Cele mai bune aparate de curățat cu abur

Cu toții ne dorim o casă cu adevărat curată și igienizată, iar pentru acest lucru alegem să cumpărăm diferite electrocasnice și produse pentru curățenie și întreținere. În această direcție, achiziționarea unui aparat de curățat care folosește aburi se dovedește a fi o alegere tocmai bună.
Pentru că acest aparat se vrea a fi o investiție pe termen lung, iar varietatea articolelor este una considerabilă, trebuie să faceți alegerea în funcție de nevoile dvs. și caracteristicile produsului. De aceea, e necesar să vă petreceți puțin timp pentru a analiza ofertele, iar pentru a lua o decizie bună, puteți ține cont de aspecte precum:
+ Puterea (dacă acest indice e mai mare, curățarea suprafețelor se va face mai rapid și mai eficient);
+ Cantitatea aburului emis (aparatele mai puțin performante sau potrivite spațiilor mici, vor emite un abur de aproximativ 60 g/min, cele mai eficiente 70-100 g/min, iar cele cu adevărat calitative, peste 100 g/min);
+ Suprafețele compatibile;
+ Funcțiile și accesoriile incluse;
+ Greutatea și dimensiunile aparatului;
Astfel, în continuarea articolului, veți vedea care sunt cele mai recomandate produse din această categorie:1. Aparat de curățat cu abur Dirt Devil Aqua Clean Steam 2in1

× Dirt Devil oferă cea mai variată gamă de aparate de curățat cu aburi și accesoriile necesare, acest produs găsindu-se la un preț accesibil, având un finisaj elegant și beneficiind de tehnologii de top pentru o curățenie eficientă. 
× Modelul se alimentează de la rețea, are o putere de 1600 W și un rezervor cu o capacitate de 0.28 l.
× Aparatul are o greutate de 3,5 kg și un cablu cu o lungime de 8 m.
× Temperatura abur: 100 °C

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII2. Aparat de curățat cu aburi Concept CP1010

× Aflându-se în topul preferințelor cumpărătorilor, aparatul de curățat cu aburi Concept CP1010 se remarcă prin îndepărtarea urmelor de grăsime, a murdăriei, a petelor sau a calcarului.
× Puteți curăța cu ușurință suprafețe de sticlă, băi, toalete, chiuvete sau diferite tipuri de pardoseli, tapițerie și chiar anvelope de mașini. De altfel, furtunul lung vă permite să curățați ușor și confortabil chiar și locurile greu accesibile.
× Aparatul are un sistem de siguranță și include peste 8 accesorii.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII3. Aparat de curățat cu aburi Karcher SC 2

× Kit-ul pentru podea asigură o curățare eficientă cu contact complet cu podeaua, iar datorită tehnologiei eficiente a lamelelor veți observa rezultate remarcabile pe suprafețele dure din jurul casei.
× Sistemul de blocare oferă o protecție fiabilă împotriva folosirii necorespunzătoare de către copii.
× Cantitatea de aburi poate fi reglată individual pentru fiecare suprafață și grad de murdărire.
× Aparatul include numeroase accesorii multifuncționale, o husă din bumbac pentru duza manuală și o lavetă de curățare a podelei.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII4. Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Handy 15

× Mulțumită acțiunii degresante a aburului produs de acest aparat Vaporetto, podelele sunt mai curate și rămân așa o perioadă îndelungată. Accesoriile incluse permit îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe o serie vastă de suprafețe.
× De altfel, cu Vaporetto îndepărtați praful și mirosurile din perdele, pentru a nu fi necesar să le spălați foarte des. 
× Aparatul se alimentează de la rețea, are o putere de 1500 W și un rezervor cu o capacitate de 0.75 l.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII5. Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH

× În numai 30 de secunde, Steam Power igienizează într-un mod sănătos cu ajutorul puterii aburului, fără folosirea detergentului sau altor agenți chimici. 
× Acest mop cu abur ușor de utilizat dispune de 3 trepte de putere care permit ajustarea fluxului de abur în funcție de tipul de suprafață. 
× Modelul de la Rowenta dispune de o perie integrată pentru o curățare în profunzime, un declanșator pentru abur ce poate fi activat la cerere, un mâner pentru transportare și depozitare și o husă de protecție pentru o uscare în siguranță a mopului, după folosire.

CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Curățarea cu aburi are rolul de a neutraliza microorganismele responsabile pentru diverse boli și reactii alergice, aburul fierbinte fiind soluția cea mai eficientă pentru curățarea completă și în profunzime a casei dvs.. Dacă ați parcurs ghidul și v-ați stabilit deja bugetul pentru achiziționarea unui aparat de curățat cu aburi, vă recomandăm să optați pentru ofertele din mediul online.
De ce?
Ei bine, le puteți comanda simplu și rapid, produsele vor ajunge în scurt timp în posesia dvs., iar dacă nu sunteți mulțumit, aveți dreptul de a le returna.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *