Cel mai bun acumulator extern pentru smartphone

Bateriile portabile de telefoane s-au bucurat de o creștere uriașă a popularității în ultimii ani, datorită faptului că folosim smartphone-urile aproape toată ziua fie pentru a comunica cu alți oameni, fie pentru a căuta informație sau divertisment.
Power bank-urile au devenit rapid unele dintre cele mai populare gadgeturi electronice tocmai pentru că reprezintă o soluție eficientă la bateriile mereu descărcate.
Începând cu portabilitatea, care este un beneficiu major, avantajele unui acumulator extern sunt numeroase:

  • asigură utilizarea fără întrerupere a unui smartphone, indiferent de situație și loc;
  • sunt potrivite pentru călătorii sau pentru cei care fac navete lungi (în tot timpul petrecut prin aeroporturi, stații de autobuz și gări, nu aveți mereu acces la o priză pentru a vă încărca dispozitivele);
  • sunt de ajutor pentru festivaluri, camping, în drumeții sau la pescuit (indiferent de activitatea desfășurată în aer liber, un powerbank vă poate menține conectat la lumea digitală prin alimentarea rapidă a bateriei).

Majoritatea acestor încărcătoare portabile, chiar și cele de cea mai bună calitate, se găsesc la prețuri foarte rezonabile. Cel mai ieftin și apreciat power bank este acumulatorul extern A+, cu 10.000 mAh și 2 porturi USB, conceput special pentru a încărca orice telefon sau tabletă.
Desigur, atunci când power bank-urile folosesc o capacitate de putere mai mare sau tehnologii speciale de încărcare precum USB-C sau Quick Charge, atunci, într-adevăr, prețul va fi puțin mai mare. Însă, fără alte tehnologii de încărcare, un astfel de dispozitiv ar trebui să fie la un preț pe care oricine și-l poate permite.
Așadar, dacă vă gândiți să cumpărați primul dvs. power bank portabil, recomandările noastre sunt:

Acumulator extern Huawei SuperCharge

♦ Power Bank-ul de la Huawei poate fi folosit pentru alimentarea telefonului și laptopului, prin ajustarea implicită a voltajului fără a supraalimenta device-urile.
♦ Cu baterii de calitate premium, noul noastru powerbank este mai subtire, mai usor si are o durata de viata mai lunga.
♦ Tehnologia SuperCharge din dotare face ca bateria externă de 12.000 mAh să se încarce complet în aproximativ 2 ore, pentru a fi gata de folosit în călătorii sau viața de zi cu zi.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Acumulator extern Xiaomi Redmi Fast Charge

♦ Acumulatorul extern are dimensiuni reduse, o capacitate de 20.000 mAh și permite încărcarea simultană a două dispozitive (conectivitate USB-C și MicroUSB).
♦ Are funcția Quick Charge 3.0. și este prevăzut cu un indicator care arată starea bateriei și cu protecții supraîncălzire, supravoltaj, supra-sarcină și scurt-circuit.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Acumulator extern Samsung

♦ Power bank-ul Samsung are o capacitate de 10000 mAh, conectivitate USB-C și este prevăzut cu funcția Fast-Charging, precum și cu funcția de protecție la supraîncălzire.
♦ Acumulatorul extern are un design subțire și elegant și suporta 25W cu încărcare rapidă pentru dispozitivele dvs. și pentru sine (acest lucru înseamnă că atunci când acumulatorul se descarcă, îi puteți oferi o reîncărcare la fel de rapidă.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Acumulator portabil universal MI Power Bank 3 Ultra Compact

♦ Încărcătorul extern MI Ultra Compact are dimensiuni reduse și o greutate de doar 200 gr. și funcții de protecție temperatură ridicată, supravoltaj, supra-sarcină și scurt-circuit. Acumulatorul portabil permite încărcarea simultană a 3 dispozitive.
♦ Porturi intrare: microUSB si USB tip C; Porturi iesire: 2 x USB-A, 1 x USB tip C.

Vezi aici prețul actual și alte specificații


Dimensiunea, forma, greutatea și capacitatea sunt principalele aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați un încărcător extern.

  1. Dimensiunea și greutatea cresc în general odată cu capacitatea mAh – în vreme ce un model de 20.000 mAh poate părea o opțiune la îndemână, poate fi prea mare pentru buzunar sau geantă –
  2. Designul ergonomic și elegant – formele ciudate și modelele voluminoase pot fi incomode pentru buzunarul dvs., așa că vă recomandăm să optați pentru unul care să aibă o dimensiune și o formă similare cu un smartphone-.
Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *