Cel mai bun Seif

Fie ca este vorba despre bani, bijuterii, carti vechi, tablouri sau icoane cu o valoare financiara si emotionala deosebita, oamenii doresc sa protejeze orice bun de valoare de eventualitatea patrunderii prin efractie a hotilor in casa si sustragerea acestora. De regula, nu sunt multi cei care cauta un seif sa il achizitioneze online, insa in societatea moderna actuala in care o simpla postare pe o retea de socializare in ceea ce priveste plecarea in vacanta pentru o perioada de cateva zile sau mai mult atrege hotii ca un magnet, din ce in ce mai multe persoane iau in calcul aceasta achizitie. 

Pe baza caror criterii se alege seiful potrivit?

Pastrarea bunurilor si banilor in casa, sub saltea, in carti sau in alte locuri nu este sigura deoarece infractorii au descoperit cele mai des intalnite ascunzatori. Un seif ii scapa pe utilizatori de orice grija, iar ca sa fie siguri ca fac cea mai buna alegere din oferta variata de pe piata, este bine sa indeplineasca unele criterii.

In primul rand, este foarte important tipul de protectie pe care il ofera. Primul lucru pe care trebuie sa il ia in considerare cumparatorii este acesta. Un seif bun este cel care previne cele trei forme principale de pierdere a bunurilor: incendiu, inundatie si mai ales, furt. Unele modele sunt mai ieftine, altele sunt mai scumpe. Cele care au si protectie impotriva incendiilor sunt mult mai scumpe, deoarece sunt captusite cu materiale ce asigura o protectie termica desavarsita.

De asemenea, se va tine cont si de scopul achizitionarii seifului. Un model conventional are ca si principal scop protectia antifurt. Un asemenea model nu are nevoie de certificarea unei autoritati specializate care sa asigure un nivel de impermeabilitate si are un pret mult mai redus. Seifurile certificate sunt importante pentru stocarea bunurilor la birou. In cazul in care utilizatorii nu au nevoie de o protectie elaborata, seiful carte reprezinta cea mai buna varianta.

Sistemul de securizare este un alt criteriu important de alegere a seifului. In cazul unui seif electronic, este vorba de un seif cu cifru electronic, ce permite deschiderea numai in momentul in care va fi introdusa parola ce poate fi alcatuita din cifre si din simboluri. Cifrul electronic poate fi combinat cu o forma mecanica de deschidere, si anume cu o yala. In cazul in care persoanele nu isi mai pot aminti corect combinatia de cifre, pot deschide seiful cu o cheie.

Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult si designul seifului si anume sistemul de montare, dimensiunea si materialul din care este confectionat acesta. Evident, dimensiunea seifului se alege in functie de dimensiunea bunurilor pe care le detine sau doreste sa le achizitioneze persoana respectiva. Cei care au obiecte mai mari de depozitat, precum un laptop sau un tablou au nevoie de un seif cu o latura de ce putin 40 cm. Persoanele care doresc sa depoziteze bijuterii, acte sau bani cash au nevoie de un seif de dimensiuni mai reduse.

In ceea ce priveste sistemul de montare, oamenii pot alege un seif fix sau portabil. Cele mai cunoscute modele sunt cele fixe care pot fi montate in mobilier sau in pardoseala. Cele mobile, portabile, trebuie sa fie usor de transportat, sa aiba o greutate redusa si dimensiuni reduse. Materialul din care este fabricat seiful este la fel de important. Otelul inoxidabil ofera o protectie destul de buna, mai ales in caz de inundatii, nu exista riscul ca acesta sa rugineasca, dar si in incendiu.

Pretul este unul din principalele criterii pe baza carora clientii fac o asemenea achizitie. Unii nu isi permit sa investeasca foarte mult intr-un seif si de aceea cauta o varianta mai ieftina. Cele mai bune seifuri sunt cele cu cifru electronic, ce ofera o siguranta si securitate maxima si are un raport calitate-pret excelent.

Recomandarile noastre:

1. Seif din otel cu inchidere electronica si cheie Steinhaus

× Seiful cu inchidere electronica este potrivit pentru apartamente, hoteluri sau pensiuni, fiind perfect pentru depozitarea banilor sau altor valori (Inchidere/Deschidere electronica cu combinatii de cifre, cu cod format din 3–8 cifre). In cazul in care ati uitat codul, seiful are si un sistem manual de deschidere cu cheie.
× Pentru fixare este prevazut cu 2 gauri in partea de jos si 2 gauri in partea din spate. Baterii necesare: 4 x 1.5 V AA
× Dimensiuni produs: Inaltime- 17 cm, Latime- 23 cm, Adancime- 17 cm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


2. Seif electronic standard compact cu cifru Yale YSV/200/DB1

× Seiful este fabricat din otel, prevazut cu gauri pentru fixare si bolturi de prindere incluse si o tastatura digitala programabila si usor de operat. Functii: Antifurt.
× Dimensiuni exterioare: 200x310x200 mm. Dimensiuni interioare: 190x300x150 mm . Are o greutate neta de 5 kg
× Baterii necesare: 4 x 1.5 V AA

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


3. Seif SIGMA din otel

× Seiful cu inchidere electronica permite programarea oricarei combinatii de 3 pana la 8 cifre, dar include si 2 chei pentru deschidere in cazul in care uitati codul setat. Seiful este realizat din otel si este prevazut cu gauri cu suruburi de fixare. Functie Antifurt.
× Are o greutate de 9 kg.
× Dimensiuni exterioare: 250X350X250MM (H*l*adancime)

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


4. Seif certificat SR EN 1143-1 Clasa 1, Planet Safe H.28.K

× Seiful se remarca prin inchidere cu cheie cu barbie dubla, certificata VdS, vopsire cu pulbere, RAL 7, raft Interior, orificii pentru ancorare in pardoseala si incuietoare certificata STUV (Germania) clasa VDS 1.
× Are un volum de 14 l si o greutate de 44 kg.
× Dimensiuni externe (Inaltime x Lungime x Adancime): 282 x 350 x 274mm. Dimensiuni Interne: 231 x 301 x 192mm

CLICK AICI PENTRU PRET SI ALTE DETALII


Ce se poate pastra in siguranta intr-un seif civil?

Cele mai importante valori si bunuri care se pot pastra in siguranta intr-un seif civil de mici dimensiuni sunt banii, bijuteriile, actele de identitate, hartii importante, asigurari de viata, testamente, chei, arme de foc. Seiful nu vizeaza numai protectia impotriva hotilor, ci si accesul copiilor la obiecte periculoase si ofera protectie si la evenimente nedorite precum incendii sau inundatii.

In cazul unor documente sensibile, este foarte important ca avocatul sau contabilul personal sa poata avea acces la seif sau sa aiba copii la acte, in cazul in care este nevoie de o persoana care sa poata deschida seiful, sau mai poate fi incredintat cifrul si altor membrii ai familiei de mare incredere.

Concret, niciun seif nu ofera protectie 100%, iar infractorii cauta in permanenta noi modalitati sa sparga cifrul, sa deschida yala, chiar sa inlocuiasca amprenta proprietarului, in cazul in care este vorba de un seif cu cifru. In momentul achizitionarii unui seif, specialistii nu recomanda cumparatorilor sa se laude cu investitia facuta si sa o foloseasca conform indicatiilor producatorului. 

De ce este necesar un seif in casa sau la birou?

Un seif este o achizitie necesara atat acasa, cat si pentru birou sau pentru compania pe care o reprezinta. Seiful cumparat trebuie sa satisfaca orice nevoie a utilizatorilor care trebuie sa fie siguri ca au un loc in care sa isi poata lasa banii in siguranta. Indiferent ca este vorba de persoane fizice care fac economii si  nu au incredere in banci sau institutii financiare, sau de persoane juridice care detin o afacere si active importante, achizitionarea unui seif este necesara.

Seifurike pentru valori trebuie sa fie usor de camuflat in casa, sa aiba o securitate extrem de ridicata si sa poata fi deschis numai cu ajutorul unui cifru sau cu o cheie. Indiferent de optiunea cumparatorilor, seiful isi va indeplini sarcina cea mai importanta, de a tine in siguranta valorile, banii si bunurile utilizatorilor.

Andra
Ultimele postari ale lui Andra (vezi toate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *