŽ Designul elegant ╚Öi func╚Ťiile inteligente (terapie cu c─âldur─â, mod automat, pern─â de aer, vibra╚Ťii) fac din acest aparat, dispozitivul ideal pentru relaxarea musculaturii ╚Öi masaj semiprofesional sau de uz casnic.
ÔÖŽ Are 3 trepte de vitez─â, suport─â o greutate de 110 kg, include telecomand─â ╚Öi ├«nc─ârc─âtor.
ÔÖŽ Baza aparatului de masaj este interschimbabil─â, iar temperatura de ├«nc─âlzire ajustabil─â.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Aparat pentru masaj profesional tip pistol Horigen Power Pro V1

ÔÖŽ Dispozitivul pentru masaj profesional Horigen Power Pro este ideal pentru masaj, relaxare ╚Öi eliminarea febrei musculare, av├ónd 6 capete potrivite pentru a acoperi fiecare necesitatea de masaj (mu╚Öchii spatelui, mu╚Öchii bra╚Ťelor, mu╚Öchii membrelor, umerilor, gambelor sau mu╚Öchii pieptului).
ÔÖŽ Are un design compact ╚Öi ergonomic, o autonomie de p├ón─â la 6 ore ╚Öi p├ón─â la 3200 de rota╚Ťii pe minut.┬á
ÔÖŽ Are 30 de trepte de intensitate, fiind totodat─â silen╚Ťios ╚Öi eficient.┬á

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Dispozitiv multifunc╚Ťional pentru masaj

ÔÖŽ Centura tip shiatsu, potrivit─â pentru masaj cervical ╚Öi lombar, func╚Ťioneaz─â prin mi╚Öc─âri de rota╚Ťie, av├ónd 4 capete de masaj cu circula╚Ťie sus-jos.
ÔÖŽ Este u╚Öor de folosit, av├ónd o singur─â treapt─â de vitez─â ╚Öi func╚Ťie de infraro╚Öu.
ÔÖŽ Se recomand─â consultarea unui medic ├«naintea utiliz─ârii de c─âtre femei ├«ns─ârcinate ╚Öi pacien╚Ťi cu tumori maligne, boli de inim─â sau opera╚Ťii recente.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Aparat masaj picioare VibroLegs

ÔÖŽ Aparatul este apreciat de un num─âr mare de cump─âr─âtori datorit─â asocierii perfecte ├«ntre oscila╚Ťie ╚Öi presopunctur─â, capetelor de masaj rotative ce stimuleaz─â mu╚Öchii picioarelor.
ÔÖŽ Aceste capete de masaj rotative se potrivesc perfect cu talpa ╚Öi termina╚Ťiile nervoase din t─âlpi, iar datorit─â sistemului patentat de oscila╚Ťie se asigur─â relaxare complet─â.
ÔÖŽ VibroLegs se depoziteaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde datorit─â greut─â╚Ťii ╚Öi dimensiunilor reduse.

Vezi aici pre╚Ťul actual ╚Öi alte specifica╚Ťii


Un aparat de masaj bun ajut─â la ameliorarea durerilor musculare, stimuleaz─â circula╚Ťia s├óngelui ╚Öi relaxeaz─â musculatura ├«nainte ╚Öi dup─â un antrenament.
E important s─â reamintim ├«ns─â c─â aceste aparate nu ╚Ťin locul unui diagnostic medical corect sau a unui tratament. De aceea, ├«nainte de utilizare, pute╚Ťi ├«ntreba un medic, astfel ├«nc├ót s─â fi╚Ťi sigur c─â o s─â folosi╚Ťi aparatul ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â.
├Än plus, pentru a preveni orice incident, acorda╚Ťi aten╚Ťie instruc╚Ťiunilor ╚Öi semnelor de avertizare care v─â arat─â c─â trebuie s─â ├«nceta╚Ťi folosirea aparatului (iritare, ro╚Öea╚Ťa pielii ori durerea crescut─â).

Daca acest articol a fost util in cautarea ta, ne poti lasa opinia intr-un comentariu.
Ultimele postari ale lui Diana (vezi toate)

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *