Cele mai bune aeroterme

Aflandu-se in categoria celor mai ieftine si avantajoase modalitati de incalzire, aerotermele sunt aparate foarte practice si cautate de catre cumparatori. Acestea sunt dispozitive ce au intrebuintarea de a incalzi rapid si eficient unele spatii, achizitionarea lor insemnand o modalitate ieftina si relativ rentabila.
Principiul de functionare a unui astfel de aparat este relativ simplu, bazandu-se pe o rezistenta interna, cu rol de incalzire a aerului ventilat de elicea unui sistem incorporat. Comparativ cu un convector electric ori un calorifer, o aeroterma poate emite un zgomot -ce difera ca intensitate, in functie de fiecare model- in momentul functionarii.
In alegerea unei aeroterme este necesar sa tinem cont de aspecte precum:
+ tipul de alimentare (energie electrica sau alti combustibili interni)
+ metoda de incalzire (prin ventilare sau prin convectie. Diferenta dintre cele doua este ca atunci cand doriti sa incalziti rapid aerul din camera, va trebui sa optati pentru o aeroterma care ventileaza aerul)
+ functiile pe care le pune la dispozitie (spre exemplu, izolatie electrica dubla, dispozitiv anti-rasturnare, sistem anti-inghet, termostat reglabil sau filtru de aer incorporat)
Pe langa modelele atent prezentate mai jos, aeroterma electrica orizontala TESY HL-240H BG este considerata unul dintre cele mai bune aparate din aceasta categorie, bucurandu-se de un sistem anti-inghet, protectie la supraincalzire, dar si de un termostat reglabil. Aceasta este prevazuta cu un indicator luminos, functie de ventilatie si doua trepte de putere.

1. Aeroterma cu rezistenta ceramica Argo Beat


Datorita rezistentei ceramice, aeroterma BEAT reuseste sa incalzeasca imediat aerul din incaperi de pana la 60 de metri cubi. Rezistenta ceramica (PTC-Positive Temperature Coefficient) ofera posibilitatea de autoreglare a caldurii si, implicit, a consumului energetic.
Rezistenta elementului de incalzire creste brusc atunci cand acesta ajunge la o anumita temperatura (T max), iar datorita acestui lucru (variatia rezistentei in functie de temperatura) nu va fi necesar niciun tip de reglare a temperaturii si niciun sistem suplimentar de securitate pentru a controla temperatura si a permite economii semnificative de energie.
Principiu de functionare se bazeaza pe rezistenta ceramica (aplicarea suplimentara a unui strat de metal conductor).
Produsul semi-finit este acoperit de un silicon special (superficial) care asigura un transfer eficient de caldura, impreuna cu o izolare electrica ridicata.
Per ansamblu, produsul are un design elegant ce se remarca printr-un finisaj mat negru, prezinta doua moduri de incalzire -ECO/ CONFORT-, are un control mecanic, un termostat ajustabil, fiind aparatul de incalzire perfect pentru baie.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Aeroterma ceramica pentru interior, cu 2 trepte de putere
Tip rezistenta: Ceramica
Recomandabil pentru incaperi de pana la 60 m cubi
Putere maxima: 2000 W
Treptele puterii: 1300/2000 W
Termostat de camera reglabil; Indicator luminos de functionare: Da
Buton pornit/oprit: Da
Functie de oscilatie: Da
Altele: Functia pentru ventilatie de vara; Dispozitiv anti-rasturnare; Izolatie electrica dubla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 34.7 x 22.2 x 17.7 cm
Greutate: 2 kg
Tensiune de alimentare: 220 V


2. Aeroterma cu rezistenta ceramica Argo Fusion

Aeroterma puternica cu tehnologie inteligenta Argo Fusion este ideala atat pentru casa, cat si pentru birou, incalzind rapid orice incapere, multumita rezistentei ceramice. Asa cum am mentionat si in cazul produsului anterior prezentat, rezistenta ceramica (PTC-Positive Temperature Coefficient) ofera posibilitatea de autoreglare a caldurii si, automat, a consumului energetic.
Aeroterma se bucura de un design unic, fiind ‘construita’ din materiale de inalta calitate, prin dotarile acesteia regasind: incalzitorul digital cu rezistenta ceramica, telecomanda care poate fi utilizata de la o distanta de pana la 6 metri, timer-ul programabil (1-24 ore), filtrul anti-polen/ praf pozitionat in partea din spate, manerul practic si ergonomic, un display digital -simboluri cu LED-uri portocalii- dar si multe altele.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Aeroterma ceramica pentru interior, cu 2 trepte de putere
Tip rezistenta: Ceramica
Recomandabil pentru incaperi de pana la 60 m cubi
Putere maxima: 2000 W
Treptele puterii: 1400/2000 W
Termostat de camera reglabil; Indicator luminos de functionare: Da
Buton pornit/oprit; Functie de oscilatie: Da
Filtru de aer incorporat: Anti-polen
Altele: Display LED; Dispozitiv anti-rasturnare; Protectie electronica dubla; Sistem inteligent de reglare a puterii de incalzire
Dimensiuni (IxLxA) cm: 55 x 23.6 x 20 cm
Greutate: 3,7 kg
Tensiune de alimentare: 220 V


3. Aeroterma electrica cu efect semineu Argo Flamenco


Aspectul unic si performantele functionalitatii acestuia, recomanda aeroterma Argo Flamenco pentru locuinte contemporane ori spatii tip office, tocmai pentru ca reuseste sa ofere o temperatura agreabil creand, totodata, o pata de culoare in incapere.
Printre dotarile importante, regasim existenta celor doua moduri de incalzire – ECO/ CONFORT-, unui element de incalzire cu rezistenta traditionala si a unui ventilator puternic.
Aeroterma are dimensiuni mici si o constructie compacta, reusind sa incalzeasca rapid aerul din incaperi de pana la 60 de metri cubi. Aceasta are un maner practic -pozitionat in partea din spate-, iar din toate caracteristicile mentionate alaturi, remarcam protectia electronica dubla impotriva supraincalzirii sau existenta dispozitivului de siguranta impotriva rasturnarii.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Aeroterma electrica pentru interior, cu 2 trepte de putere
Recomandabil pentru incaperi de pana la 60 m cubi
Putere maxima: 2000 W
Treptele puterii: 1000/2000 W
Protectie impotriva supraincalzirii: Da
Element de incalzire cu rezistenta traditionala: Da
Dimensiuni (IxLxA) cm: 41 x 30 x 14 cm
Culoare negru
Tensiune de alimentare: 220 V


In cazul in care pretul este singurul lucru care va intereseaza, aerotermele constituie cea mai buna alegere de incalzire a unei incaperi, tocmai pentru ca preturile modelelor standard pornesc de la doar cateva zeci de lei. Pentru ca piata este deja plina de modele cat mai diverse, poate fi dificil sa gasiti un aparat ieftin, economic, care sa se incadreze in spatiul pe care il vreti incalzit.
Astfel, fiind produse la fel de calitative, apreciate de cumparatori si pozitionate in topul vanzarilor, aerotermele sub 100 lei reusesc sa se integreze perfect in incaperi precum bai, bucatarii sau dormitoare, oferind performante puternice.
Chiar si aceste modele simple si conventionale sunt prevazute cu un buton On/Off, posibilitatea de reglare a treptelor de viteza sau un termostat reglabil. 

4. Aeroterma Zass ZFH 01


Aeroterma se bucura de un design atractiv, ce se remarca printr-un finisaj mat alb, are o putere de 2000 W, fiind aparatul de incalzire perfect pentru baie.
Manerul de prindere este practic si ergonomic, iar datorita greutatii reduse, manevrarea si depozitarea aparatului de incalzire se face cu usurinta. Gasind acest produs la un pret sub 70 lei, achizitionarea lui poate insemna o achizitie destul de buna, tocmai pentru raportul excelent calitate-pret.
Astfel, aeroterma este prevazuta cu 2 trepte de putere, un termostat reglabil, un led indicator, protectie ventilator si protectie la supraincalzire.
Tensiunea de alimentare: 230 V, 50Hz. Pentru mai multe informatii, accesati linkul atasat.

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII

 Specificatii: 

Aeroterma cu 2 trepte de putere; culoare – alb
Tip incalzitor: Interior
Putere maxima: 2000 W
Treptele puterii: 1000/ 2000
Termostat de camera reglabil: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Indicator luminos de functionare: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Dimensiuni (IxLxA) cm: 13.5 x 16.5 x 22 cm
Greutate: 1.19 kg
Tensiune de alimentare: 220


5. Aeroterma TESY HL

Aeroterma cu 2 trepte de putere, culoare- alb
Tip incalzitor: Interior
Grad de protectie: II
Recomandabil pentru incaperi de pana la: 34 m cubi
Putere maxima: 2000 W
Treptele puterii: 1000/2000 W
Termostat de camera reglabil: Da
Termostat de siguranta: Da
Indicator luminos de functionare: Da
Protectie anti-inghet: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Dimensiuni (IxLxA) cm: 26 x 13 x 23
Greutate: 0.9 kg
Tensiune de alimentare: 230 V

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


CONCLUZII

Aerotermele constituie o foarte buna alegere, daca va ganditi la incalzirea apartamentului sau a altor spatii in zilele reci de toamna sau iarna, tocmai pentru ca este un mod simplu de a incalzi locuinta atunci cand nu functioneaza sistemele de incalzire centrala. Principiul de functionare se bazeaza pe o rezistenta electrica (sau ceramica) si un ventilator care circula aerul cald prin incapere. 
Dezavantajos in cazul acestor aparate de incalzire este zgomotul produs in timpul functionarii, dar si faptul ca ridica praful de pe podea. De altfel, ca si constructie, odata oprite, aerotermele se racesc foarte repede, spre deosebire de calorifere, care continua sa radieze caldura si dupa ce sunt scoase din priza.
Daca deja ati achizitionat un produs din cele prezentate mai sus, nu ezitati in a ne impartasi opinia dvs.

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *